2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mide bulantısı 6.haftada başlıyor. Benm de yok du başdaaa. Oooo ne eahat derkennnn şimdi ne zamn btck diyorm. Çok fena birşey. Ben yediklerimi değilde midedeki suyu atınca rahatlıyorm. İlaçda kullandım ama bence boş. Bir gün iyi bir gün kötü devam ediyr. Kraker yiyenler iyi ben leblebi ve krakerden tiksindim.
Allah yardımcın olsun bir iki hafta sonra bitecek sabret canım 🤗

Benim görümcemin kızı 8 yasindayken 2.kızı oldu .gecen bayram büyük kız kardesine bıktim senden diye bağirdi. Benim oğlumda ayşe abla biz ayteni en iyisi cöpe atıp kapıya koyalım kapıcı alıp gitsin demişti. 😨
Ay inanmıyorum bu çocuklar bi alem ya 😂😂 abimde ortanca abimin her bulduğu fırsatta ayak parmağını ısırıyormuş tövbe yarabbim😄 Allahım inşallah seninki pammuk gibi bir abı olur 😍

En son Doktora gittigimde bu kadar yoktu bulantim ara ara geliyodu gidiyodu yemegimi falan yiyodum bi kac seyden tiksinmistim sadece onlari yemiyodum o yuzden normal diye doktora soylememistim. Randevu yok esim sağlıkci oldugu halde zor ayarliyo acayip dolu doktorlar almak istemiyormuş fazla hasta koronadan dolayi cuma icin ayarladi bakalm dayanicam mecbur ozmana kadar
Hadi ya valla doğrudur bende iğne vurulduğum için gün aşırı hastaneye gidiyorum akşam vurulduğum için genelde sakin oluyor ama bazende acil çok yoğun oluyor inanılmaz korkuyorum ya. Bu dönemde hamile kaldık çok şükür kaldık ama randevulara gidip gelmek inanılmaz korkutucu allah kolaylık versin hepimize.🙏 cuma gününe inşallah hafifler hafiflemese bile doktorun inşallah ilaç verir kuzum 🌸

Arkadaşlarım mide bulantin var çocuk beslenemiyo diye üzülmeyin onlar daha minicikler o yuzden dert etmeyin rabbim öyle bi düzende yaratmış ki öyle güzel hesap etmiski onlari madur eder mi hiç az ve sık sık beslenmeye çalışın kuru gidalari tercih edin mideyi boş bırakmayın o daha çok mide bulantısı yapiyo ben bulantıma yemek den sonra sodayla çare bulmuştum bi de bulantı bileklikleri var ben onu denemedim internette gördüm belki denemek isteyen olabilir bi de zencefil çayı yada şekeri de iyi geliyo diyorlar bu bi süreç 7 8 9 da pik oluyo ama sonra azalıyor genellikle inşallah sizinde öyle olur

Hadi ya valla doğrudur bende iğne vurulduğum için gün aşırı hastaneye gidiyorum akşam vurulduğum için genelde sakin oluyor ama bazende acil çok yoğun oluyor inanılmaz korkuyorum ya. Bu dönemde hamile kaldık çok şükür kaldık ama randevulara gidip gelmek inanılmaz korkutucu allah kolaylık versin hepimize.🙏 cuma gününe inşallah hafifler hafiflemese bile doktorun inşallah ilaç verir kuzum 🌸
Cok dikkat et valla cok tehlikeli bende cok korkuyorm esimin is arkadasi hastaneden korona olmus valla cok korkuyorz Allhtan yeni izinden geldik görüşmemislerdi henuz

Dun piknige gittik bugun agrilar icinde kivrandim ...🙁 bizim cocukta uyumuyor 7 730da ayakta uykumu alamiyorum dinleneniyorum ki hic napcam böyle ilki rahatti keyfimce 🙈🙈

Teşekkür ederim canım

Benimde daha önce 8 haftalık kalp durması sebebi ile kürtajım var daha sonra bir kimyasalım birde bu sene başında dış gebelik şüphesi ile gittiğim ama dış gebelikmi değilmiydi belli olmayan sonradan rahimde oluşan geö gebelikten bir kürtajım var.

Bende o yüzden bu gebeliğimde korkuyorum çokk.
Perşembe dr kontrolüm var benimde. Dua edin banada kızlar

Insallah saglikla.kucagina alirsin annesi dualarim seninle...

Arkadaşlarım mide bulantin var çocuk beslenemiyo diye üzülmeyin onlar daha minicikler o yuzden dert etmeyin rabbim öyle bi düzende yaratmış ki öyle güzel hesap etmiski onlari madur eder mi hiç az ve sık sık beslenmeye çalışın kuru gidalari tercih edin mideyi boş bırakmayın o daha çok mide bulantısı yapiyo ben bulantıma yemek den sonra sodayla çare bulmuştum bi de bulantı bileklikleri var ben onu denemedim internette gördüm belki denemek isteyen olabilir bi de zencefil çayı yada şekeri de iyi geliyo diyorlar bu bi süreç 7 8 9 da pik oluyo ama sonra azalıyor genellikle inşallah sizinde öyle olur
Insallah ama iste midem benim hep bos yiyemiyorm yeyince bi kac dakkaya geri cikiyo cok acim ve susuzum

Merhabalar bende 35 yaşındayım 2. Çocuğum geliyor inşallah, plansız oldu bir buçuk aylık ama yeni haberim oldu, sancım var adet sancısı sanıyordum kaç haftadirr
Bende öyle öğrendim hayırlı olsun 🤗🤲

Insallah ama iste midem benim hep bos yiyemiyorm yeyince bi kac dakkaya geri cikiyo cok acim ve susuzum
Açlık olmaya bilir canım ama su içmeye dikkat et bebek için önemli kraker dene bi belki iyi gelir leblebi dene kendine dikkat et

İnşallah güzel artışlarla güzel haberlerle alırsın bebişini kucağına canım bir postunda denk geldik bugün stres yapma o sana tutunacaktır bebeğin ne zaman tutacağı belli olmaz 🤗🤲
Inşallah canım yorumun çok değerliydi. Saatlerdir araştırma yapıyorum. Artık telefonu bırakma vaktim geldi. Teşekkürler

X