Hala azar azar kırmızı şeklinde geliyor sancımı kontrol ediyorum sancım sıklaşırsa gidicemAlttan muayne sonrası kanama olabiliyor canım takip et istersen
Rabbim yardımcın olsun canım kolay doğum olur inşallahHala azar azar kırmızı şeklinde geliyor sancımı kontrol ediyorum sancım sıklaşırsa gidicem
Hahaha ben de aferim kız sana dedim ultrasonda görünce doktorda gülüyorAaa canım döndü mü bebeknasıl becerdi ya aferin ona normal mi olacak senin de
İnşallah sıkıntısız bu şekilde devam eder sağolasın kuzumAy süper sen nornal doğum istiyordun çok sevindim canım benim
Amiin canım vakitlice gelsinler inşallahNe güzel insallah herkesin vaktinde gelir
Döne döne buldu yolunu sonundaMaşallah senin kız sonunda doğru yolu buldu deseneGözünaydın canım
Teşekkür ederimGözün aydın canım maşallah, pilates topuyla falan egzersiz yapıyor musun?
Yaa çok sevindim çok şükür evinize kavuşuyorsunuzBizde yarın sanırım taburcu olucaz hastanede totalde 12 gün kuvozde 4 gün falan kalmış olacaklar çok şükür Bizim hastane maceramız sona eriyor gibi
Bugün 3. Kez girdim ve hepsinde de eşimle girdimCanım nstye eşini alıyorlarmı beni tek alıyorlar çünkü iki defadır nst doğumhanede çekiliyorfotoğraf olayına da çok sevindimmm acaba benimki de dönermi yaaa iyice ümitlendim bak şimdi
Teşekkür ederimmAaa super haber bu hadi gozun aydin canimSaglikla gelsin de nasil gelirse gelsin
Sorma tam zıpır kendisiAaa senin kızın muzipliklerine baksenin adına çok sevindim canim hakkında hayırlısı neyse o şekilde kavus insallah kızına
Şimdiden sözümü dinliyor dön dedim döndüUykusuz Koala senin normal dogum olacak gb annesi kararlı kızıda annesine kulak vermiş.ki pozisyon değiştirmesi masallah.
Sağol kuzucum kısmetse normal şansımız artık var.❤ Sordum doktora eğer dönmeseydi ne zaman olacaktı doğum diye. Bu hafta içi alacaktık dedi acaba hangi gün diyecekti çok merak ediyorumTuh tutmadı benim tahminsevindim senin adına normal doğum istiyodun zaten gözün aydın
Bir son dk golü daha atar mı diye korkmuyor değilim içten içeYaaa kızçeye bak sen son dk golleri de atarmış
YaaWuhuuu hadi gözün aydın canımhep yazmak istedim kız kardeşim son dk dönmüş diye ama sonra vazgeçiyordum bak seninki son dk ya bile kalmadı şükür
Şimdi ben de birçok şeye anlam verdim demek o ağrılar bu yüzdenmiş dedimGeçen gün kemik ağrın vardı hatırlarsan. Ben sana diyecektim bebek dönüyor sanki diye ama seni umutlandırmak istememiştim canım. Bak sürpriz yapıyormuş oralarda annesine❤ çok sevindim, çok istiyordun normal doğumu, inşallah tamamen döner bebişte gayet iyi kilosu falan, maşallah
Teşekkür ederim34. Haftadan beri sezaryene yoğunlaşmıştık bebek ters diye o yüzden ben de egzersiz yapmıyordum doğumu erkene çekerim falan diye. Şimdi yine normale dönünce biraz hareketleneyim diyorum.
Gözün aydın canım kontrolün iyi geçmiş tarih belli olmuş Allah sağlıcakla yavrularına kavuşmayı nasip etsinAynen canım erken gelmeye karar vermezlerse 5 mart
Dediğin gibi döne döne bulmuş yavrucak yolunu ne güzelHahaha ben de aferim kız sana dedim ultrasonda görünce doktorda gülüyorkısmetse normale döndük tabi çatı muayenesi vs ben hiç olmadım
Amin canım sağolasın hrpimiz inşallah sağlıcakla kavuşalımGözün aydın canım kontrolün iyi geçmiş tarih belli olmuş Allah sağlıcakla yavrularına kavuşmayı nasip etsin
25-30 sancı bile sayılmaz kuzum ama kanama neden oldu acaba enfeksiyon var demiştin ondan olmuş olabilir miŞimdi eve girdim nst çekildi açıklığa bakıldı açılma yokmuş ama düzenli sancılar çıktı sadece şiddeti az 25-30 civarlarında. Açıklığa baktıktan sonra kanamam oldu. Odadan çıkarken kanama ve su olursa hemen gel dedi. Nişana benzemiyor açıklığa bakınca mı geldi acaba kanamam anlamadım çok kararsız kaldım şuan tekrar gitmekle
Eşimle evde bayağı bi temizlik yaptık 2 gün önce. O gün çok fazla hareket ettim eğil, kalk, yürü vs. Acaba o gün mü tetikledi diye düşünüyorum bende.Dönmesini tetikleyen bir sey oldu mu diye merak etmiştim. Sezaryen ya da normal, inşallah en hayırlı ve sağlıklı şekilde doğurursun
Çok şükürDediğin gibi döne döne bulmuş yavrucak yolunu ne güzelbu seferki gidişinde yapar muhtemelen canım 36mı oluyo artık
Aaa senin de çok az kalmışşşEşimle evde bayağı bi temizlik yaptık 2 gün önce. O gün çok fazla hareket ettim eğil, kalk, yürü vs. Acaba o gün mü tetikledi diye düşünüyorum bende.
