2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba ben çok aktif olamıyorum çünkü yazılanlara yetişemiyorum ben, yazılanları bitirene kadar konular dağılmış ve değişmiş oluyor kadınlar kulubuyle ilgili de biraz acemiyim Doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün ben de 37. Haftamdayım kızım olucak ve normal doğum düşünüyoruz. Gün sayan herkese bol bol sabır inşallah daha aktif olup güzel sohbetinize bende katılıcam artık

Bütün erkekler aynı mı ya
Benim erkek kardeşim iğneden aşırı korkar hastaneye uğramaz asla korona oldu evdekiler ona da test yapacağız dediler ben evden falan kaçar sanmıştım nefret eder öyle şeylerden ama mecbur yaptırdı.Hiçbişey yok hergün yaptırabilirim diyor burnu kaşınıyo insanın sadece demişti.Rahat olun kzlar o böyle dediyse doğrudur

Sağlıkla büyüsün yavrun darısı başımıza maşallah tonton doğmuş haftasına göre bayağı iyi

Hadi ya
Yani en fazla ne olabilir ki benim midemi yıkamışlardı zehirlenmiştim çocukken. Ağzımdan mideme hortum indirmişlerdi ondan daha fazla acı yaşayacağımı düşünmüyorum işin aslı.

Yok canım benim boğazıma değince midem bulanıyor ya hapı bile zor yutuyorum
Büyük hapları ben de yutamıyorum afedersin öğürme isteği geliyor direk. Diş macunu değil ama dilimin arkasına doğru birşey değerse onlar midemi bulandırır hatta ilginç gelir belki ama kulak temizlemek ben de bulantı hissi uyandırıyor aynı şekilde

Hahaha ben tadını aldım zaten de anneme kandan yaptılar aynı hastahanede küçük bi operasyon geçirdi heralde benim de öyle olur diye düşünüyorum

İlginçmiş antibiyotikler en azılı düşmanım

İlginçmiş antibiyotikler en azılı düşmanım
Evet nasıl oluyor anlamıyorum ama içim kalkıyor Antibiyotikler de büyük oluyor dimi Ben hiiiç hasta olmam yani olurum ama çok çok nadir. Genelde 3 4 günlük nezle şeklinde geçer hasta olursamda. Bağışıklığım çok kuvvetlidir. Bu hayatta içtiğim ilaçları saysam 10 parmağımı geçmez derdim hep ama tüp bebek tedavisinde içmediğim ilaç vitamin kalmadı günde 8 tane ilaç içtiğim oluyordu tüm hayatımın toplamında vücuduma girmediği kadar ilaç girdi ya. Tedavide öğrendim yani büyük ilaç yutamadığımı (Ne çok ilaç dedim)

Bende kolay kolay hasta olmam da dişten çok kullandım maalesef kocaman oluyolar

Bende kolay kolay hasta olmam da dişten çok kullandım maalesef kocaman oluyolar
Ay aman diş deme diş deyince duyup ağrıyorlar sanki. En korktuğum şeylerden biri dişciydi. Doktorumuz tanıdık bir ablamız zorla bana tel taktı bildiğin zorla yani o dönem korkumu attım. 2. Çok korktuğum ise kadın doğum koltuğuydu malum başıma gelenler onu da bir şekilde yendim bi doğurmak kaldı onu da halledersem herşey tamam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…