Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hurmayı yemezdim canim ama.38 den sonra yenilebilir heralde . Rezene nin zararı yoktur ssanirim.doktor bana bitki caylari önerdi sadece adaçayı kekik yesilcay içmiyorum.Erkenden doğumu falan başlatır mı acaba rezene ya Hurma yicem onda bile korkuyorum.
Bilmiyorum nasıl olacak, doğumhane muayene olduğum katta, muayene giderken doğumhanenin önünden geçiyorum, millet elinde valizle bekliyor. Bende valiz hazırladım.Yaninda o kadar taşıyacaksın canim dogumhaneye girmeden ebeye ver havlu kundagini kullansınlar. Cok eşya koymadım ben sonuçta hastane ortamına girip çıkamaz gelince tekrar yıkarim icin rahat etmez.hepsini ayrı ayrı.posetlesem bile.
Bana yesılcay bıle ıcebılırsın demıstı özellıkle ılk başlar da mıdem bulanırken..Hurmayı yemezdim canim ama.38 den sonra yenilebilir heralde . Rezene nin zararı yoktur ssanirim.doktor bana bitki caylari önerdi sadece adaçayı kekik yesilcay içmiyorum.
Başlatsa nolur bu saatten sonra1 tane ıcecez ya neden baslatsın
İlla ki yamaya falan sararız yaSen bekle daha ya acele etme yaza hazirlarsin
Yok canim sallama daha pratik. Sifa olsunBen puset örtüsü diktirmek istiyordum aslında ama pusetim o örtülerle uyumlu değil ilginç bir şekilde o yüzden eski sistem bir örtü atarim ne olacak dedim. Yağmurluk bebek arabamızda vardı bizim
Bu haftalarda bebeklerinin kilo alımının yavaşlayacağını söylemiş burada birkaç arkadaşa doktoru. Bence herşey normal takılma sağlıkla gelsin. Her doğum bir olmuyor tabii Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Ben sallama olarak aldım gidip aktardan vs almadım ama faydası olur yine de değil mi sanki sallama alınca etkisi azalır mı şeysi oluştu içimde doğumdan önce içmekte sakınca yok mu bitki çayı nede olsa
Bende bugün koydum çantayı hazırlayalı 1 ay oldu. Bir anda aklıma geldiBen kendime çorap koymayı unutmusum gecen aklıma.geldi bebeği düşünürken kendimi unutuyorum
Doktorım günde 1-2 bardak içebilirsin fazlası zararlı demişti bana.Ben puset örtüsü diktirmek istiyordum aslında ama pusetim o örtülerle uyumlu değil ilginç bir şekilde o yüzden eski sistem bir örtü atarim ne olacak dedim. Yağmurluk bebek arabamızda vardı bizim
Bu haftalarda bebeklerinin kilo alımının yavaşlayacağını söylemiş burada birkaç arkadaşa doktoru. Bence herşey normal takılma sağlıkla gelsin. Her doğum bir olmuyor tabii Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Ben sallama olarak aldım gidip aktardan vs almadım ama faydası olur yine de değil mi sanki sallama alınca etkisi azalır mı şeysi oluştu içimde doğumdan önce içmekte sakınca yok mu bitki çayı nede olsa
Onu da dgru dedınBaşlatsa nolur bu saatten sonra
Herkes sezeryan genelde nirmal doğumlar 40i beklicek heraldeKim normal kim sezeryan bekliyordu şaşırdım bende Normal doğumu bekleyenler. Görünce bir selam verin kızçeler
Tabiki sen istedigin kadr al sadece bana cok geldi hastaneler oyle battaniyedir kundaktir vs istemior silmeye o konuda icin rahat olsun bebekde veya annede allah korusun sıkıntı yoksa 1 gece kaliyorsn ama tabi sen nasil rahat ediyorsan okadr al bizimki sadece oneriHepsini bir günde neden giydireyim, arkadaş 2 gün kaldı doğum yaptığım hastanede ben her ihtimale karşı aldım. Düşer kirlenir vs, diye yedek aldım.
Bizim eşyalarımız odada oluyor ben ameliyata girdiğimde annemler ebeye verdiler giyeceği poşeti.Bilmiyorum nasıl olacak, doğumhane muayene olduğum katta, muayene giderken doğumhanenin önünden geçiyorum, millet elinde valizle bekliyor. Bende valiz hazırladım.
Minik prensesi git kız ütüle su yavrunun kiyafetlerini en azından çantaya koyacaklarınıİlla ki yamaya falan sararız ya
Ben hazırım gelebilirOnu da dgru dedın
Hatta nohut battaniyeyi de almayaxaktım da annem filan koy ne olur ne olmaz kaç gün kalacağın belli değil dedi ondan aldım. Kendime de 1 havlu aldım, izşn verirlerse eğer doğumdan sonra duşa girmek istiyorum, çok faydalıymış.Her şey normal canım sanki önceki mesajlarda bir battaniye yoğunluğu vardı. Kafam karıştı nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım kimse kimsenin akıl hocası değil rahat ol
Benim de ilk kez duydum bebeği silmek için kundak vermeyi. O kapıda bekleyenler bebeğin kıyafetini vermek için olabilir. İlk doğumumda hemşireler annemden kıyafet istemişlerdi sadece.Bilmiyorum nasıl olacak, doğumhane muayene olduğum katta, muayene giderken doğumhanenin önünden geçiyorum, millet elinde valizle bekliyor. Bende valiz hazırladım.
Ben içmedim banada 1 fincan önerdi ama zaten cok sivi içemem.Bana yesılcay bıle ıcebılırsın demıstı özellıkle ılk başlar da mıdem bulanırken..
Güzelce koltuğa serip üstlerine oturursam olar bence,Minik prensesi git kız ütüle su yavrunun kiyafetlerini en azından çantaya koyacaklarını
Ben hazırım gelebilir
Durun durdugunuz yerde biz bir doğuralım salı gununu iple çekiyorum.bakalim gun belli olur artik. Heyecan basiyor dusundukceBirdilimkek ikimizin daha bir ayı var rahat ol