Tabiki yeterki sağlıkla gelsin doğana kadar herşey olabilir her şekilde olabilir. Sezaryen korkumu da burada bizden önce doğum yapan arkadaşlar sayesinde bayağı yendim zaten
Çok şükür❤ bidahaki gidişimde 39+2 olacak kuzucum
Ben geçen hafta ilk kez girdim nst ye ama eşimi almadılar. Her hastanenin prosedürü farklı sanırım.Hahaha ben de aferim kız sana dedim ultrasonda görünce doktorda gülüyorkısmetse normale döndük tabi çatı muayenesi vs ben hiç olmadım
İnşallah sıkıntısız bu şekilde devam eder sağolasın kuzum
Amiin canım vakitlice gelsinler inşallah
Döne döne buldu yolunu sonunda
Teşekkür ederim34. Haftadan beri sezaryene yoğunlaşmıştık bebek ters diye o yüzden ben de egzersiz yapmıyordum doğumu erkene çekerim falan diye. Şimdi yine normale dönünce biraz hareketleneyim diyorum.
Yaa çok sevindim çok şükür evinize kavuşuyorsunuz❤
Bugün 3. Kez girdim ve hepsinde de eşimle girdimdoğumhanede değil normal odada çekiliyorum ben. Bakarsın seninkide döner doktora bu aşamadan sonra tekrar ters dönme ihtimali var mı dedim teknik olarak var ama çok çok küçük bir ihtimal dedi. Kendimi çok normale kaptırmak istemiyorum herşey olabilir
Teşekkür ederimmAynen öyle kuzucum ya ❤
Sorma tam zıpır kendisiAmiin inşallah tek dönmesi ile bitmiyor doğuma engel olan birçok şey olabilir Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Şimdiden sözümü dinliyor dön dedim döndü
Sağol kuzucum kısmetse normal şansımız artık var.❤ Sordum doktora eğer dönmeseydi ne zaman olacaktı doğum diye. Bu hafta içi alacaktık dedi acaba hangi gün diyecekti çok merak ediyorum
Bir son dk golü daha atar mı diye korkmuyor değilim içten içe
YaaBen hep o şans bana vurmaz diyordum ama şaşırdım cidden kısmet
Şimdi ben de birçok şeye anlam verdim demek o ağrılar bu yüzdenmiş dedimGerçekten de içeride bazı çalışmalar oluyormuş meğer Aslında neyi çok istediysem olmadı ama hayret ettim bugün Kısmet bakalım normal doğum olabilecek mi
Bnm de gecen hafta almadılar ama bugun aldılarBen geçen hafta ilk kez girdim nst ye ama eşimi almadılar. Her hastanenin prosedürü farklı sanırım.
Tek kişilik oda da bağladıklarında ya da odada tek olunca izin veriyor benim hastanemde. Hastaneden hastaneye değişiyor demekkiBen geçen hafta ilk kez girdim nst ye ama eşimi almadılar. Her hastanenin prosedürü farklı sanırım.
Bnm hastane doğumhanede cekio nst yi ondan heralde almadılar.Tek kişilik oda da bağladıklarında ya da odada tek olunca izin veriyor benim hastanemde. Hastaneden hastaneye değişiyor demekki
Off Bi an önce geçse bu günler ya. Okadar ay geçti son günler geçmio.Bnm de gecen hafta almadılar ama bugun aldılarkafalarına göre takılıyorlar
Aldıktan sonra gördum yorumunuzü baktım sanırım küçük gelecek benim ki s aldım umarım bulunduğumuz ildeki e bebekten değişim yapabilirim bedenini bulupİnstada iremcesblog var o almıştı senin alacağın korse den beden hakkında da yorum yapmıştı öne çıkanlarda kayıtlı sanırım a
Amin canım hepimizin yardımcısı olsunRabbim yardımcın olsun canım kolay doğum olur inşallah
Valla canım bilmiyorum ki bu zamana kadar çok açılmama bakılmıştır ama ilk defa başıma böyle bişey geldi biraz baktım normal diyor ama kimi nişanı tetikliyor diyor bilemedim25-30 sancı bile sayılmaz kuzum ama kanama neden oldu acaba enfeksiyon var demiştin ondan olmuş olabilir mi