2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    298
Günaydın, kahvaltı yaptım bende uzattım ayakları :)mutfak beni bekliyor ama az dinleneyim dedim.
Altay ismini duyunca aklıma atlas ali geldi, oğlumun öğretmeninin yeni doğan bebeğinin ismi..
 
daha sonra yazdığım gibi kardeşlerim zannettiğiniz gibi büyük değil ben 24 yaşındayım en küçük kardeşim 1. sınıfa gidiyor. şekerde dahil bir çok test yapıldı. ayrıca sadece oda değil kız kardeşimede aynı şekilde. ben kızımdan sonra sağlıklı beslenmeye başladım. sağlıklı beselnmenin gelişimde elbet faydası olmuştur ama direk onun sayesinde kilo aldığınızı düşünmüyorum. kızımda vitamin değerlerim hep iyidi ve hiç bir ek vitamin vermedi doktorum. şuan da faolik asit hariç ek bir vitamin kullanmıyorum. 3 senedir çok iyi ve sağlıklı beslenmeme rağmen şuan bulantıdan dolayı çoğu şeyi görmek bile istemiyorum. ve canımın çektiği şeyler hep rafine şekerli işlenmiş şeyler. demeye çalıştığım evet çok güzel beslenmişsiniz bu çok güzel ama çöp gibi beselenen annelerinde bebekleri sağlıklı ve kilolu doğuyor. süt meseleside aynı mesela ne yersen ye hem en güzel en vitaminli süte sahipsin. yediklerin belirlemiyor sütü.
 
Oglumda 21 kg aldım toplamda, çocuk 2,5 kg doğdu..heleki son aylarda meyve süt hep tükettim kg.alsin diye ama almadı sıpa:)hala da zayıf 8 yaşında olacak 21 kg..
 
Bir arkadaşım hamileliği boyunca çok dikkat etti sağlıklı beslendi çocuğu doğdu bir çok şeye alerjisi çıktı. Protein ve bakliyatlatı bile hep zamanla ve seçerek kullandılar. Yulaf lapası aşığı arkadaşımın çocuğunun yulafa bile alerjisi çıktı. Sağlıklı beslenmek tabi ki çocuğu sağlıklı beslemek çok güzel ama hayatı sadece bu olarak gördüğümüzde bence çok zor. Benim kızım çocukkende peynir altı suları, ilikli kemik suları avokado lu ezmeler hurmalı toplarla büyüdü grisininelerini bile tam buğday unuyla peynirle yapıyordum. Ev yoğurdu kullandım kefir içiriyorum. Hep en iysisi olsun sağlıklı beslensin diye elimden geleni yaptım benim dışımda biriyle yanyana kaldımı çöp gibi beslediler çok kızdım ama malesef kızım hep onlara yakınlaştı. Benim yedirdikelerimide çok seviyor ama onlar cips çikolata verdiği için hep onlarla olmak onların evlerinde kalmak istiyor. Bu beni çok üzdü. Artık mahrum etmiyorum. Dengelemeye çalışıyorum. Bu günlük sadece bu diyerek her şeyden yediriyorum. Yoksa bunun spnu gelmiyor.
 
Ben oglum olursa oğuz kiz olursa asel koycam esim bana birakti isim isini onun icin tek ve 4 harfli isim koycam derdim ve tam istedgim gibi isimler buldm insallah isimleri gibi yavrularimizn bahtlarida guzel olur
 
Evet bende diyorum ,illa doktorun verdiği ilacı kullanmak zorunda değilsiniz ,bir görünsün ona göre bitkisel ne uygulanacaksa uygulansın diyorum ,soğan kürü mucizevi birşey zaten bende çok faydasını gördüm ,ondan sonra soğan kürü falan yapılabilir..
 
Yağız Alp,Yusuf Alp

Oğlumun ismi bizimde aileden biri değil, Ramazanda hamile olduğumu öğrenmiştim hz.hamza 'dan etkilenip karar verdim.

öztürkçe diyince Alperen geldi aklıma.
Hazır yoğurttan farki kalmiyor pek ya öyle market sütü ile de Günlük süt olabilir belki
Bence de çiğ süt fermente oluyor bi de yoğurt yapınca bir şey olmaz bence. Sütü de bildiğim yerden alıyorum yıllardır aynı yer.


Ben de 25 yaşlarımda böyle bir şey yaşadım. Bekardım. Doktora gittim kist patlamış demişlerdi. Çok sayıda kistim vardı. En azından ne olduğunu öğrenmiş oldum. Agnucaston diye bitkisel ilaç verdi kullanmadım. Civan perçemi aslan pençesi falan kür yaptım düzeldi bir süre senin dediğin gibi. Ama şu an yumurtalığımda 5cm lik kist var ihmal ettiğim için.

O zaman hamilelik pantolonu alma zamani gelmis

ayy ben de hamile taytı aldım çok rahat ettim.

Defne de güzel. Ela kimin ismi ben çok severim.
Biz de kız olursa defne düşünüyoruz. Bakalım daha bilemiyoruz

Oglumda 21 kg aldım toplamda, çocuk 2,5 kg doğdu..heleki son aylarda meyve süt hep tükettim kg.alsin diye ama almadı sıpa:)hala da zayıf 8 yaşında olacak 21 kg..
Annem kardeşimde 25 kilo aldı. Çocuk 2900 doğdu. 10 yaşına kadar hep cılızdı hiç yemek yemezdi. Şu an tam bir manda 19 yaşında. 10 yaşından sonra sanırım ergenlik falan aşırı iştah açıldı.
Ayy aynen yukarıda da dedim ne olduğunu bilsinler tehlikeli bir şey de olabilir allah korusun. Ultrasonla bakılması lazım. Günlerdir kanama yaşayıp doktora gitmemek cahillik biraz ya. İkna edin lütfen.
 
Canım ben de düzensizlik için gittim hormon tahlili yaptırdı sonra doktor 6 aylık ilaç yazdı kullanmadım başka doktora gittim kilo ver dedi verdim tekrar tahlil yaptırdım değerlerim normale döndü ve geçti bence adet gününde hormon tahlili yaptırın düzensizlik için hormon tahlili şart
 
Herkesin tshirtle oturduğu evde ben donuyorum hamileliğin başından beri böyleyim doğurana kadar donucam sanırım ayaklarımda buz gibi
 
Çok teşekkür ederm canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…