- 29 Haziran 2020
- 336
- 628
- 41
Canım benim ilk doğumumda suyum geldiğinde yalnızdım hemen aradım babamı (en yakında o vardı ) götürdü hastaneye yolda da herkesi aradık.Bebek gelmeden bu hafta evde eşimle temizlik yapacağız. Temizlikten sonra gelse ne güzel olur çok merak ediyorum yaa. Birde kızlar anneleriniz veya kv niz yanınızda ne kadar kalacak? Benim annem bana yakın oturduğu için 10 gün filan kalacak, biraz da kv kalacak ama kv kalsa kırkım çıkana kadar beni yalnız bırakmayacakmış. Bizde eşimle o kadar kalınmasını istemiyoruz. Gerek duymuyoruz. Ama eltim doğumdan önce fşlan kimse kalmayacak mı, yalnızken sancıısı gelirse ne olacak vs biri kalmalı gibisinden konuştu bizimle ve kırkına kadar yanında biri olsa daha iyi olur diyor. Eşim de zaten görev yerinin yakın olduğunu benim bir telefonumla 5 dk içinde evde olabileceğimi, annemlerinde çok yakın olduğunu o gelemese bile annemlerin hemen gelebileceğini vs öncesinde de birinin kalmasına gerek olmadığını söyledi. Annem yakın zaten istesem annemin yanına gidip kalabiliyorum, eşimde 1 telefonumla hemen 5 dk da evde oluyor çalışırken, hastane deseniz o da arabayla 2 dakikalık uzaklıkta.
Sagol canimHadi hayırlısı olsun. Dikkat et kendine.
Amin canim insallahİnşallah tez zamanda taburcu olursunuz kuzucum ya
Bebiş mi geliyorrsağlıkla gelsin inşallah ❤
Oh maşallah vakitlice gelsin kuzucuk
Gün alamadıkkontrol güzel geçti ama yüzünü göremedik ya
Sağlıkla kavuşun inşallah darısı başımıza
Oh maşallah kuzucum sağlıkla hayırlısı ile gelsin.video konusundan bende dertliyim
5 mart demek belli olduu❤ Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin bebişlerini inşallahh ❤
Beklesinler gelişsinler canımİnşAllah canım beklesinler 11 gün daha sonrası inşallah sağlıkla alalım kucağımıza senin de az kaldı
Normal doğumda sürprizler oluyor ya çok heyecanlı vallaBeklesinler gelişsinler canımevet benim de sayılı günler ama belirsizlik var bakalım ne zaman gelmek isteyecek hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler
Evet canım ya adrenalin tavanNormal doğumda sürprizler oluyor ya çok heyecanlı valla
Yok canım arada ta yükseliyo diye yatırdı dr 1 2 gün takıp edelim dedi bu hafta bıtmeden olacak ama doğumAa dogum mu basladi hayirdir
Bugün bizim de kontrolümüz güzel geçti kilomuz 2940 olmuş 110 gr kadar almış geçen haftadan bu yana, genelde bu haftalarda her hafta 150 gr alırmış bebekler ama minyon bebisler 100 gr kadar alırmış sıkıntımız yok şükür suyumuz da güzelmiş. Doğum ne zaman inanın hiç bilmiyorumsezaryen günü almaya gittim bizim kızın döndüğünü gördüm 38+2 bebişim geliş şeklini değiştirdi kafası kanala doğru yoldaymış ama yerleşmemiş. Nstde sancı yok en fazla 27 gördüm haftaya bugün tekrar kontrol var
Yok canım ta yükseliyo diye 1 2 gün takıp sonra doğumAaa neden yattın sancı mı tuttu. Günümüz da aynıymış.
Valla bana gelenleri kayınvalidem getirdi birde beni düşün
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Çok çok rahatsız olursam, doğumdan sonra kendimi çabuk toparlayamazsam uzun süre kalırlar ama öyle bir durum olmadıkça gerek duymuyoruz.Canım benim ilk doğumumda suyum geldiğinde yalnızdım hemen aradım babamı (en yakında o vardı ) götürdü hastaneye yolda da herkesi aradık.
Eğer soğuk kanlı davranıp korkmazsın bence öncesinde gerekli değil.
Sonrası içinde ben 1 hafta annemde 1 hafta kv de kaldım. Çok da iyi oldu güzelce besledikler baktılar
Bu doğumumda evimde kalıcam çünkü büyük oğlumun okulu varbu kezde annemler gelir 5 er gün
Yani diyeceğim o ki doğumdan sonra birileri olsa güzel oluyor en azından 15 gün
Ben de normal doğum yapacağım bir aksilik olmazsa, ben plates topuyla egzersiz yapıyorum. Genelde üstünde hafif hafif zıplıyorum veya sonsuzluk işareti çiziyorumGözün aydın canım maşallah, pilates topuyla falan egzersiz yapıyor musun?
