2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana kalsa ben sadexe 1 havlu kundak 1 uyku tulumunu alıp gideceğim de sonuçta hastanede kaç gün kalacağım belli değil ve o hastanede doğumhane servisinde gçeen sene 2 gece yattım ve çok da sıcak değildi o yüzden öyle aldım. Normalde bende çocuğu sıcağa alıştırmaya karşıyım.
Neyi ne için aldığımı yazayım.
*1 adet penye kundak doğumhaneden çıkarken sararlar diye.
*1 adet havlu(havlu kundak diye de geçiyor) doğumhanede bebeği silmek için kullanabilirler dediler. Ondan dolayı onu da aldım.

*1 adet ayak kısmı torba gibi olan uyku tulumu odaya geldiğinde kundağında değil tulumunun içinde yatırabilirim belki diye.
*1 adet dışarıya çıkarken giydirmek için aldığım 0-1 aylık kapşonlu tulumu hastaneden çıkarken giydireceğim.
*1 adet ince nohut battaniyelerden aldım hastaneden çıkarken üstüne örterim diye.
*alt açma bezi
*2 adet zıbın biri kısa biri uzun kollu
*1 adet ince tulum, 1 adette alt üst takım
*çorap
*bebek bezi
*depend
*ıslak mendil
*biberon ve emzik
Yaninda o kadar taşıyacaksın canim dogumhaneye girmeden ebeye ver havlu kundagini kullansınlar. Cok eşya koymadım ben sonuçta hastane ortamına girip çıkamaz gelince tekrar yıkarim icin rahat etmez.hepsini ayrı ayrı.posetlesem bile.

Bana kalsa ben sadexe 1 havlu kundak 1 uyku tulumunu alıp gideceğim de sonuçta hastanede kaç gün kalacağım belli değil ve o hastanede doğumhane servisinde gçeen sene 2 gece yattım ve çok da sıcak değildi o yüzden öyle aldım. Normalde bende çocuğu sıcağa alıştırmaya karşıyım.
Neyi ne için aldığımı yazayım.
*1 adet penye kundak doğumhaneden çıkarken sararlar diye.
*1 adet havlu(havlu kundak diye de geçiyor) doğumhanede bebeği silmek için kullanabilirler dediler. Ondan dolayı onu da aldım.
*1 adet ayak kısmı torba gibi olan uyku tulumu odaya geldiğinde kundağında değil tulumunun içinde yatırabilirim belki diye.
*1 adet dışarıya çıkarken giydirmek için aldığım 0-1 aylık kapşonlu tulumu hastaneden çıkarken giydireceğim.
*1 adet ince nohut battaniyelerden aldım hastaneden çıkarken üstüne örterim diye.
*alt açma bezi
*2 adet zıbın biri kısa biri uzun kollu
*1 adet ince tulum, 1 adette alt üst takım
*çorap
*bebek bezi
*depend
*ıslak mendil
*biberon ve emzik
Bebeği silsinler diye doğumhaneyr havlu verilmesini ilk defa duydum. Onlar zaten siliyor

Ben 10 lu takım almadım. 1 kundak aldım ona uygun ince tulumlardan bir tane birde alt üst takımdan 1 tane aldım. 2 tane de zıbın aldım biri uzun biri kısa kollu.
Her şey normal canım sanki önceki mesajlarda bir battaniye yoğunluğu vardı. Kafam karıştı 😂 nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım kimse kimsenin akıl hocası değil rahat ol 💐💐

Bende puset örtüsü yerine müslini aldım. Puset örtüsü ve puset minderi almadım ben. Puset örtüsü yerine bebek arabasına yağmurluk alırım diye düşünüyorum, aynı işi Müslin de görüyor ama belli de olmaz 😂
Ben puset örtüsü diktirmek istiyordum aslında ama pusetim o örtülerle uyumlu değil ilginç bir şekilde 😂 o yüzden eski sistem bir örtü atarim ne olacak dedim. Yağmurluk bebek arabamızda vardı bizim 🤗
Anladım. Bana da detaylıda doktor bu haftasından küçük çıkıyor onun dışında bir sıkıntı yok demişti. Kendi doktorum da aynı şekilde ama bu son haftalar uzaması ve kilosu yavaşlayınca açıkçası üzüldüm. Gelişim geriliği vs yok dedi doktor gayet sağlıklı diyor ama yinede insan bi telaş edşyor. Annem bende öyleymiş dikiş vs atılmamış ama ilk çocuğunda yani abimde yüksek kapı eşiklerinden geçemezdim dikişlerim çok acırdı diyor.
Bu haftalarda bebeklerinin kilo alımının yavaşlayacağını söylemiş burada birkaç arkadaşa doktoru. Bence herşey normal takılma sağlıkla gelsin.🤗 Her doğum bir olmuyor tabii Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Rezene içmeye başlayan var mi? Ben başladım kizlar.
Ben sallama olarak aldım gidip aktardan vs almadım ama faydası olur yine de değil mi sanki sallama alınca etkisi azalır mı şeysi oluştu içimde😂😂 doğumdan önce içmekte sakınca yok mu bitki çayı nede olsa

X