2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim eşyalarımız odada oluyor ben ameliyata girdiğimde annemler ebeye verdiler giyeceği poşeti.
Valla gittiğim hastanede aileler valizle doğumhanenin kapısında bekliyordu. Ameliyathane olsa belki odada bekletirler çünkğ Ameliyathane bodrum katta oraya kimseyi indirmiyorlar. Ama doğumhanenin orada aileler bekliyor. Bilemedim. Belki giydirexeklerimi kullanılacakları 1 poşete ayarlarım,birde kendi giyeceğim iç çamaşı, pijama takımı vs onları koyarım iki ayrı poşete öyle girerim nasıl yapıyorlarsa artık. ☺️

Yok canim sallama daha pratik. Sifa olsun
Herkesin durumu ayrı yorum.yapmak cok mantıklı degil ama doktoruna sor istersen
Amin canım hepimize şifa olsun inşallah 🙏 Bi danışırım yine de🙈
Doktorım günde 1-2 bardak içebilirsin fazlası zararlı demişti bana.
Yani şuan en fazla ne olabilir zaten sanki ama yine de doktora sormakta fayda var bana da zararı olmaz gibi geldi

Valla gittiğim hastanede aileler valizle doğumhanenin kapısında bekliyordu. Ameliyathane olsa belki odada bekletirler çünkğ Ameliyathane bodrum katta oraya kimseyi indirmiyorlar. Ama doğumhanenin orada aileler bekliyor. Bilemedim. Belki giydirexeklerimi kullanılacakları 1 poşete ayarlarım,birde kendi giyeceğim iç çamaşı, pijama takımı vs onları koyarım iki ayrı poşete öyle girerim nasıl yapıyorlarsa artık. ☺️
Hangı hastaneymıs bu merak ettm

Bana kalsa ben sadexe 1 havlu kundak 1 uyku tulumunu alıp gideceğim de sonuçta hastanede kaç gün kalacağım belli değil ve o hastanede doğumhane servisinde gçeen sene 2 gece yattım ve çok da sıcak değildi o yüzden öyle aldım. Normalde bende çocuğu sıcağa alıştırmaya karşıyım.
Neyi ne için aldığımı yazayım.
*1 adet penye kundak doğumhaneden çıkarken sararlar diye.
*1 adet havlu(havlu kundak diye de geçiyor) doğumhanede bebeği silmek için kullanabilirler dediler. Ondan dolayı onu da aldım.
*1 adet ayak kısmı torba gibi olan uyku tulumu odaya geldiğinde kundağında değil tulumunun içinde yatırabilirim belki diye.
*1 adet dışarıya çıkarken giydirmek için aldığım 0-1 aylık kapşonlu tulumu hastaneden çıkarken giydireceğim.
*1 adet ince nohut battaniyelerden aldım hastaneden çıkarken üstüne örterim diye.
*alt açma bezi
*2 adet zıbın biri kısa biri uzun kollu
*1 adet ince tulum, 1 adette alt üst takım
*çorap
*bebek bezi
*depend
*ıslak mendil
*biberon ve emzik
Sen bilirsin canım bana fazla geldi ama sen çok olsun zarar gelmez diye düşünüp koymuşsun herkesin kendi tercihi ben silmeleri için bir şey verildiğini ilk defa duydum

Benim de ilk kez duydum bebeği silmek için kundak vermeyi. O kapıda bekleyenler bebeğin kıyafetini vermek için olabilir. İlk doğumumda hemşireler annemden kıyafet istemişlerdi sadece.
Hiç bilmiyorum tatlım. Ne zaman kontrole gitsem önünden geçiyorum doğumhanenin herkesin elinde bir valiz puseti olanlarda puset ve valizi ile birlikte bekliyorlardı. Bakalım bende nasıl olacak. Ben de ilk kez duydum kuzenim söyledi bana iki çocuğu var onda kullanılmış sanırım o yüzden.

X