Ben kilo vermeye başlamışım ve farkettim ki sağlıksız şeylere karşı midem bulanıyo sebze meyve de sıkıntı yok bi değişik oldu sanki böyle ama işime geldi
Günaydın kizlar
Kilo alımından bahsetmişsiniz. Bu bulantılarda nasıl kilo alıyorsunuz bacim kardeşim sen zayıflamışsın sanki dedi bence de zayıfladım hiçbişey yiyemiyorum doğru düzgün. Yüzüm çöktü .
Halim yok uykudan kafam kalkmıyor uzun süre ayakta kalırsam nefesim kesiliyor gözüm kararıyor arada kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor. Tsh ve kalp ritim bozukluğuna bağlıyorum ben birazda bu kadar aşırı olmasada normaldede arada olan şeyler benim bidahaki aya kadar geçmezse tekrar tahlil yaptırıcam
Benim 10 aralıkta ama inşallah sen salı günü ogrenirsin bende 10 aralıkta ogrenirim inşallah sağlıklı kızlarımız olacağını ogreniriz ikimizde cürüttüğümüz tüm Tezlere ragmen
Benim 10 aralıkta ama inşallah sen salı günü ogrenirsin bende 10 aralıkta ogrenirim inşallah sağlıklı kızlarımız olacağını ogreniriz ikimizde cürüttüğümüz tüm Tezlere ragmen
Benim bebiş bana çektiyse vay Halime 7. Aya kadar cinsiyetimi göstermemişim annem 3. Ayda hamile olduğunu öğrenmiş beklemediği için azıcık kabullenemediğini her şeyden tiksinmiş hasta olmuş hep serumla beslenmiş