2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet gebelik kitabında okumuştum bebekler anne karninda tat almayı öğrenir o yüzden yeşillerinize dikkat edin ki onlarsa ilerde onları sever yesin diyordu bakalım ben hep sağlıklı besleniyorum inşallah bebisimde sever

Merhabalar bende olmustu o durum ilk gebeligim de ama benim sadece içerken bulaniyordu dusta falan etkilenmiyordum. Arıtma suyu daha hafif olduğu için hep aritma suyu içtim içine bi iki tane limon doğrayıp atiyordum o şekilde icebildim allah yardımcın olsun insallah aşarsın bu durumu en kisa zamanda

Yaa ne guzel keşke bende öyle olabilsem ama utanmasam gece gunduz cipsi hamburger yerim ama hayaller onlar gerçekler ıspanak pırasa

Kızlar ben sabah uyandığımda avuç içlerimde tuhaf bir koku oluyor sizde de oluyor mu?

Yaa ne guzel keşke bende öyle olabilsem ama utanmasam gece gunduz cipsi hamburger yerim ama hayaller onlar gerçekler ıspanak pırasa
Ay kız ben ispanyaya bayılırdım ama şimdi fena tiksindim yiyemem sanırım ama prasa karnıbahar brokoli vazgecilmezim eşim sağolsun cipsiyi kendi yiyor ama bana yasaklıyor

Tüm bilmis teyzeler sana düşman olcak erken tahmine dair hiç bir umut birakmamissin
Sende ekşi tatlı olayını elemişsin bir hafta sonra randevum var belki cinsiyet tahmini yapar ama daha çok erken en az üç haftası var

Ay kız ben ispanyaya bayılırdım ama şimdi fena tiksindim yiyemem sanırım ama prasa karnıbahar brokoli vazgecilmezim eşim sağolsun cipsiyi kendi yiyor ama bana yasaklıyor
Ben gizli alıp hafta bir kez olsada yiyodum cocugum Baharatlı cipsi lekesiyle mi doğsun yani ama artık bende yemicem asermede bi yere kadar canım büyük oglana vermiyorum zararlı diye ondan gizli yiyincede vicdan yapıyorum artık tamamen kestim bu yüzden

Bende aşerme namına birşey yok eşim aseriyor ama ortaya beni atıyor ben istiyormuşum gibi alıp yiyor valla

Bende ne ağlak birisi oldum eşime kızdım derken araya annem girdi herşeye alınır ağlar zaten iki gündür böyle çok kötü bişey olmuş gibi ağlıyorum Allah korusun hemde hayatımda ağlamamışımdır böyle hormonlar heralde

Ben peynir hastasıyım kızım hiç sevmez nefret ediyor resmen bebekkende her şeyi tattırdım yerdi sonra değişti

Sende ekşi tatlı olayını elemişsin bir hafta sonra randevum var belki cinsiyet tahmini yapar ama daha çok erken en az üç haftası var
Bende Pazartesi gidicem sonra kontrol muayenesine de giderim kızımda 12+5 te %100 demişti bunda 10+6 olucam daha söylemez gibi cumarteside 11+3 olcak belki oda bişey söyler

Bende Pazartesi gidicem sonra kontrol muayenesine de giderim kızımda 12+5 te %100 demişti bunda 10+6 olucam daha söylemez gibi cumarteside 11+3 olcak belki oda bişey söyler
Yaa 12+5 çok erken söylemiş hemde kıza göre benim oğlumda doktor daha 13.haftada tahmin yapmıştı ancak erkekler çabuk göstermesine rağmen Ayy hemen öğren merak ettim gönlündeki gibi olsun inşallah,buradaki herkesin cinsiyetlerini çok merak ediyorum en başta da kendiminkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…