Çok şükür çok sevindim canım inşallah inşallah beklerler 5 Mart i bende 6 Mart olsun isterdim eşimin doğum gününde ama kısmetKuzum nst de sancı çıkmadı çok şükür 5marta gün verdi doktor 36+0oluyor o zamana bir aksilik çıkmazsa 5 mart sezaryen tarihim anestezi uzmanıyla görüştük tahlil vs verdim aniden bir durum olursa diye. Salı günü covit testi verecem kızın kilosu 2058 gram oğlan 2400 gram son durum bu canım
Ne fistülü?Kızlar bisey soracağım size beni normal doğum olarak takip ediyordu doktorum ama çatı muayenesinde fistül ameliyatı olduğumu öğrenince ameliyati yapan genel cerrahina sor dedi normal doguma bir manisi var mi diye daha ulaşamadım doktora ne diyecek bilemiyorum
Içinizde fistül ameliyatı olanınız var mı ve normal doğum yapaniniz
Canım benim ya çok sevindim çok şükür ki ayrı kalmadın kuvözde çok kalmadılar darısı bize inşallah benim tek tereddüt9m bugün de istedim ciğer geliştirici vurmadı vursa çok daha rahat edecektim mama veriyor musun canım tavsiyelerine ihtiyacım olacakÇok şükür çok sevindim canım inşallah inşallah beklerler 5 Mart i bende 6 Mart olsun isterdim eşimin doğum gününde ama kısmet
Bizde yarın sanırım taburcu olucaz hastanede totalde 12 gün kuvozde 4 gün falan kalmış olacaklar çok şükür Bizim hastane maceramız sona eriyor gibi
Canım nstye eşini alıyorlarmı beni tek alıyorlar çünkü iki defadır nst doğumhanede çekiliyorÇok şükürr
Yaa ben de şaşırdım kısmetse normal olacak son anda atağa kalkıp yine dönmezsenstde biraz ümitlendim çünkü kalbini çok farklı bir yerden dinledik acaba döndü mü dedik eşimle dönmüş ve bence yeni döndü evvelsi gün çok acayip hareketlere girişmişti fotoğraf olayını sordum mesai saatleri içinde doğum olursa fotoğrafta çekiyorlar
İyi gözüküyor canım bi defa sancın çıkmış sanırımBenim nst kızlar, sizce nasıl?
Ya şafak sayarsak benim de 6 çıkıyorrr çok azzzzİnşAllah kuzum heyecan dorukta şafak 11
Annem gelecek canım ne kadar kalacağını konuşmadık ama kayınvalidemle alt üst oturuyoruz ne zaman isterse gelip duracak. Öncesinde de hemen altımdalar zaten ani bi durum olsa güvencem onlarBebek gelmeden bu hafta evde eşimle temizlik yapacağız. Temizlikten sonra gelse ne güzel olur çok merak ediyorum yaa. Birde kızlar anneleriniz veya kv niz yanınızda ne kadar kalacak? Benim annem bana yakın oturduğu için 10 gün filan kalacak, biraz da kv kalacak ama kv kalsa kırkım çıkana kadar beni yalnız bırakmayacakmış. Bizde eşimle o kadar kalınmasını istemiyoruz. Gerek duymuyoruz. Ama eltim doğumdan önce fşlan kimse kalmayacak mı, yalnızken sancıısı gelirse ne olacak vs biri kalmalı gibisinden konuştu bizimle ve kırkına kadar yanında biri olsa daha iyi olur diyor. Eşim de zaten görev yerinin yakın olduğunu benim bir telefonumla 5 dk içinde evde olabileceğimi, annemlerinde çok yakın olduğunu o gelemese bile annemlerin hemen gelebileceğini vs öncesinde de birinin kalmasına gerek olmadığını söyledi. Annem yakın zaten istesem annemin yanına gidip kalabiliyorum, eşimde 1 telefonumla hemen 5 dk da evde oluyor çalışırken, hastane deseniz o da arabayla 2 dakikalık uzaklıkta.
Maşallah yaa çok sevindim canım gözün aydınÇok şükür çok sevindim canım inşallah inşallah beklerler 5 Mart i bende 6 Mart olsun isterdim eşimin doğum gününde ama kısmet
Bizde yarın sanırım taburcu olucaz hastanede totalde 12 gün kuvozde 4 gün falan kalmış olacaklar çok şükür Bizim hastane maceramız sona eriyor gibi
Masallahhh cok sevindim cok şükür kısa sürede toparlandı yavrucuklar. Yarında benim kontrolüm var insallah dogum.icin gun verir artik.Çok şükür çok sevindim canım inşallah inşallah beklerler 5 Mart i bende 6 Mart olsun isterdim eşimin doğum gününde ama kısmet
Tam olarak ölçümü nerden yapmak lazım. Bende bedende kararsız kaldım.Kızlar bende owli korse alayım dedim bir.arkadas yazmış burdan indirimde diye ama bedene karar veremedim alan ya da fikri olan var mı s bedenim hamileleik öncesi şimdi bel cevresi 102 Cm s beden mi alsam bilemedim
Hayirli zamanda gelsin insallah.Senin doktorun benimki gb sanirim. Benim 27 şubat gb diyordu sonra 1/7 marta attı bakalim yarin gun alabilecekmiyiz merak ediyorum.Yaaa benm de ılk 5 marttı :)) sonra 9 marta attıı :) hadı hayırlısıyla gelsınler
Banada annem annemin bir arkadaşı teyzem ve yengem söyledi hepsinde bir kız bir erkek var tecrübe etmişler yaniOnu bilmiyorm ilk defa duydum
Zaten son haftalar dokuları genişledikçe şekilleri değişiyor bebeklerin göstersede sis sis yavrucaklarMaşallah
Bebeklerde sensör hepsinde var sanırım. Bizde paşamın yüzünü 1ay önce gördük sonra hep kapattı. Video ya da birine bak desen hiç oynamıyor ama yalnızken göbüşüm şekilden şekle giriyor