- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
Ya ama Benim dün betam 141.78 çıktı daha erken değil mi en az 1500 kerde olması lazım beta yarın 2 gün geçmiş olacak o kadar çıkmaz ki betamBenim 4+5 te kese gozukmustu karindan ama sıkısık git yoksa gozukmeyebilir bi gun oncesinde skisik degildim goremediler.
Bakalm valla ne vercek bana cok zor gercekten evde hicbi is yapamiyorum herseyi esim saolsn bugun nobeti var kaldim oyleceeBende bu aksam cikarmak üzereydim yemekte bisey yiyemeden kalktim yattım hemen zor durdum. Z ile baslayan bir ilaç var herkes onu öneriyor yarın doktora sorucam ben
Bilmedigim için soruyorum, alttan mi muayene ediyorlar karından üstten miBenim 4+5 te kese gozukmustu karindan ama sıkısık git yoksa gozukmeyebilir bi gun oncesinde skisik degildim goremediler.
Yeniyse sakın alttan muayene ettirme düşük yapan insanlar varBilmedigim için soruyorum, alttan mi muayene ediyorlar karından üstten mi
Kiyamam ya bende cok kötüydüm bu aksam bu stres bebege daha zararlı ilaçtan psikolojik olarak da cok kötü yapıyo insanıValla ben kusarken hep agliyorum bogulcak gibi oluyorm icim disima cikiyo ilac isticem doktordan boyle olmuuo
Evet cok erken gozukmez ozman. Benim 2 bin 3 bin arasiydu sanrim bencede hesap yap ona gore gt bence folik asit kullaniyosan tabi kullanmiyosan gt en azindan folik asiti yazar doktorunYa ama Benim dün betam 141.78 çıktı daha erken değil mi en az 1500 kerde olması lazım beta yarın 2 gün geçmiş olacak o kadar çıkmaz ki betam
Bana hic alttan teklif etmediler ama burda bazi arkadaslara bakmislar. Ama ben alttan baktirmam bi kac tanidigim problem yasamisti. Birde kese gormeye sıkısik gidin yoksa net gozukmuyo karindan 2-3 bin olunca karindan gozukuyo gec olsun guc olmasinBilmedigim için soruyorum, alttan mi muayene ediyorlar karından üstten mi
Evet bende cok pimpirimli davraniyodim doktor beyin bebege sinyal veriyo olabildigince moralin iyi olsum pozitf ol stres yapma demisti banaKiyamam ya bende cok kötüydüm bu aksam bu stres bebege daha zararlı ilaçtan psikolojik olarak da cok kötü yapıyo insanı
Teswkku ederim canım daha yeni, kabuletmem bende onuYeniyse sakın alttan muayene ettirme düşük yapan insanlar var
Evet canim bende baktirmam madem öyle diyorsunuz, dediğin gibi geç olsun güzel olsun her seyBana hic alttan teklif etmediler ama burda bazi arkadaslara bakmislar. Ama ben alttan baktirmam bi kac tanidigim problem yasamisti. Birde kese gormeye sıkısik gidin yoksa net gozukmuyo karindan 2-3 bin olunca karindan gozukuyo gec olsun guc olmasin
Evet kuzu valla zaten zar zor ne ugraslarla oluyoEvet canim bende baktirmam madem öyle diyorsunuz, dediğin gibi geç olsun güzel olsun her sey
Aynen canimmEvet kuzu valla zaten zar zor ne ugraslarla oluyoo yuzden beklemek daha mantikli
Aynen de bulantıyla pozitif olamıyoruz malesef ağlayarak geçmez bu dönem valla ilaç isticem ben de, allah korusun bebisleri kim ister ki mecbur kalmasa..Evet bende cok pimpirimli davraniyodim doktor beyin bebege sinyal veriyo olabildigince moralin iyi olsum pozitf ol stres yapma demisti bana
Aynen bide hicbisey yiyemiyorm bebegide etkiliyo diye uzuluyorm.tam gelisim asamasiAynen de bulantıyla pozitif olamıyoruz malesef ağlayarak geçmez bu dönem valla ilaç isticem ben de, allah korusun bebisleri kim ister ki mecbur kalmasa..
Ya benim için biraz sıkıntılı ilaç kullandım destonex süt hormonum düşsün diye kullanırken hamile kaldım Açıkçası korkuyorum o yüzden doktora gideceğim hem ilk kontrolüm Folikasit te var ama kullanmıyorum o yüzden gidicem bakalım doktoraEvet cok erken gozukmez ozman. Benim 2 bin 3 bin arasiydu sanrim bencede hesap yap ona gore gt bence folik asit kullaniyosan tabi kullanmiyosan gt en azindan folik asiti yazar doktorun
Aynen öyle kuzum senin ne zaman kontrolTeswkku ederim canım daha yeni, kabuletmem bende onu
amin canım benim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahBu arada hayırlı olsun ve Allah analı babalı büyütsün sağ sağlim kavuş bebişe
Amin inşallah canımamin canım benim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Ya per ya cuma gidicem canimmmAynen öyle kuzum senin ne zaman kontrol