2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaninda o kadar taşıyacaksın canim dogumhaneye girmeden ebeye ver havlu kundagini kullansınlar. Cok eşya koymadım ben sonuçta hastane ortamına girip çıkamaz gelince tekrar yıkarim icin rahat etmez.hepsini ayrı ayrı.posetlesem bile.
Bilmiyorum nasıl olacak, doğumhane muayene olduğum katta, muayene giderken doğumhanenin önünden geçiyorum, millet elinde valizle bekliyor. Bende valiz hazırladım.

Hurmayı yemezdim canim ama.38 den sonra yenilebilir heralde . Rezene nin zararı yoktur ssanirim.doktor bana bitki caylari önerdi sadece adaçayı kekik yesilcay içmiyorum.
Bana yesılcay bıle ıcebılırsın demıstı özellıkle ılk başlar da mıdem bulanırken..

Ben puset örtüsü diktirmek istiyordum aslında ama pusetim o örtülerle uyumlu değil ilginç bir şekilde 😂 o yüzden eski sistem bir örtü atarim ne olacak dedim. Yağmurluk bebek arabamızda vardı bizim 🤗

Bu haftalarda bebeklerinin kilo alımının yavaşlayacağını söylemiş burada birkaç arkadaşa doktoru. Bence herşey normal takılma sağlıkla gelsin.🤗 Her doğum bir olmuyor tabii Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Ben sallama olarak aldım gidip aktardan vs almadım ama faydası olur yine de değil mi sanki sallama alınca etkisi azalır mı şeysi oluştu içimde😂😂 doğumdan önce içmekte sakınca yok mu bitki çayı nede olsa
Yok canim sallama daha pratik. Sifa olsun
Herkesin durumu ayrı yorum.yapmak cok mantıklı degil ama doktoruna sor istersen

Ben puset örtüsü diktirmek istiyordum aslında ama pusetim o örtülerle uyumlu değil ilginç bir şekilde 😂 o yüzden eski sistem bir örtü atarim ne olacak dedim. Yağmurluk bebek arabamızda vardı bizim 🤗

Bu haftalarda bebeklerinin kilo alımının yavaşlayacağını söylemiş burada birkaç arkadaşa doktoru. Bence herşey normal takılma sağlıkla gelsin.🤗 Her doğum bir olmuyor tabii Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Ben sallama olarak aldım gidip aktardan vs almadım ama faydası olur yine de değil mi sanki sallama alınca etkisi azalır mı şeysi oluştu içimde😂😂 doğumdan önce içmekte sakınca yok mu bitki çayı nede olsa
Doktorım günde 1-2 bardak içebilirsin fazlası zararlı demişti bana.

Hepsini bir günde neden giydireyim, arkadaş 2 gün kaldı doğum yaptığım hastanede ben her ihtimale karşı aldım. Düşer kirlenir vs, diye yedek aldım.
Tabiki sen istedigin kadr al sadece bana cok geldi hastaneler oyle battaniyedir kundaktir vs istemior silmeye o konuda icin rahat olsun bebekde veya annede allah korusun sıkıntı yoksa 1 gece kaliyorsn ama tabi sen nasil rahat ediyorsan okadr al bizimki sadece oneri

Bilmiyorum nasıl olacak, doğumhane muayene olduğum katta, muayene giderken doğumhanenin önünden geçiyorum, millet elinde valizle bekliyor. Bende valiz hazırladım.
Bizim eşyalarımız odada oluyor ben ameliyata girdiğimde annemler ebeye verdiler giyeceği poşeti.

Her şey normal canım sanki önceki mesajlarda bir battaniye yoğunluğu vardı. Kafam karıştı 😂 nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım kimse kimsenin akıl hocası değil rahat ol 💐💐
Hatta nohut battaniyeyi de almayaxaktım da annem filan koy ne olur ne olmaz kaç gün kalacağın belli değil dedi ondan aldım. Kendime de 1 havlu aldım, izşn verirlerse eğer doğumdan sonra duşa girmek istiyorum, çok faydalıymış.

Benim de ilk kez duydum bebeği silmek için kundak vermeyi. O kapıda bekleyenler bebeğin kıyafetini vermek için olabilir. İlk doğumumda hemşireler annemden kıyafet istemişlerdi sadece.

X