2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tabiki sen istedigin kadr al sadece bana cok geldi hastaneler oyle battaniyedir kundaktir vs istemior silmeye o konuda icin rahat olsun bebekde veya annede allah korusun sıkıntı yoksa 1 gece kaliyorsn ama tabi sen nasil rahat ediyorsan okadr al bizimki sadece oneri
Arkadaş 1 ay önce aynı hastanede doğum yaptı, 10 cm açılma ile doğuma gitti. Korona testini doğumdan sonra yapmışlar 2 gün hastanede kaldı ondan dolayı. Bende normal doğumu bekliyorum şuanda. Bebeğin pozisyonu da normal doğum pozisyonunda. Beni de 2 gün tutabilirler testten dolayı diye öyle eşya aldım. Havlu kundağı da kuzenim söyledi, onda lazım olmuş al mutlaka ne olur ne olmaz dedi. Ondan dolayı aldım.

Hayirlisi insallah canim sen normal.istiyorsun belki son dk kadar donme ihtimali var kizcenin . Ben 40 hafta yi beklemesem de olur 😊
Nasip bakalım hayırlısı olsun son anda dönerse falan normali bekleriz ama sanmıyorum sezaryen olacak yüksek ihtimalle, doktor 39da alırız demişti yarın gün verir kesin😊

En son kaç aldığımı hatırlıyorsun 🙈 şu an +7 ama totalde bakmak lazım 80 e dayandı tosun kekiniz 🤣
Hadi ya bir sen birde ilknur çıtır kaldınız aklimda ben 90 i zorluyorum canim 😀enteresan bir şey var kizimda sanki bebeği popunda taşıdım gulezar gb gezdim😁oğlanda göbeğimde popunda daha insaflı davrandı. Sanirim kızımda max sınırına ulaşınca cok.sismedi

Durun durdugunuz yerde biz bir doğuralım 😉salı gununu iple çekiyorum.bakalim gun belli olur artik. Heyecan basiyor dusundukce
Bizim acelemiz yok hepiniz halledin işinizi biz bekleriz😂
Aynen kız belki bizim zamanımızda 35 derece olacak havalar sadece Müslin koyarız 🤣
Aynen valiz bile yapmayız bi poşete bi bez iki müslin gideriz elimizde sallaya sallaya😂😂

Amin canım hepimize şifa olsun inşallah 🙏 Bi danışırım yine de🙈

Yani şuan en fazla ne olabilir zaten sanki ama yine de doktora sormakta fayda var bana da zararı olmaz gibi geldi
Ben içiyorum bazen her gün bazen haftada bir kaç gün içiyorum papatya ile karıştırıyorum bazrn bazen sadece papatya veya melisa çayı içiyorum. Maden suyu da mutlaka içmeni öneririm gaza çok iyi geliyormuş ve bebeğin gazsız olmasını sağlıyormuş. O yüzden maden suyu da içiyorum magnezyumlusundan. 😂

Hadi ya bir sen birde ilknur çıtır kaldınız aklimda ben 90 i zorluyorum canim 😀enteresan bir şey var kizimda sanki bebeği popunda taşıdım gulezar gb gezdim😁oğlanda göbeğimde popunda daha insaflı davrandı. Sanirim kızımda max sınırına ulaşınca cok.sismedi
Kızda kalça büyüyormuş öyle diyolar erkekte sadece göbekmis ne kadar doğru bilmem ama.kizim olmadığı için deneyimleyemedim😂😂
Ikiside erkek kalçada felan değişiklik yok aynı😂

Ben en son 3.5 yaşındayken çıtırdım 🤣🤣 71.5 ile hamile kaldım zaten

Ben içiyorum bazen her gün bazen haftada bir kaç gün içiyorum papatya ile karıştırıyorum bazrn bazen sadece papatya veya melisa çayı içiyorum. Maden suyu da mutlaka içmeni öneririm gaza çok iyi geliyormuş ve bebeğin gazsız olmasını sağlıyormuş. O yüzden maden suyu da içiyorum magnezyumlusundan. 😂
Bitki çaylarını karıştırmaya korkuyorum hamilelikte ya aslında sona geldik ama nebileyim. Hamileyken tek içtiğim bitki çayı ıhlamur olmuştur 🙈 Maden suyunu zaten içiyorum kramplar için iyi oluyor hem de çok severim😊

Bitki çaylarını karıştırmaya korkuyorum hamilelikte ya aslında sona geldik ama nebileyim. Hamileyken tek içtiğim bitki çayı ıhlamur olmuştur 🙈 Maden suyunu zaten içiyorum kramplar için iyi oluyor hem de çok severim😊
Bende karıştırmıyorum normalde ama bu emzirmek için olan still tee lerde rezene-papatya birlşlte olunca rezenenin içine birazcık papatya atıyorum tabi her zaman yapmıyorum.

Valla gittiğim hastanede aileler valizle doğumhanenin kapısında bekliyordu. Ameliyathane olsa belki odada bekletirler çünkğ Ameliyathane bodrum katta oraya kimseyi indirmiyorlar. Ama doğumhanenin orada aileler bekliyor. Bilemedim. Belki giydirexeklerimi kullanılacakları 1 poşete ayarlarım,birde kendi giyeceğim iç çamaşı, pijama takımı vs onları koyarım iki ayrı poşete öyle girerim nasıl yapıyorlarsa artık. ☺️
Her hastaneninn uygulaması ayrı canim. Hayirlisi ile doğuralım da gerisi bizim.disimizda gelişiyor. Beni cok geç giydirdiler odaya çıktım birkaç saat sonra bakıcı geldi bende bekledim bu sefer beklemeye hic niyetim yok. O zaman gelecekler dediler bekledim

X