• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Maalesef arkadaşlar buda yalan 😅 ben oglumda eksi elma limon greyfurt turşu eksi ve tuzlu herseyi Bayıla bayila yerdim tatlı görmek istemezdim banada hep kız olacak dediler ama nafile😅 simdi oglumda limon tursu eksi elma muptelasi 😅 tatlı bişey asla ağzına koyamiyoruz cikolata bile sevmeyen bir çocuk oldu hamilelikte sevdiğimiz şeylere dikkat etmemiz lazım 😅
Evet gebelik kitabında okumuştum bebekler anne karninda tat almayı öğrenir o yüzden yeşillerinize dikkat edin ki onlarsa ilerde onları sever yesin diyordu bakalım ben hep sağlıklı besleniyorum inşallah bebisimde sever 🥰

Herkese merhaba hanımlar,
Yeni üye oldum ve bu ilk mesajim.
Öncelikle Allah hepimize yavrularimizi sağlıcakla kucagimiza almayi, bekleyenlere ise hayirlisiyla tez vakitte guzel haberler almayi nasip etsin.
Biz 11+1 olduk bugun.
6. Hafta itibariyle başlayan siddetli bulanti ve koku hassasiyetim tüm hızıyla devam ediyor. Bir şekilde idare ediyorum ama ben hic su icemiyorum :KK43: tiksindiğim şeylerin en basinda su geliyor. Ellerimi yıkamak, dusa girmek dahi izdirap oluyor resmen. Benim durumumda olan arkadaşlar var mi ? Var ise Bu durumla nasil mucadele ediyorsunuz ?
Merhabalar bende olmustu o durum ilk gebeligim de ama benim sadece içerken bulaniyordu dusta falan etkilenmiyordum. Arıtma suyu daha hafif olduğu için hep aritma suyu içtim içine bi iki tane limon doğrayıp atiyordum o şekilde icebildim allah yardımcın olsun insallah aşarsın bu durumu en kisa zamanda 👐

Evet gebelik kitabında okumuştum bebekler anne karninda tat almayı öğrenir o yüzden yeşillerinize dikkat edin ki onlarsa ilerde onları sever yesin diyordu bakalım ben hep sağlıklı besleniyorum inşallah bebisimde sever 🥰
Yaa ne guzel keşke bende öyle olabilsem ama utanmasam gece gunduz cipsi hamburger yerim 😅 ama hayaller onlar gerçekler ıspanak pırasa 😅😅

Kızlar ben sabah uyandığımda avuç içlerimde tuhaf bir koku oluyor sizde de oluyor mu?

Yaa ne guzel keşke bende öyle olabilsem ama utanmasam gece gunduz cipsi hamburger yerim 😅 ama hayaller onlar gerçekler ıspanak pırasa 😅😅
Ay kız ben ispanyaya bayılırdım ama şimdi fena tiksindim yiyemem sanırım ama prasa karnıbahar brokoli vazgecilmezim😅 eşim sağolsun cipsiyi kendi yiyor ama bana yasaklıyor 😢

Tüm bilmis teyzeler sana düşman olcak erken tahmine dair hiç bir umut birakmamissin😅😅😅
Sende ekşi tatlı olayını elemişsin🤣🤣 bir hafta sonra randevum var belki cinsiyet tahmini yapar ama daha çok erken🙈 en az üç haftası var 😅

Ay kız ben ispanyaya bayılırdım ama şimdi fena tiksindim yiyemem sanırım ama prasa karnıbahar brokoli vazgecilmezim😅 eşim sağolsun cipsiyi kendi yiyor ama bana yasaklıyor 😢
Ben gizli alıp hafta bir kez olsada yiyodum cocugum Baharatlı cipsi lekesiyle mi doğsun yani 😝😅 ama artık bende yemicem asermede bi yere kadar canım büyük oglana vermiyorum zararlı diye ondan gizli yiyincede vicdan yapıyorum artık tamamen kestim bu yüzden 😅😅😅

Ben gizli alıp hafta bir kez olsada yiyodum cocugum Baharatlı cipsi lekesiyle mi doğsun yani 😝😅 ama artık bende yemicem asermede bi yere kadar canım büyük oglana vermiyorum zararlı diye ondan gizli yiyincede vicdan yapıyorum artık tamamen kestim bu yüzden 😅😅😅
Bende aşerme namına birşey yok eşim aseriyor ama ortaya beni atıyor ben istiyormuşum gibi alıp yiyor valla 😅

Bende ne ağlak birisi oldum eşime kızdım derken araya annem girdi herşeye alınır ağlar zaten iki gündür böyle çok kötü bişey olmuş gibi ağlıyorum Allah korusun hemde hayatımda ağlamamışımdır böyle hormonlar heralde 😫

Ben peynir hastasıyım kızım hiç sevmez nefret ediyor resmen bebekkende her şeyi tattırdım yerdi sonra değişti 🙂

Sende ekşi tatlı olayını elemişsin🤣🤣 bir hafta sonra randevum var belki cinsiyet tahmini yapar ama daha çok erken🙈 en az üç haftası var 😅
Bende Pazartesi gidicem sonra kontrol muayenesine de giderim kızımda 12+5 te %100 demişti bunda 10+6 olucam daha söylemez gibi 🤣 cumarteside 11+3 olcak belki oda bişey söyler 😂

Bende Pazartesi gidicem sonra kontrol muayenesine de giderim kızımda 12+5 te %100 demişti bunda 10+6 olucam daha söylemez gibi 🤣 cumarteside 11+3 olcak belki oda bişey söyler 😂
Yaa 12+5 çok erken söylemiş hemde kıza göre benim oğlumda doktor daha 13.haftada tahmin yapmıştı ancak erkekler çabuk göstermesine rağmen 🤣🤣 Ayy hemen öğren merak ettim 🙃 gönlündeki gibi olsun inşallah,buradaki herkesin cinsiyetlerini çok merak ediyorum en başta da kendiminkini😂😂

Back
X