Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyle yaO koku hassasiyeti bende de var, geçmek bilmiyor. Guzel, kotu koku ayirmaksizin rahatsiz ediyor.
Günlerimiz aynı seninle. Ben de aynıyımKızlar 8 hafta 4 gunlugum hic halim yok sizdede durum nasil
Halim yok uykudan kafam kalkmıyor uzun süre ayakta kalırsam nefesim kesiliyor gözüm kararıyor arada kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor. Tsh ve kalp ritim bozukluğuna bağlıyorum ben birazda bu kadar aşırı olmasada normaldede arada olan şeyler benim bidahaki aya kadar geçmezse tekrar tahlil yaptırıcamKızlar 8 hafta 4 gunlugum hic halim yok sizdede durum nasil
Kızrarım tüm umutla tutundugum Tezleri çürütmüssün 15. Haftayı bekleyecem mecbur öğrenmek içinAhahhatamam kızma kızma bekleyeceğim söz
![]()
Ya 12.haftfada öğrenenler var belki bizde öğreniriz bir sonraki kontrole benim salı mesela randevumKızrarım tüm umutla tutundugum Tezleri çürütmüssün 15. Haftayı bekleyecem mecbur öğrenmek için![]()
İnşallah canım,15.gunde adet görülüyor zaten birkaç gün daha bekle kesin sonuç alırsın, inşallah hamilesindir:))İnşallh tatlım bugün 13.gün yine çıktı silik umarım iğne değildir
Benim 10 aralıkta ama inşallah sen salı günü ogrenirsin bende 10 aralıkta ogrenirimYa 12.haftfada öğrenenler var belki bizde öğreniriz bir sonraki kontrole benim salı mesela randevum![]()
Ayy inşallah sağlıklı güzel kızlarımız olurrBenim 10 aralıkta ama inşallah sen salı günü ogrenirsin bende 10 aralıkta ogreniriminşallah sağlıklı kızlarımız olacağını ogreniriz ikimizde cürüttüğümüz tüm Tezlere ragmen
![]()
Burnumu kapattigim seylerde kokuyor isin kötüsüBenimde öyle yane yapsak ki acaba evde burnum kapalı geziyorum
Benim doktorum 12. haftada hem test yapacağını hem de cinsiyet ogrenebilecegimizi söylemişti ama bilmiyorum nasil olacak p.tesi randevumYa 12.haftfada öğrenenler var belki bizde öğreniriz bir sonraki kontrole benim salı mesela randevum![]()
Hayırlısı işte bünyeye göre değişiyor bir erken gebelik testi yapacağım akşamİnşallah canım,15.gunde adet görülüyor zaten birkaç gün daha bekle kesin sonuç alırsın, inşallah hamilesindir:))
Benim erken gebelik testinde adet günü bile çok silik çıktı bence bir kaç gün daha bekle canım. İlla yapayım dayanamam diyorsan sabah ilk idrarla yapHayırlısı işte bünyeye göre değişiyor bir erken gebelik testi yapacağım akşam
Ayy bilmiyorum ki bu aralar çok sık gittim doktora Corona sayısı da çoğaldı diye biraz korkuyorum açıkçasıBurnumu kapattigim seylerde kokuyor isin kötüsükulak burun bogaz doktoruna gitsek acaba koku hassasiyeti azaltmak icin bir damla vs önerebilir mi
![]()
İkili test zaten 12.haftafa yapılıyor çoğunlukla,cinsiyet tahmini de yapar,pazartesi bebişinin cinsiyetini yaz buraya çok merak ettimBenim doktorum 12. haftada hem test yapacağını hem de cinsiyet ogrenebilecegimizi söylemişti ama bilmiyorum nasil olacak p.tesi randevum
Ne kadardı canım kanaman? Doktor çağırmadığına göre çok büyük bir sıkıntı yoktur,dinlen hiç kalkmaKizlar bu gece gene kanamam olmus uyurken dr aradim dinlen diyor kese etrafında geldiğinde kan vardi zaten diyor ama ben korkuyorum![]()