2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Simdi ben gittiğimde 4+5 günlük olucak bebeğim kese görmediyse kan tahlili yaptırmıyor mu acaba

ha bide folik asit kullanıp kullanmadığımı sordu. Eğer kullanmıyorsan ona başlatıyor. Başka bişey vermedi. Tahlilden sonra sonuçlara göre vericez dedi
He tamam çok çok teşekkür ederim canım benim

Simdi ben gittiğimde 4+5 günlük olucak bebeğim kese görmediyse kan tahlili yaptırmıyor mu acaba
benim bu 2.ci gebeliğim ilkindede gerek olmamıştı budefada gerek olmadı kan testine. Eğer göremezse yaptırır sanırım. Yada randevu almadıysan biraz daha bekle bikaç gün sonraya al.

benim bu 2.ci gebeliğim ilkindede gerek olmamıştı budefada gerek olmadı kan testine. Eğer göremezse yaptırır sanırım. Yada randevu almadıysan biraz daha bekle bikaç gün sonraya al.
Yarına aldım ben hamile kaldığımı süt hormonum düşsün diye ilaç kullanırken öğrendim ondan telaşlıyım biraz biran önce doktoruma söylemeliyim ona göre devam etmeliyim ondan acele ediyorum doktor için yoksa en az 2 hafta daha beklerdim

Bu arada hayırlı olsun ve Allah analı babalı büyütsün sağ sağlim kavuş bebişe

Benim görümcemin kızı 8 yasindayken 2.kızı oldu .gecen bayram büyük kız kardesine bıktim senden diye bağirdi. Benim oğlumda ayşe abla biz ayteni en iyisi cöpe atıp kapıya koyalım kapıcı alıp gitsin demişti.

Gün boyu devam ediyo sanki bnmki ya. Azalsa da tam geçiyo diyemem
benimde gecmiyo ama en azindan çıkarmıyorm sabah cok fena ilk kalktigimda dayanamiyorm 1 saatin icinde 6-7 kere cikariyorum nolcak bilmiyorm valla cok zor aksama sukrediyorum o yuzden. Sabah yedigim bi dakkika kalmiyo midemde

Kaçıncı günde göründü kese. Ya da beta hcg nin kaç olması gerekiyor acaba ? Ben de çarş gitcem görürüz diye randevu verdi. Bakalım inş

Kese vajinal olarak beta hcg 1600 ve ustü olunca gözüküyormuş.karın ultrasindanda 4000 üstüolmaliymis. Benim kese 2800 oldugunda görüldü minicik birseydi

En son Doktora gittigimde bu kadar yoktu bulantim ara ara geliyodu gidiyodu yemegimi falan yiyodum bi kac seyden tiksinmistim sadece onlari yemiyodum o yuzden normal diye doktora soylememistim. Randevu yok esim sağlıkci oldugu halde zor ayarliyo acayip dolu doktorlar almak istemiyormuş fazla hasta koronadan dolayi cuma icin ayarladi bakalm dayanicam mecbur ozmana kadar

benimde gecmiyo ama en azindan çıkarmıyorm sabah cok fena ilk kalktigimda dayanamiyorm 1 saatin icinde 6-7 kere cikariyorum nolcak bilmiyorm valla cok zor aksama sukrediyorum o yuzden. Sabah yedigim bi dakkika kalmiyo midemde
Bende bu aksam cikarmak üzereydim yemekte bisey yiyemeden kalktim yattım hemen zor durdum. Z ile baslayan bir ilaç var herkes onu öneriyor yarın doktora sorucam ben

İyi dayanıyorsun valla cok agirmis bu bulantı aksam oturdum ağladım valla cok sinirim bozuldu yipratiyor insani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…