2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa kızçeye bak sen son dk golleri de atarmış

Valla kuzu 34 ü geçtikten sonra iğnenin bir anlamı yok ciğer gelişimi tamamlanıyor dedi ben ısrarla vurdurmak istiyordum vurmayınca zorlayamıyorsun inşallah pişman olmayız

Manşallah canım Bi aksilik çıkmaz inşallah

Wuhuuu hadi gözün aydın canım hep yazmak istedim kız kardeşim son dk dönmüş diye ama sonra vazgeçiyordum bak seninki son dk ya bile kalmadı şükür

Manşallah kızçelere

Geldim şimdi doktordan benimde doğum yakın gibi görünüyor valla

Şimdi eve girdim nst çekildi açıklığa bakıldı açılma yokmuş ama düzenli sancılar çıktı sadece şiddeti az 25-30 civarlarında. Açıklığa baktıktan sonra kanamam oldu. Odadan çıkarken kanama ve su olursa hemen gel dedi. Nişana benzemiyor açıklığa bakınca mı geldi acaba kanamam anlamadım çok kararsız kaldım şuan tekrar gitmekle

Alttan muayne sonrası kanama olabiliyor canım takip et istersen

Kızlar bende owli korse alayım dedim bir.arkadas yazmış burdan indirimde diye ama bedene karar veremedim alan ya da fikri olan var mı s bedenim hamileleik öncesi şimdi bel cevresi 102 Cm s beden mi alsam bilemedim
İnstada iremcesblog var o almıştı senin alacağın korse den beden hakkında da yorum yapmıştı öne çıkanlarda kayıtlı sanırım a

Geçen gün kemik ağrın vardı hatırlarsan. Ben sana diyecektim bebek dönüyor sanki diye ama seni umutlandırmak istememiştim canım. Bak sürpriz yapıyormuş oralarda annesine ❤ çok sevindim, çok istiyordun normal doğumu, inşallah tamamen döner bebişte gayet iyi kilosu falan, maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…