• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yeterki saglikli olsunlarda🥰🥰 ilkinde kiz istemistik babasiyla ama simdi icimizden buda erkek olsa daha iyi anlasip oynarlar diye geciyor hatta adi bile hazir🤭🤭
Ayy ne güzel 😍 ben biraz bencilim galiba oğlum erkek istiyor ben kız istiyorum 🤭🤭

Yaa 12+5 çok erken söylemiş hemde kıza göre benim oğlumda doktor daha 13.haftada tahmin yapmıştı ancak erkekler çabuk göstermesine rağmen 🤣🤣 Ayy hemen öğren merak ettim 🙃 gönlündeki gibi olsun inşallah,buradaki herkesin cinsiyetlerini çok merak ediyorum en başta da kendiminkini😂😂
Kızların kemik yapısındanbiliniyomus ben de 12 ye girmeden öğrenmiştim 🙂

Allah kolaylık versin valla canım 🤲🏻 doktor bana da çok kilo almamamı söyledi imkansız ama😅
Amin cnm benim için de imkansız valla nasil kilo almadan bu doğumu bitiririm bazi insanlar ne güzel 7 kiloyla bitiriyor cok özeniyorum onlara maşallah

Merhaba kızlar benimde çatlatma iğnesinin 12.günü Buda testim

Eklentiler

• 6DD3F5F6-A6CF-44CE-9701-50E3E9A50099.webp
    6DD3F5F6-A6CF-44CE-9701-50E3E9A50099.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar benimde midem çok kötü koku hassasiyetim çoğaldı eşimi yanıma yaklaştıramıyorum bazen neredeyse her kokuya kötüleşiyorum ya ne kadar kötü 😭😭

Amin cnm benim için de imkansız valla nasil kilo almadan bu doğumu bitiririm bazi insanlar ne güzel 7 kiloyla bitiriyor cok özeniyorum onlara maşallah
Ay evet yaa ben son aylarda göbeğimden uyuyamıyordum🤣🤣 bunda daha çok alacağım bahse girerim 😂😂

Yaa 12+5 çok erken söylemiş hemde kıza göre benim oğlumda doktor daha 13.haftada tahmin yapmıştı ancak erkekler çabuk göstermesine rağmen 🤣🤣 Ayy hemen öğren merak ettim 🙃 gönlündeki gibi olsun inşallah,buradaki herkesin cinsiyetlerini çok merak ediyorum en başta da kendiminkini😂😂
Kızım valla ne cinsiyetini sakladı ne de erken geldi 🤣 ne karnımın şekli kız gibiydi ne yendiğim şeyler kıza uygundu 😂😂😂

aslında bu haftalarda gitmezdim ama eşim 1 ay olmuxak gitmeden görmek istedi . Geldiğinde 16 haftalık olucam herşey yolunda giderse uzun zamandır görmemiş olucaz diye ara bi tarihte gidiyoruz 🤣

Kızım valla ne cinsiyetini sakladı ne de erken geldi 🤣 ne karnımın şekli kız gibiydi ne yendiğim şeyler kıza uygundu 😂😂😂

aslında bu haftalarda gitmezdim ama eşim 1 ay olmuxak gitmeden görmek istedi . Geldiğinde 16 haftalık olucam herşey yolunda giderse uzun zamandır görmemiş olucaz diye ara bi tarihte gidiyoruz 🤣
Evet benimkilerinde hiçbiri uygun değildi valla🤣🤣
En iyisi olur:))askere gidiyordu değil mi?
Gitmeden önce cinsiyeti de öğrenirsiniz inşallah🙃

• Beğen
Reactions: H E
Evet benimkilerinde hiçbiri uygun değildi valla🤣🤣
En iyisi olur:))askere gidiyordu değil mi?
Gitmeden önce cinsiyeti de öğrenirsiniz inşallah🙃
Maalesef eğer yine pozitif çıkmazsa 🤣
Geçen ay pozitif çıktığı için ertelendi 🤦🏼‍♀️
sağlıjlı haberini alalımda er ya da geç öğreniriz ;)

Gunaydin kizlar nasil gidiyor ? Sabahlari midem yaniyor ne yersem geçer ya da yanmamasi icin ne yemem lazim ?

Gunaydin kizlar nasil gidiyor ? Sabahlari midem yaniyor ne yersem geçer ya da yanmamasi icin ne yemem lazim ?
Bir yudum süt iyi geliyor ama daha fazlası değil. Çok baharatlı şeyler yememek gerekiyor, gün içinde çok şey yememek gerekiyor ve mümkünse yatmadan 1-2 saat önce yemeği kesmek gerekiyor. Yazması kolay ama ben şahsen hiçbirini uygulayamıyorum :KK12:

Merhabalar bende olmustu o durum ilk gebeligim de ama benim sadece içerken bulaniyordu dusta falan etkilenmiyordum. Arıtma suyu daha hafif olduğu için hep aritma suyu içtim içine bi iki tane limon doğrayıp atiyordum o şekilde icebildim allah yardımcın olsun insallah aşarsın bu durumu en kisa zamanda 👐
Amin, hepimize inşallah 🤲

Back
X