Yaaa kızçeye bak sen son dk golleri de atarmışBugün bizim de kontrolümüz güzel geçti kilomuz 2940 olmuş 110 gr kadar almış geçen haftadan bu yana, genelde bu haftalarda her hafta 150 gr alırmış bebekler ama minyon bebisler 100 gr kadar alırmış sıkıntımız yok şükür suyumuz da güzelmiş. Doğum ne zaman inanın hiç bilmiyorumsezaryen günü almaya gittim bizim kızın döndüğünü gördüm 38+2 bebişim geliş şeklini değiştirdi kafası kanala doğru yoldaymış ama yerleşmemiş. Nstde sancı yok en fazla 27 gördüm haftaya bugün tekrar kontrol var
Valla kuzu 34 ü geçtikten sonra iğnenin bir anlamı yok ciğer gelişimi tamamlanıyor dedi ben ısrarla vurdurmak istiyordum vurmayınca zorlayamıyorsun inşallah pişman olmayızÇok şükür kaldığım her yerin fotoğrafını cekicem ve bugünlere dair anı defteri tutucam
Kuzum burada varsa süt sağiyorsun aşağıda, şırıngaya isimleri yazıp bebeğin CC sine , ismine kadar hazırlayıp gönderiyorlar süt yoksa manayı hazırlıyorlar ben hıc almadım , sütüm saginca ikisini öyle böyle idare edecek kadar geliyor ama çok uzun sağlıyorum ve onların cc arttıkça benimki sabit kalıyor ve günde 8 öğün biri 30 diğeri 35 CC alıyor her beslenmede haliyle mama da veriyoruz
Dikişlerimi az önce aldırdım tesadüf doğum yaptıran Azerbaycanli tatlı asistanima denk geldim ne güzel dikmisim diyo dümdüz banyo yapsam lahana koysam belki eskilerin tabiriyle süt kaynar daha çok inersenin doktor neden karşı iğneye evet ikiye bölünmüş durumda faydası ve zararı konusunda ama hiçbir bilgiye sahip olmama rağmen beni psikolojik olarak rahatlatti sanırım iki kez iki doz vurulmuş olmam
Manşallah canım Bi aksilik çıkmaz inşallahKuzum nst de sancı çıkmadı çok şükür 5marta gün verdi doktor 36+0oluyor o zamana bir aksilik çıkmazsa 5 mart sezaryen tarihim anestezi uzmanıyla görüştük tahlil vs verdim aniden bir durum olursa diye. Salı günü covit testi verecem kızın kilosu 2058 gram oğlan 2400 gram son durum bu canım
İnşAllah canım inşallahManşallah canım Bi aksilik çıkmaz inşallah
Yok mu arttıranYaaa benm de ılk 5 marttı :)) sonra 9 marta attıı :) hadı hayırlısıyla gelsınler
Wuhuuu hadi gözün aydın canımBugün bizim de kontrolümüz güzel geçti kilomuz 2940 olmuş 110 gr kadar almış geçen haftadan bu yana, genelde bu haftalarda her hafta 150 gr alırmış bebekler ama minyon bebisler 100 gr kadar alırmış sıkıntımız yok şükür suyumuz da güzelmiş. Doğum ne zaman inanın hiç bilmiyorumsezaryen günü almaya gittim bizim kızın döndüğünü gördüm 38+2 bebişim geliş şeklini değiştirdi kafası kanala doğru yoldaymış ama yerleşmemiş. Nstde sancı yok en fazla 27 gördüm haftaya bugün tekrar kontrol var
Manşallah kızçelereÇok şükür çok sevindim canım inşallah inşallah beklerler 5 Mart i bende 6 Mart olsun isterdim eşimin doğum gününde ama kısmet
Bizde yarın sanırım taburcu olucaz hastanede totalde 12 gün kuvozde 4 gün falan kalmış olacaklar çok şükür Bizim hastane maceramız sona eriyor gibi
Geldim şimdi doktordan benimde doğum yakın gibi görünüyor vallaBelden girip karnina dogru yayilan sanciysa aksami beklme benimde dun okdr sanci cektm kac saat belki bgun sezeryan olmustum gtseydim ac misin diye sordu doktorum bana belkide yatis vericekti gece sancin olr hemen gel dedi belden girip karnin kenarina yayilan agri dogm sancisiymia karnin altinda baslayan sanci yalanci sanciyms ebe soyledi bgun2 dogm olck ama blmedgmz seyler oluyor illaki cekmeyince
Beklerler bence şimdiye kadar sana bi sıkıntı çıkarmadılar masallahAynen canım erken gelmeye karar vermezlerse 5 mart
Aynen canım çok çok fazla sıkıntım olmadı kasılma ağırlsşma nefes darlığı herkeste oluyor dlyorjmBeklerler bence şimdiye kadar sana bi sıkıntı çıkarmadılar masallah
Alttan muayne sonrası kanama olabiliyor canım takip et istersenŞimdi eve girdim nst çekildi açıklığa bakıldı açılma yokmuş ama düzenli sancılar çıktı sadece şiddeti az 25-30 civarlarında. Açıklığa baktıktan sonra kanamam oldu. Odadan çıkarken kanama ve su olursa hemen gel dedi. Nişana benzemiyor açıklığa bakınca mı geldi acaba kanamam anlamadım çok kararsız kaldım şuan tekrar gitmekle
Ben bayagi aşağıdan aldım belden kalça üzeri hemenTam olarak ölçümü nerden yapmak lazım. Bende bedende kararsız kaldım.
Hadi hayirlisi insallah bu hafta bool dogumlu gecicek anlasilanGeldim şimdi doktordan benimde doğum yakın gibi görünüyor valla
Hadi hayirlisi insallah bu hafta bool dogumlu gecicek anlasilanGeldim şimdi doktordan benimde doğum yakın gibi görünüyor valla
Aynen canım küçük problemler bunlar ben oturturken hıc nefes alamıyorum meselaAynen canım çok çok fazla sıkıntım olmadı kasılma ağırlsşma nefes darlığı herkeste oluyor dlyorjm
Tamam canım sağolYok canım sağlık ocağı bitti artık en son geçen hafta hastanede verdim kan ve idrar
Cok şükür canım zor olan tarafını atlattın sona yaklaştınAynen canım az kaldı valla haftaya cuma resmen
İnstada iremcesblog var o almıştı senin alacağın korse den beden hakkında da yorum yapmıştı öne çıkanlarda kayıtlı sanırım aKızlar bende owli korse alayım dedim bir.arkadas yazmış burdan indirimde diye ama bedene karar veremedim alan ya da fikri olan var mı s bedenim hamileleik öncesi şimdi bel cevresi 102 Cm s beden mi alsam bilemedim
Geçen gün kemik ağrın vardı hatırlarsan. Ben sana diyecektim bebek dönüyor sanki diye ama seni umutlandırmak istememiştim canım. Bak sürpriz yapıyormuş oralarda annesineBugün bizim de kontrolümüz güzel geçti kilomuz 2940 olmuş 110 gr kadar almış geçen haftadan bu yana, genelde bu haftalarda her hafta 150 gr alırmış bebekler ama minyon bebisler 100 gr kadar alırmış sıkıntımız yok şükür suyumuz da güzelmiş. Doğum ne zaman inanın hiç bilmiyorumsezaryen günü almaya gittim bizim kızın döndüğünü gördüm 38+2 bebişim geliş şeklini değiştirdi kafası kanala doğru yoldaymış ama yerleşmemiş. Nstde sancı yok en fazla 27 gördüm haftaya bugün tekrar kontrol var