2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ayy bilmiyorum ki bu aralar çok sık gittim doktora Corona sayısı da çoğaldı diye biraz korkuyorum açıkçası
Evet cok kotu bir döneme denk geldi hamileliğimiz maalesef. Bir faydası olacağını bilsem yine önlemlerimi alıp giderim ama iste bi araştırmak lazım KBB bu konuda çözüm olabilir mi diye

Bayag olmus kırmızı olması beni korkuttu progesteron kullanıyorum ama dr bir iki güne kahve olacak diyor
Doktor acil birşey görmediyse sorun yoktur,benimki gece acile gitmemizi söylemişti mesela tuvalet dışında kalkma yerinden inşallah birşey yoktur..

Hanımlar merhaba. Haberimiz var çok şükür bebeğim iyiymiş baya hareket ediyor elleri ayakları 9+5. Gayet iyi dedi doktor. Belirtim yok dedim oda normal dedi bazı gebeler 5. Ayda öğreniyorlar diyor. Ama soracaklarmi unutmuşum sık idrar ve göğüs umu soracaktım neyse artık haber etmek istedim güzel arkadaşlarım. Belirtisi olmayanlara duyurulur

Insallah yaniliyorsundur, belirtiler neler ?
Bizim ofiste temizlik görevlisinin testi pozitif çıkmış dün, bende pazartesi de salı da konuştum onunla maskelerimiz vardı 1 metre mesafede vardı ama aynı ortamda bulunduk baya, şimdi de öksürük ve halsizlik var ama iş yerindeki herkes öyle belirtiler hissettiğini söylüyor grup kurduk koronaya yakalandık mı grubu psikolojik galiba hepimizinki..yani inşallah öyledir

Hic belli olmaz yine de ya insallah psikolojiktir

Eşimin amcasının kayınpederinde çıktı eylülde eşimde onunla görüşmüştü en son psikolojik olarak biz çok hastalandık test yaptırmaya gittik ama çok sıra vardı biz korona değilsek bile burda oluruz dedik ve iyileştik yani genelde çevrede çıkınca psikolojik oluyor inşallah sizin de öyledir

Yaa evet aslında çok geçmiş olsun size de ,inşallah öyledir bide arayacaklarmış kadını en son kimlerle görüştün diye benim adımı da vermesini söyledim,o zaman eve test yapmaya gelebilirler veya bize kendimiz izole etmememizi söyleyebilirler bilemiyorum ama test yapacaklarsa sürüntü testinin yapılışına şahit oldum çok çok çok kötü

Evet canım test yapmaya geliyorlarmış gerçekten o test çok kötü ama saniyelik sürüyormuş en azından. Eşimin yengesi babasının pozitif haberini yanındayken almış ona rağmen çocuklar ve kendileri negatif çıktı korona adam seçiyor diye bir laf vardı bir ara sanırım öyle

Temaslilara test yapmıyorlar canım. Bugün son günüm . Annem yakalandığında aradılar kimler temaslı diye sordular. Babamin yaşından dolayı riskli grupta olduğunu bir iki güne geleceklerini suruntu alacaklarını soyl diler. Gelmeyi bırakın annem rahatsızlandı aradı ulaşamadı bile.
Annem bol c vitamini aldı. Bollu su tüketmeye çalıştı. Dün tekrar gitti suruntu verdi sonuç bekliyoruz.
Genelde ateş başağrısı eklem agirisi kendini gosteriyor. Ben de yakalandım sanırım. Grip gibiydim ama baş ağrısı da vardi

Ahahha aynen inşallah beni seçmemiştir çok büyük şans olmuş yengenin ki ama ben olsam koşarak kaçarım oradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…