Daha 6 ya yeni girdim fena valla bunun ilerisini düşünemiyorumArkadaşlarım mide bulantin var çocuk beslenemiyo diye üzülmeyin onlar daha minicikler o yuzden dert etmeyin rabbim öyle bi düzende yaratmış ki öyle güzel hesap etmiski onlari madur eder mi hiç az ve sık sık beslenmeye çalışın kuru gidalari tercih edin mideyi boş bırakmayın o daha çok mide bulantısı yapiyo ben bulantıma yemek den sonra sodayla çare bulmuştum bi de bulantı bileklikleri var ben onu denemedim internette gördüm belki denemek isteyen olabilir bi de zencefil çayı yada şekeri de iyi geliyo diyorlar bu bi süreç 7 8 9 da pik oluyo ama sonra azalıyor genellikle inşallah sizinde öyle olur
kuzucum ozaman dr a git tahlillere bakıyorlar eğer durum ordada belli ise yatis veriyorlar zor bi süreç ama inanın geciyo ben ilk hamileligimde her gün bi 1000lik serum aldım kac gun bulantı bilekligi denemek ister misinInsallah ama iste midem benim hep bos yiyemiyorm yeyince bi kac dakkaya geri cikiyo cok acim ve susuzum
çok zor biliyorum her gün sanki 3 günmüş gibi geliyo size ama inanın geciyo en kotu bi 3 hafta var onu bi atlattık mi herşey daha güzel olacakDaha 6 ya yeni girdim fena valla bunun ilerisini düşünemiyorum
İnsallah dedigin gibi olur üc hafta sonra geçmeye başlarkuzucum ozaman dr a git tahlillere bakıyorlar eğer durum ordada belli ise yatis veriyorlar zor bi süreç ama inanın geciyo ben ilk hamileligimde her gün bi 1000lik serum aldım kac gun bulantı bilekligi denemek ister misin
çok zor biliyorum her gün sanki 3 günmüş gibi geliyo size ama inanın geciyo en kotu bi 3 hafta var onu bi atlattık mi herşey daha güzel olacak
İnsallah dedigin gibi olur üc hafta sonra geçmeye başlarilk hamilileginde serumu o haftalarda mi aldın cok mu kusuyordun
İnşallah herşey gönlünce olsun canımInşallah canım yorumun çok değerliydi. Saatlerdir araştırma yapıyorum. Artık telefonu bırakma vaktim geldi. Teşekkürler
Az önce kanama başladı canım. Kimyasal gebelikmis bu da anlaşılan. O değil de boşuna milleti ayağa kaldırdım :)İnşallah herşey gönlünce olsun canım
Değerin düştü mü diye kan ver yinede sen canım üzgünümAz önce kanama başladı canım. Kimyasal gebelikmis bu da anlaşılan. O değil de boşuna milleti ayağa kaldırdım :)
İnşallah güzel haberler alırsınSlm kızlar bende potansiyel mart annesimiyim diye topikte gezinip duruyorum. Var bi belirtiler ama adet öncesi mi acaba diyede kafamı kurcalıyor. Bat 18 temmuz. Yarin test alıp yapasım var. Ya bu msgim önümüzdeki 9 ayın başlangıç msgi yada ilk ve son msg olarak kalacak. Şimdiden martta dogum yapacak annelere Hayirli sağlıklı doğumlar diliyorum
Bende aynıyım ama yemeklere tiksinti duyduğum için zorla hazırlayıp bir iki şey yiyorumYa bende hep acıkıyorum ama aşırı bir mide kazınması hazırlayıp yiyemiyorum bile açlıktan
Ekliyorum canımArkadaşlarım hcg baktirdim 400 geldi artık resmi hamileyim beni de kayıt edermisiniz yaş 29 2. Gebelik sinop K KurkmantoluS
Normalde ben de korkarım iğneden. Ama içindeki beneği düşün o iğneye ihtiyacı var onun. O olmazsa sağlıklı olamicak. Şimdi keşke saatim gelse hemen vurunsam iğnemi diyorum. Ona bişey olmasındansa ben çekerim tüm korkularımı diyorum. O acılardan daha kuvvetli değildir inan iğne acısı ve korkusu.
Insallah saglikla.kucagina alirsin annesi dualarim seninle...
arkadaşlar herkese günaydın,
beni de listeye ekler misiniz. yaş 31 ilk hamilelik tüp bebek
Geç yumurtlama olmuştur dert etmeyin, pozitif düşünün, en geç cumaya bidaha kan verin, yükselecek Allahın izni ileMerabalar ben de inşallah aranızdayımdır. 10 gun gecikmeyle bugün test yaptırdım hcg değerim 16 cıktı. Değer çok düşük ama yine de gec dollenmedir diye umutluyum.
Hoşgeldin canım ekliyorumarkadaşlar herkese günaydın,
beni de listeye ekler misiniz. yaş 31 ilk hamilelik tüp bebek
amin inşallah değerlerim biraz geç yükselmeye başladı henüz hiçbir belirtimde yok çok tedirginim perşembe günü ilk kontrolüm var hayırlısı ile keseyi bir görseydim . bu arada sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallahHayirli ugurlu olsun saglikla sihatle devam etsin inşallah
HoşbuldukHoşgeldin canım ekliyorum