- 30 Ekim 2017
- 314
- 460
- 28
Evet canım çok haklısın. Çocuk oyuncağı değilki bu sezaryene alacağım diyip almaması bile büyğk bi sıkıntı bence. İnsnları boşa strese sokmuş olur. Yıpratır. Ki sen sancı çektiğin halde böyle dvranması tamamen yanlış. Doktorunu değiştirmekle en güzelini yaptınArkadaslar ben burda doktora iftira atmiyorm neyse her kontrolde doktor ne dediyse hep onu yazdim sezeryan icin erken alinmasi mi gerekiyor fln diosunuz bizim bi yakinimiz sanci oldugu halde doktoru sezeryana almadigi icin 1 gunde bebek anne karninda öldu 37 haftalikti beni riske atamaz hakki yok sancim varsa beni almak zorunda bekletemez ic dikislerimin patlamiycaginin garantisimi var elinde bana hadi gel yarin sezeryan yapalm diyip elalemi ayaga kaldrip sanci oldugu halde bana hadi 2 gun dha bekle diyemez cocuk oyuncagi degil bu soylenenle yapilanlar tutmuyor burda benim sucum ne ? Ben durduk yere kendimi yirtmiyorm beni alin diye ortada bisey varki almak zornda hakli olmasam bas hekim arayip diger doktorumuza yonlendirelim demezdi zaten sikayet ettim yanina birakicak degilm elbet nyse doktormu degistrdim insallah pazartesi alicak beni sezeryana 38 olunca hrkesede Hayrli dogumlr..