2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim ilk doğumumda suyum geldiğinde yalnızdım hemen aradım babamı (en yakında o vardı ) götürdü hastaneye yolda da herkesi aradık.
Eğer soğuk kanlı davranıp korkmazsın bence öncesinde gerekli değil.
Sonrası içinde ben 1 hafta annemde 1 hafta kv de kaldım. Çok da iyi oldu güzelce besledikler baktılar
Bu doğumumda evimde kalıcam çünkü büyük oğlumun okulu var bu kezde annemler gelir 5 er gün
Yani diyeceğim o ki doğumdan sonra birileri olsa güzel oluyor en azından 15 gün

Hadi hayırlısı olsun. Dikkat et kendine.
Sagol canim

Amin canim insallah

Gözün aydın canım maşallah, pilates topuyla falan egzersiz yapıyor musun?

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Çok çok rahatsız olursam, doğumdan sonra kendimi çabuk toparlayamazsam uzun süre kalırlar ama öyle bir durum olmadıkça gerek duymuyoruz.

Gözün aydın canım maşallah, pilates topuyla falan egzersiz yapıyor musun?
Ben de normal doğum yapacağım bir aksilik olmazsa, ben plates topuyla egzersiz yapıyorum. Genelde üstünde hafif hafif zıplıyorum veya sonsuzluk işareti çiziyorum bakalım ne olacak.

Çok şükür çok sevindim canım inşallah inşallah beklerler 5 Mart i bende 6 Mart olsun isterdim eşimin doğum gününde ama kısmet

Bizde yarın sanırım taburcu olucaz hastanede totalde 12 gün kuvozde 4 gün falan kalmış olacaklar çok şükür Bizim hastane maceramız sona eriyor gibi

Ne fistülü?

Canım benim ya çok sevindim çok şükür ki ayrı kalmadın kuvözde çok kalmadılar darısı bize inşallah benim tek tereddüt9m bugün de istedim ciğer geliştirici vurmadı vursa çok daha rahat edecektim mama veriyor musun canım tavsiyelerine ihtiyacım olacak

Canım nstye eşini alıyorlarmı beni tek alıyorlar çünkü iki defadır nst doğumhanede çekiliyor fotoğraf olayına da çok sevindimmm acaba benimki de dönermi yaaa iyice ümitlendim bak şimdi
Benim nst kızlar, sizce nasıl?
İyi gözüküyor canım bi defa sancın çıkmış sanırım
İnşAllah kuzum heyecan dorukta şafak 11
Ya şafak sayarsak benim de 6 çıkıyorrr çok azzzz
Annem gelecek canım ne kadar kalacağını konuşmadık ama kayınvalidemle alt üst oturuyoruz ne zaman isterse gelip duracak. Öncesinde de hemen altımdalar zaten ani bi durum olsa güvencem onlar senin de dediğin gibiyse kimsenin öncesinde kalmasına gerek yok gerçekten
Maşallah yaa çok sevindim canım gözün aydın

Kızlar bende owli korse alayım dedim bir.arkadas yazmış burdan indirimde diye ama bedene karar veremedim alan ya da fikri olan var mı s bedenim hamileleik öncesi şimdi bel cevresi 102 Cm s beden mi alsam bilemedim

Masallahhh cok sevindim cok şükür kısa sürede toparlandı yavrucuklar. Yarında benim kontrolüm var insallah dogum.icin gun verir artik.

Zaten son haftalar dokuları genişledikçe şekilleri değişiyor bebeklerin göstersede sis sis yavrucaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…