2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 4+5 te kese gozukmustu karindan ama sıkısık git yoksa gozukmeyebilir bi gun oncesinde skisik degildim goremediler.
Ya ama Benim dün betam 141.78 çıktı daha erken değil mi en az 1500 kerde olması lazım beta yarın 2 gün geçmiş olacak o kadar çıkmaz ki betam

Bende bu aksam cikarmak üzereydim yemekte bisey yiyemeden kalktim yattım hemen zor durdum. Z ile baslayan bir ilaç var herkes onu öneriyor yarın doktora sorucam ben
Bakalm valla ne vercek bana cok zor gercekten evde hicbi is yapamiyorum herseyi esim saolsn bugun nobeti var kaldim oylecee

Ya ama Benim dün betam 141.78 çıktı daha erken değil mi en az 1500 kerde olması lazım beta yarın 2 gün geçmiş olacak o kadar çıkmaz ki betam
Evet cok erken gozukmez ozman. Benim 2 bin 3 bin arasiydu sanrim bencede hesap yap ona gore gt bence folik asit kullaniyosan tabi kullanmiyosan gt en azindan folik asiti yazar doktorun

Bilmedigim için soruyorum, alttan mi muayene ediyorlar karından üstten mi
Bana hic alttan teklif etmediler ama burda bazi arkadaslara bakmislar. Ama ben alttan baktirmam bi kac tanidigim problem yasamisti. Birde kese gormeye sıkısik gidin yoksa net gozukmuyo karindan 2-3 bin olunca karindan gozukuyo gec olsun guc olmasin

Kiyamam ya bende cok kötüydüm bu aksam bu stres bebege daha zararlı ilaçtan psikolojik olarak da cok kötü yapıyo insanı
Evet bende cok pimpirimli davraniyodim doktor beyin bebege sinyal veriyo olabildigince moralin iyi olsum pozitf ol stres yapma demisti bana

Evet canim bende baktirmam madem öyle diyorsunuz, dediğin gibi geç olsun güzel olsun her sey

Evet bende cok pimpirimli davraniyodim doktor beyin bebege sinyal veriyo olabildigince moralin iyi olsum pozitf ol stres yapma demisti bana
Aynen de bulantıyla pozitif olamıyoruz malesef ağlayarak geçmez bu dönem valla ilaç isticem ben de, allah korusun bebisleri kim ister ki mecbur kalmasa..

Evet cok erken gozukmez ozman. Benim 2 bin 3 bin arasiydu sanrim bencede hesap yap ona gore gt bence folik asit kullaniyosan tabi kullanmiyosan gt en azindan folik asiti yazar doktorun
Ya benim için biraz sıkıntılı ilaç kullandım destonex süt hormonum düşsün diye kullanırken hamile kaldım Açıkçası korkuyorum o yüzden doktora gideceğim hem ilk kontrolüm Folikasit te var ama kullanmıyorum o yüzden gidicem bakalım doktora

Mide bulantısı 6.haftada başlıyor. Benm de yok du başdaaa. Oooo ne eahat derkennnn şimdi ne zamn btck diyorm. Çok fena birşey. Ben yediklerimi değilde midedeki suyu atınca rahatlıyorm. İlaçda kullandım ama bence boş. Bir gün iyi bir gün kötü devam ediyr. Kraker yiyenler iyi ben leblebi ve krakerden tiksindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…