2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Daha 6 ya yeni girdim fena valla bunun ilerisini düşünemiyorum

Insallah ama iste midem benim hep bos yiyemiyorm yeyince bi kac dakkaya geri cikiyo cok acim ve susuzum
kuzucum ozaman dr a git tahlillere bakıyorlar eğer durum ordada belli ise yatis veriyorlar zor bi süreç ama inanın geciyo ben ilk hamileligimde her gün bi 1000lik serum aldım kac gun bulantı bilekligi denemek ister misin
Daha 6 ya yeni girdim fena valla bunun ilerisini düşünemiyorum
çok zor biliyorum her gün sanki 3 günmüş gibi geliyo size ama inanın geciyo en kotu bi 3 hafta var onu bi atlattık mi herşey daha güzel olacak

İnsallah dedigin gibi olur üc hafta sonra geçmeye başlar ilk hamilileginde serumu o haftalarda mi aldın cok mu kusuyordun

Kuzum ilk regli gecikmesi ile ağız tadım bi değişmeye başladı sonra devami geldi bende kusmaktan ziyade bulantı mide yanması midede su bırikmesi oluyordu iştahsızlık çok vardı bi de zayıf hamile kalmıştım de um serum onermisti bu hamileliğim zateb çok yeni ama 9m haftada bi azalmıştı hatta bi anda kesilmişti çok korkmuştum bebeğine bise mi oldu diye hemen dr a gitmiştim
İnsallah dedigin gibi olur üc hafta sonra geçmeye başlar ilk hamilileginde serumu o haftalarda mi aldın cok mu kusuyordun

Ya bende hep acıkıyorum ama aşırı bir mide kazınması hazırlayıp yiyemiyorum bile açlıktan

Slm kızlar bende potansiyel mart annesimiyim diye topikte gezinip duruyorum. Var bi belirtiler ama adet öncesi mi acaba diyede kafamı kurcalıyor. Bat 18 temmuz. Yarin test alıp yapasım var. Ya bu msgim önümüzdeki 9 ayın başlangıç msgi yada ilk ve son msg olarak kalacak. Şimdiden martta dogum yapacak annelere Hayirli sağlıklı doğumlar diliyorum

İnşallah güzel haberler alırsın

dün ağlayarak da olsa yaptık ilk iğneyi :) sanırım henüz anlayamadım içimde bir bebeğin olduğunu.. sanki yine düşecek gibi sahiplenmekten korkuyorum..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Merabalar ben de inşallah aranızdayımdır. 10 gun gecikmeyle bugün test yaptırdım hcg değerim 16 cıktı. Değer çok düşük ama yine de gec dollenmedir diye umutluyum.
Geç yumurtlama olmuştur dert etmeyin, pozitif düşünün, en geç cumaya bidaha kan verin, yükselecek Allahın izni ile

Hayirli ugurlu olsun saglikla sihatle devam etsin inşallah
amin inşallah değerlerim biraz geç yükselmeye başladı henüz hiçbir belirtimde yok çok tedirginim perşembe günü ilk kontrolüm var hayırlısı ile keseyi bir görseydim . bu arada sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…