2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

En doğrusu, Allah korusun miniği oğlunuz kaç yaşında acaba şuan merak uyandırdı kardeşiyle kaç yaş olacak arasında ❤

Aslinda benim hayalim oglumla arasinda 2 yas olmasiydi ama 4 yildir olmayinca fark açıldı. Oğlum 6 yaşında . Henüz haberi yok .

Aslinda benim hayalim oglumla arasinda 2 yas olmasiydi ama 4 yildir olmayinca fark açıldı. Oğlum 6 yaşında . Henüz haberi yok .
Görümcem ve eşim arasında 5 yaş var büyüyünce hiç sırıtmıyor çok güzel anlaşıyorlar arkadaş gibiler bence sizinkilerde öyle olur tabi çocukken ikisi farklı dünyalar. Benim abilerimden biriyle aramda 9 diğeriyle 11 yaş var Oğlunuz öğrenince çok sevinir bence

Kızlar merhaba 18 temmuzda keseyi görmeye gidicez dua edin lütfen
benim bir belirtim yok yani mide bulantısı veya herhangi başka birşey lekelenme vb birşeyim yok sadece bazen çok hafif kasık ağrım oluyor okadar bu kötü bir durum mu

Sagol canim benim. Insallah dedigin gibi olur yoksa kıskanclik falan olur diye tırsmiyor degilim. Rabbim kucagimiza alacagimiz günüde nasip etsin.

Benimde en son 714 tü hcg ve aynı şekilde bir belirtim yok

Sagol canim benim. Insallah dedigin gibi olur yoksa kıskanclik falan olur diye tırsmiyor degilim. Rabbim kucagimiza alacagimiz günüde nasip etsin.
Amiiin Görümcem eşim için doğduğu zaman bu bebek neden bizle kalıyor gitsin demiş gitmeyince de kendisi gitmiş anneannesinde kalmış bir süre Allah yardımcın olsun erkek çocuğu belki biraz daha sahiplenici olur. (İnşallahh)

Amin ya gerçekten. Çok sağol. Hamile olduğumu hatırlamak için test sonuçlarımı açıp bakıyorum. İnşallah ben de duyarım o tekmeleri
Aynı duyguları yaşıyorum gerçekten henüz daha göremediğim için de aradaacaba değilmiyim diye kendimle çelişiyorum

Canım seninle aynı durumdayım gerçekten Allah yardımcımız olsun bende cumartesi görmeye gidicem birbirimize dua edelim ..

Kızlar merhaba, bugün adetimin 1. Günü kan verdim, 186.11 sonuc sizce nasil? 4 gün önce 13.66 ydi

Kızlar ilk doktora gidişinizde ne yapıyor test olarak ne istiyor veya neler soruyor ilaç alanınız var mı veya kese görünmeden ilaç yazıyor mu doktor Folikasit gibi mesela

Kızlar ilk doktora gidişinizde ne yapıyor test olarak ne istiyor veya neler soruyor ilaç alanınız var mı veya kese görünmeden ilaç yazıyor mu doktor Folikasit gibi mesela
canım önce daha önce başından geçen gebelik düşük vb. Soruyor. Sat tarihini istiyor. Ailede yada sende bilinen kan hastalığı varmı diye soruyor. Sonra ultrasonda baktı keseyi gördük. Kan tahlilleri istedi. Daha sonrada kontrol randevusu veriyor.

ha bide folik asit kullanıp kullanmadığımı sordu. Eğer kullanmıyorsan ona başlatıyor. Başka bişey vermedi. Tahlilden sonra sonuçlara göre vericez dedi

Kaçıncı günde göründü kese. Ya da beta hcg nin kaç olması gerekiyor acaba ? Ben de çarş gitcem görürüz diye randevu verdi. Bakalım inş

Kaçıncı günde göründü kese. Ya da beta hcg nin kaç olması gerekiyor acaba ? Ben de çarş gitcem görürüz diye randevu verdi. Bakalım inş
Ben kan tahlilinde hiç baktırmadım. 5+1 dim kese göründü. Yarın doktora gidicem. İnşallah kalp atışını duyarım. Onun stresindeyim bu sıralar. Yarın rahatlicam diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…