- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi ben gittiğimde 4+5 günlük olucak bebeğim kese görmediyse kan tahlili yaptırmıyor mu acabacanım önce daha önce başından geçen gebelik düşük vb. Soruyor. Sat tarihini istiyor. Ailede yada sende bilinen kan hastalığı varmı diye soruyor. Sonra ultrasonda baktı keseyi gördük. Kan tahlilleri istedi. Daha sonrada kontrol randevusu veriyor.
He tamam çok çok teşekkür ederim canım benimha bide folik asit kullanıp kullanmadığımı sordu. Eğer kullanmıyorsan ona başlatıyor. Başka bişey vermedi. Tahlilden sonra sonuçlara göre vericez dedi
Ben kraker yedim bugün hiç bulantım olmadıKızlar mide bulantısı için limon deneyin çok etkili gerçekten
benim bu 2.ci gebeliğim ilkindede gerek olmamıştı budefada gerek olmadı kan testine. Eğer göremezse yaptırır sanırım. Yada randevu almadıysan biraz daha bekle bikaç gün sonraya al.Simdi ben gittiğimde 4+5 günlük olucak bebeğim kese görmediyse kan tahlili yaptırmıyor mu acaba
Kraker benimkini kesmiyorBen kraker yedim bugün hiç bulantım olmadı
Yarına aldım ben hamile kaldığımı süt hormonum düşsün diye ilaç kullanırken öğrendim ondan telaşlıyım biraz biran önce doktoruma söylemeliyim ona göre devam etmeliyim ondan acele ediyorum doktor için yoksa en az 2 hafta daha beklerdimbenim bu 2.ci gebeliğim ilkindede gerek olmamıştı budefada gerek olmadı kan testine. Eğer göremezse yaptırır sanırım. Yada randevu almadıysan biraz daha bekle bikaç gün sonraya al.
Belki benim gebelik yenidir diye fazla bulantım yokturKraker benimkini kesmiyor
Bu arada hayırlı olsun ve Allah analı babalı büyütsün sağ sağlim kavuş bebişebenim bu 2.ci gebeliğim ilkindede gerek olmamıştı budefada gerek olmadı kan testine. Eğer göremezse yaptırır sanırım. Yada randevu almadıysan biraz daha bekle bikaç gün sonraya al.
Amiiin Görümcem eşim için doğduğu zaman bu bebek neden bizle kalıyor gitsin demiş gitmeyince de kendisi gitmiş anneannesinde kalmış bir süre Allah yardımcın olsun erkek çocuğu belki biraz daha sahiplenici olur. (İnşallahh)
Kızlar merhaba, bugün adetimin 1. Günü kan verdim, 186.11 sonuc sizce nasil? 4 gün önce 13.66 ydi
benimde gecmiyo ama en azindan çıkarmıyorm sabah cok fena ilk kalktigimda dayanamiyorm 1 saatin icinde 6-7 kere cikariyorum nolcak bilmiyorm valla cok zor aksama sukrediyorum o yuzden. Sabah yedigim bi dakkika kalmiyo midemdeGün boyu devam ediyo sanki bnmki ya. Azalsa da tam geçiyo diyemem
Kaçıncı günde göründü kese. Ya da beta hcg nin kaç olması gerekiyor acaba ? Ben de çarş gitcem görürüz diye randevu verdi. Bakalım inş
En son Doktora gittigimde bu kadar yoktu bulantim ara ara geliyodu gidiyodu yemegimi falan yiyodum bi kac seyden tiksinmistim sadece onlari yemiyodum o yuzden normal diye doktora soylememistim. Randevu yok esim sağlıkci oldugu halde zor ayarliyo acayip dolu doktorlar almak istemiyormuş fazla hasta koronadan dolayi cuma icin ayarladi bakalm dayanicam mecbur ozmana kadarAmiiin Öyle birşey bende duydum perşembe bi doktora gideyim nasipse net olarak kaç haftalık olmuşum görünür şuan 5+4 görünüyorum doktorun sana bulantı hapı verdi mı? Çok halsiz düşersin ama böyle ya
Bende bu aksam cikarmak üzereydim yemekte bisey yiyemeden kalktim yattım hemen zor durdum. Z ile baslayan bir ilaç var herkes onu öneriyor yarın doktora sorucam benbenimde gecmiyo ama en azindan çıkarmıyorm sabah cok fena ilk kalktigimda dayanamiyorm 1 saatin icinde 6-7 kere cikariyorum nolcak bilmiyorm valla cok zor aksama sukrediyorum o yuzden. Sabah yedigim bi dakkika kalmiyo midemde
İyi dayanıyorsun valla cok agirmis bu bulantı aksam oturdum ağladım valla cok sinirim bozuldu yipratiyor insani...benimde gecmiyo ama en azindan çıkarmıyorm sabah cok fena ilk kalktigimda dayanamiyorm 1 saatin icinde 6-7 kere cikariyorum nolcak bilmiyorm valla cok zor aksama sukrediyorum o yuzden. Sabah yedigim bi dakkika kalmiyo midemde
Benim 4+5 te kese gozukmustu karindan ama sıkısık git yoksa gozukmeyebilir bi gun oncesinde skisik degildim goremediler.Simdi ben gittiğimde 4+5 günlük olucak bebeğim kese görmediyse kan tahlili yaptırmıyor mu acaba
Teşekkür ederim canimm inşallah sorunsuz ilerler herkesinkiHayirli ugurlu olsun gayet güzel artmis
Valla ben kusarken hep agliyorum bogulcak gibi oluyorm icim disima cikiyo ilac isticem doktordan boyle olmuuoİyi dayanıyorsun valla cok agirmis bu bulantı aksam oturdum ağladım valla cok sinirim bozuldu yipratiyor insani...