Yok canım ben 9buçuğa almıştım mama veriyolarsa sıkıntı yok gerekirse alırızMuhtemelen denk geliyoruzsabah 8:30 da mi gideceksin bana o saati verdi de?
Mama bende almadım ama alın demiş hastanedekiler o gun ihtiyaç olursa alırım bende
Benim randevum vardı Hemsire dedi ki randevunu iptal et 8.30 da gel nst ye gir dedi iki hafta önce...bana randevu yok artık dedi sana nasıl randevu verdiler iki kez sordum ama ben mi yanlış anladım acabaYok canım ben 9buçuğa almıştım mama veriyolarsa sıkıntı yok gerekirse alırız
Bi sancın cıkmıss ama düzensiz temız bı nstBenim nst kızlar, sizce nasıl?
Aaa canım döndü mü bebekÇok şükürr
Yaa ben de şaşırdım kısmetse normal olacak son anda atağa kalkıp yine dönmezsenstde biraz ümitlendim çünkü kalbini çok farklı bir yerden dinledik acaba döndü mü dedik eşimle dönmüş ve bence yeni döndü evvelsi gün çok acayip hareketlere girişmişti fotoğraf olayını sordum mesai saatleri içinde doğum olursa fotoğrafta çekiyorlar
Teşekkür ederimmBu tarz rüyalar çok sıklaşmaya başladı hayırlara gitsinn
Ben zaten internetten alıyorum canım bana da randevu almadan gelebilirsin dedi ben almış oldum, zaten nstdeydim diyorum kapıdan ilk beni alıyo en son öyle yaptılar artık son haftalar olduğu içinBenim randevum vardı Hemsire dedi ki randevunu iptal et 8.30 da gel nst ye gir dedi iki hafta önce...bana randevu yok artık dedi sana nasıl randevu verdiler iki kez sordum ama ben mi yanlış anladım acaba
Hii tamam o zaman canım buarada şeker testi kan ve idrar hala sağlık ocağında mi veriyorsunBen zaten internetten alıyorum canım bana da randevu almadan gelebilirsin dedi ben almış oldum, zaten nstdeydim diyorum kapıdan ilk beni alıyo en son öyle yaptılar artık son haftalar olduğu için
İnşAllah kuzum heyecan dorukta şafak 11Oh süpermıss cnmm hadıı beklesınlerr 5 martııı
Yaaa benm de ılk 5 marttı :)) sonra 9 marta attıı :) hadı hayırlısıyla gelsınlerİnşAllah kuzum heyecan dorukta şafak 11
Ay süper sen nornal doğum istiyordun çok sevindim canım benimBugün bizim de kontrolümüz güzel geçti kilomuz 2940 olmuş 110 gr kadar almış geçen haftadan bu yana, genelde bu haftalarda her hafta 150 gr alırmış bebekler ama minyon bebisler 100 gr kadar alırmış sıkıntımız yok şükür suyumuz da güzelmiş. Doğum ne zaman inanın hiç bilmiyorumsezaryen günü almaya gittim bizim kızın döndüğünü gördüm 38+2 bebişim geliş şeklini değiştirdi kafası kanala doğru yoldaymış ama yerleşmemiş. Nstde sancı yok en fazla 27 gördüm haftaya bugün tekrar kontrol var
Ne güzrl birlikte doğurırdukYaaa benm de ılk 5 marttı :)) sonra 9 marta attıı :) hadı hayırlısıyla gelsınler
Gözünaydın canım.Kuzum nst de sancı çıkmadı çok şükür 5marta gün verdi doktor 36+0oluyor o zamana bir aksilik çıkmazsa 5 mart sezaryen tarihim anestezi uzmanıyla görüştük tahlil vs verdim aniden bir durum olursa diye. Salı günü covit testi verecem kızın kilosu 2058 gram oğlan 2400 gram son durum bu canım
Masallah az kalmışKuzum nst de sancı çıkmadı çok şükür 5marta gün verdi doktor 36+0oluyor o zamana bir aksilik çıkmazsa 5 mart sezaryen tarihim anestezi uzmanıyla görüştük tahlil vs verdim aniden bir durum olursa diye. Salı günü covit testi verecem kızın kilosu 2058 gram oğlan 2400 gram son durum bu canım
Ne güzel insallah herkesin vaktinde gelirBugün bizim de kontrolümüz güzel geçti kilomuz 2940 olmuş 110 gr kadar almış geçen haftadan bu yana, genelde bu haftalarda her hafta 150 gr alırmış bebekler ama minyon bebisler 100 gr kadar alırmış sıkıntımız yok şükür suyumuz da güzelmiş. Doğum ne zaman inanın hiç bilmiyorumsezaryen günü almaya gittim bizim kızın döndüğünü gördüm 38+2 bebişim geliş şeklini değiştirdi kafası kanala doğru yoldaymış ama yerleşmemiş. Nstde sancı yok en fazla 27 gördüm haftaya bugün tekrar kontrol var
Yok canım sağlık ocağı bitti artık en son geçen hafta hastanede verdim kan ve idrarHii tamam o zaman canım buarada şeker testi kan ve idrar hala sağlık ocağında mi veriyorsun
Senin de az kalmış canım hadi sağlıkla al kucağına ikizleriniKuzum nst de sancı çıkmadı çok şükür 5marta gün verdi doktor 36+0oluyor o zamana bir aksilik çıkmazsa 5 mart sezaryen tarihim anestezi uzmanıyla görüştük tahlil vs verdim aniden bir durum olursa diye. Salı günü covit testi verecem kızın kilosu 2058 gram oğlan 2400 gram son durum bu canım
Maşallah senin kız sonunda doğru yolu buldu deseneBugün bizim de kontrolümüz güzel geçti kilomuz 2940 olmuş 110 gr kadar almış geçen haftadan bu yana, genelde bu haftalarda her hafta 150 gr alırmış bebekler ama minyon bebisler 100 gr kadar alırmış sıkıntımız yok şükür suyumuz da güzelmiş. Doğum ne zaman inanın hiç bilmiyorumsezaryen günü almaya gittim bizim kızın döndüğünü gördüm 38+2 bebişim geliş şeklini değiştirdi kafası kanala doğru yoldaymış ama yerleşmemiş. Nstde sancı yok en fazla 27 gördüm haftaya bugün tekrar kontrol var
Bi sancın cıkmıss ama düzensiz temız bı nst
İnşAllah canım beklesinler 11 gün daha sonrası inşallah sağlıkla alalım kucağımıza senin de az kaldıSenin de az kalmış canım hadi sağlıkla al kucağına ikizlerini
Aynen canım az kaldı valla haftaya cuma resmenMasallah az kalmış
Ne güzel insallah herkesin vaktinde gelir