2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirlisi insallah sağlıcakla kavusun

Çok şükür kaldığım her yerin fotoğrafını cekicem ve bugünlere dair anı defteri tutucam

Kuzum burada varsa süt sağiyorsun aşağıda, şırıngaya isimleri yazıp bebeğin CC sine , ismine kadar hazırlayıp gönderiyorlar süt yoksa manayı hazırlıyorlar ben hıc almadım , sütüm saginca ikisini öyle böyle idare edecek kadar geliyor ama çok uzun sağlıyorum ve onların cc arttıkça benimki sabit kalıyor ve günde 8 öğün biri 30 diğeri 35 CC alıyor her beslenmede haliyle mama da veriyoruz

Dikişlerimi az önce aldırdım tesadüf doğum yaptıran Azerbaycanli tatlı asistanima denk geldim ne güzel dikmisim diyo dümdüz banyo yapsam lahana koysam belki eskilerin tabiriyle süt kaynar daha çok iner senin doktor neden karşı iğneye evet ikiye bölünmüş durumda faydası ve zararı konusunda ama hiçbir bilgiye sahip olmama rağmen beni psikolojik olarak rahatlatti sanırım iki kez iki doz vurulmuş olmam

Çok teşekkür ederim canım

Yok canım ta yükseliyo diye 1 2 gün takıp sonra doğum
Çok geçmiş olsun günü gelince geliyor bebişlerin bişiyler de bahane oluyor hayırlısı olsun. Emin ellerde olmak seni de rahatlatır
Gözün aydın

Aaa super haber bu hadi gozun aydin canim Saglikla gelsin de nasil gelirse gelsin

Aaa senin kızın muzipliklerine bak senin adına çok sevindim canim hakkında hayırlısı neyse o şekilde kavus insallah kızına

Tuh tutmadı benim tahmin sevindim senin adına normal doğum istiyodun zaten gözün aydın
İnşAllah kuzum heyecan dorukta şafak 11
Aa 5 marta gün mü verdi doktorun hadi gözün aydın canım saglikla al kucağına insallah

Tam olarak ölçümü nerden yapmak lazım. Bende bedende kararsız kaldım.
E bebek de nasıl ölculmesı gerekiyor yazıyordu yanılmıyorsam göbek cevresınyazıyordu ordan bakarsan netleştırebılırsın
Hayirli zamanda gelsin insallah.Senin doktorun benimki gb sanirim. Benim 27 şubat gb diyordu sonra 1/7 marta attı bakalim yarin gun alabilecekmiyiz merak ediyorum.
amin inşşş sana da az kaldııı ı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…