Olsun canım Allah normal ya da tüp. Nasip etsindeAy inanmıyorum ya harikaaa❤ o kadar umutla istedimki böyle birşey yaşamayı ama tüp bebek yolları bize göründü neyseki bebeğime kavuşmama vesile oldu inşallah kucağımıza aldığımız günde gelir Sağlıkla ilerlesin inşallah
Tabiki kuzum çok şükür deneyebilme imkanımız vardı denedik rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip etsinOlsun canım Allah normal ya da tüp. Nasip etsinde
En doğrusu, Allah korusun miniğioğlunuz kaç yaşında acaba şuan merak uyandırdı kardeşiyle kaç yaş olacak arasında ❤
Görümcem ve eşim arasında 5 yaş var büyüyünce hiç sırıtmıyor çok güzel anlaşıyorlar arkadaş gibiler bence sizinkilerde öyle olurAslinda benim hayalim oglumla arasinda 2 yas olmasiydi ama 4 yildir olmayinca fark açıldı. Oğlum 6 yaşında . Henüz haberi yok .
Görümcem ve eşim arasında 5 yaş var büyüyünce hiç sırıtmıyor çok güzel anlaşıyorlar arkadaş gibiler bence sizinkilerde öyle olurtabi çocukken ikisi farklı dünyalar. Benim abilerimden biriyle aramda 9 diğeriyle 11 yaş var Oğlunuz öğrenince çok sevinir bence
Benimde en son 714 tü hcg ve aynı şekilde bir belirtim yokYa kızlar bende hiç belirti yok sizi okudukça moralim bozuluyo korkuyorum. Kan testlerim 48 saat arayla 65,200, 535 çıktı. Bu hafta kese görüncekmiş hafta sonuna doğru giderim doktora dedim. İştahsızlık ve arada sağ kasığımda batma oluyor. O da hamile olduğumu bildiğim için hissediyor olabilirim. Tabi inş böyle sakin geçiririm diyorum da göğüs ağrım yok bulantım yok aşırı bi kasık veya belmaprımmyok. İdrara da suyu çok içtiğim için sık çıkıyorum bence
AmiiinSagol canim benim. Insallah dedigin gibi olur yoksa kıskanclik falan olur diye tırsmiyor degilim. Rabbim kucagimiza alacagimiz günüde nasip etsin.
Aynı duyguları yaşıyorum gerçekten henüz daha göremediğim için de aradaacaba değilmiyim diye kendimle çelişiyorumAmin ya gerçekten. Çok sağol. Hamile olduğumu hatırlamak için test sonuçlarımı açıp bakıyorum. İnşallah ben de duyarım o tekmeleri☺
Canım seninle aynı durumdayım gerçekten Allah yardımcımız olsun bende cumartesi görmeye gidicem birbirimize dua edelim ..Gördün mü kimsecikler istemiyor böyle olmayı
Annemin hiç midesi bulanmazmış belkide anneme benzedim diyorum. İnşallah benzememişimdir, en azından bu konudahayır birde daha kese falanda görmedim ya o yüzden de gerginim. Perşembe gününü heyecanla ve korkuyla bekliyorum
İnşallah herşey yolundadırCanım seninle aynı durumdayım gerçekten Allah yardımcımız olsun bende cumartesi görmeye gidicem birbirimize dua edelim ..
Bence gayet iyi yükselmişKızlar merhaba, bugün adetimin 1. Günü kan verdim, 186.11 sonuc sizce nasil? 4 gün önce 13.66 ydi
canım önce daha önce başından geçen gebelik düşük vb. Soruyor. Sat tarihini istiyor. Ailede yada sende bilinen kan hastalığı varmı diye soruyor. Sonra ultrasonda baktı keseyi gördük. Kan tahlilleri istedi. Daha sonrada kontrol randevusu veriyor.Kızlar ilk doktora gidişinizde ne yapıyor test olarak ne istiyor veya neler soruyor ilaç alanınız var mı veya kese görünmeden ilaç yazıyor mu doktor Folikasit gibi mesela
ha bide folik asit kullanıp kullanmadığımı sordu. Eğer kullanmıyorsan ona başlatıyor. Başka bişey vermedi. Tahlilden sonra sonuçlara göre vericez dediKızlar ilk doktora gidişinizde ne yapıyor test olarak ne istiyor veya neler soruyor ilaç alanınız var mı veya kese görünmeden ilaç yazıyor mu doktor Folikasit gibi mesela
Kaçıncı günde göründü kese. Ya da beta hcg nin kaç olması gerekiyor acaba ? Ben de çarş gitcem görürüz diye randevu verdi. Bakalım inşcanım önce daha önce başından geçen gebelik düşük vb. Soruyor. Sat tarihini istiyor. Ailede yada sende bilinen kan hastalığı varmı diye soruyor. Sonra ultrasonda baktı keseyi gördük. Kan tahlilleri istedi. Daha sonrada kontrol randevusu veriyor.
Ben kan tahlilinde hiç baktırmadım. 5+1 dim kese göründü. Yarın doktora gidicem. İnşallah kalp atışını duyarım. Onun stresindeyim bu sıralar. Yarın rahatlicam diye umuyorum.Kaçıncı günde göründü kese. Ya da beta hcg nin kaç olması gerekiyor acaba ? Ben de çarş gitcem görürüz diye randevu verdi. Bakalım inş