2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yeterki saglikli olsunlarda ilkinde kiz istemistik babasiyla ama simdi icimizden buda erkek olsa daha iyi anlasip oynarlar diye geciyor hatta adi bile hazir
Ayy ne güzel ben biraz bencilim galiba oğlum erkek istiyor ben kız istiyorum

Kızların kemik yapısındanbiliniyomus ben de 12 ye girmeden öğrenmiştim

Allah kolaylık versin valla canım doktor bana da çok kilo almamamı söyledi imkansız ama
Amin cnm benim için de imkansız valla nasil kilo almadan bu doğumu bitiririm bazi insanlar ne güzel 7 kiloyla bitiriyor cok özeniyorum onlara maşallah

Merhaba kızlar benimde çatlatma iğnesinin 12.günü Buda testim

Eklentiler

• 6DD3F5F6-A6CF-44CE-9701-50E3E9A50099.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar benimde midem çok kötü koku hassasiyetim çoğaldı eşimi yanıma yaklaştıramıyorum bazen neredeyse her kokuya kötüleşiyorum ya ne kadar kötü

Amin cnm benim için de imkansız valla nasil kilo almadan bu doğumu bitiririm bazi insanlar ne güzel 7 kiloyla bitiriyor cok özeniyorum onlara maşallah
Ay evet yaa ben son aylarda göbeğimden uyuyamıyordum bunda daha çok alacağım bahse girerim

Kızım valla ne cinsiyetini sakladı ne de erken geldi ne karnımın şekli kız gibiydi ne yendiğim şeyler kıza uygundu

aslında bu haftalarda gitmezdim ama eşim 1 ay olmuxak gitmeden görmek istedi . Geldiğinde 16 haftalık olucam herşey yolunda giderse uzun zamandır görmemiş olucaz diye ara bi tarihte gidiyoruz

Evet benimkilerinde hiçbiri uygun değildi valla
En iyisi olur:))askere gidiyordu değil mi?
Gitmeden önce cinsiyeti de öğrenirsiniz inşallah

Reactions: H E
Evet benimkilerinde hiçbiri uygun değildi valla
En iyisi olur:))askere gidiyordu değil mi?
Gitmeden önce cinsiyeti de öğrenirsiniz inşallah
Maalesef eğer yine pozitif çıkmazsa
Geçen ay pozitif çıktığı için ertelendi
sağlıjlı haberini alalımda er ya da geç öğreniriz

Gunaydin kizlar nasil gidiyor ? Sabahlari midem yaniyor ne yersem geçer ya da yanmamasi icin ne yemem lazim ?

Gunaydin kizlar nasil gidiyor ? Sabahlari midem yaniyor ne yersem geçer ya da yanmamasi icin ne yemem lazim ?
Bir yudum süt iyi geliyor ama daha fazlası değil. Çok baharatlı şeyler yememek gerekiyor, gün içinde çok şey yememek gerekiyor ve mümkünse yatmadan 1-2 saat önce yemeği kesmek gerekiyor. Yazması kolay ama ben şahsen hiçbirini uygulayamıyorum

Amin, hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…