- 29 Haziran 2020
- 336
- 628
- 41
Canım benim ilk doğumumda suyum geldiğinde yalnızdım hemen aradım babamı (en yakında o vardı ) götürdü hastaneye yolda da herkesi aradık.Bebek gelmeden bu hafta evde eşimle temizlik yapacağız. Temizlikten sonra gelse ne güzel olur çok merak ediyorum yaa. Birde kızlar anneleriniz veya kv niz yanınızda ne kadar kalacak? Benim annem bana yakın oturduğu için 10 gün filan kalacak, biraz da kv kalacak ama kv kalsa kırkım çıkana kadar beni yalnız bırakmayacakmış. Bizde eşimle o kadar kalınmasını istemiyoruz. Gerek duymuyoruz. Ama eltim doğumdan önce fşlan kimse kalmayacak mı, yalnızken sancıısı gelirse ne olacak vs biri kalmalı gibisinden konuştu bizimle ve kırkına kadar yanında biri olsa daha iyi olur diyor. Eşim de zaten görev yerinin yakın olduğunu benim bir telefonumla 5 dk içinde evde olabileceğimi, annemlerinde çok yakın olduğunu o gelemese bile annemlerin hemen gelebileceğini vs öncesinde de birinin kalmasına gerek olmadığını söyledi. Annem yakın zaten istesem annemin yanına gidip kalabiliyorum, eşimde 1 telefonumla hemen 5 dk da evde oluyor çalışırken, hastane deseniz o da arabayla 2 dakikalık uzaklıkta.
Eğer soğuk kanlı davranıp korkmazsın bence öncesinde gerekli değil.
Sonrası içinde ben 1 hafta annemde 1 hafta kv de kaldım. Çok da iyi oldu güzelce besledikler baktılar
Bu doğumumda evimde kalıcam çünkü büyük oğlumun okulu var bu kezde annemler gelir 5 er gün
Yani diyeceğim o ki doğumdan sonra birileri olsa güzel oluyor en azından 15 gün