• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
2. Gebeliklerde daha erken hissediliyormuş diye okumuştum bir yerde 🙂 hissettin belkide gerçektn ☺️

Ikinci hamilelikte erken hissedilebiliyormus canım öyle okumuştum valla ne yalan söyleyeyim bazen bendede oluyor böyle titreşim gibi biri içerden sızı yolluyor sanki 😅
Benim ilk gebeliğim ama demek ki bizimki futbolcu olacak erkenden koşturmaya başladı 😂

Ikinci hamilelikte erken hissedilebiliyormus canım öyle okumuştum valla ne yalan söyleyeyim bazen bendede oluyor böyle titreşim gibi biri içerden sızı yolluyor sanki 😅
Ya benım daha gobegım bile şişmedi kendı gobegım bu göbek 😂hayır hiç bebek şişkinlik göbek yapmaz mı arkadaş 😂aynaya yandan bakıyorum yok birşey

Benimki vizede zorla öptürdü için sorun yok 😂 ama alişiyorlar napsin kuzularumda uyum sağlıyorlar bir şekilde 😕☺️
😅😅😅😅 bizimki sevgi arsizi her insana illa sevdircek kendini zorlada olsa görenlerde çocuğu evde seven ilgilenen yok o yuzden herkese gidiyo sanacak😅

Bende 8+5 oldum ama hala belirti namına birşey yok dr gittiğimde korkuyorum bebek yok diyecek diye şu 18 gelse artık merak ve stres bıktırdı beni
Belirtiler yükselen hormonlara karşı vücudunun verdiği tepki zaten, senin vücudun kolay adapte olmuş öyle düşün 😊
Kızlar ikili için 11+ da mı gitceksiniz ?
Doktor 12. Haftadan sonra gel dedi ben 13+ da gitmeyi düşünüyorum belki cinsiyetini de öğrenirim diye 🙊

Gittim canım kese gelişmemiş ve bozulma başlamış yarın sabah kürtaj olacağım. MahidevranSultan MahidevranSultan canım listeden silebilirsin haziran annesi olmak nasipte yokmuş malesef. Allah sizlerin bebeklerinizi korusun hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Rabbim sana en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin 🤲🏻

Yaa tüm tezi çürüttün yani😅 neyse sağlık olsun artık bekleyelim 15. Haftayı 😅😅
Çok bulantısı olanın kızı oluru da çürüttüm ben veya karnı yumurta gibi olanın oğlu olur olanı da🤣🤣kese şekli tuttu ama ordan bastıralım😅😅

ye eskisi çıkar ayşeyi diyorlar ama bilemem 😅benimde sürekli tatlı cekiyor Normaldede tatliyla hiç aram yoktu 😅
Maalesef arkadaşlar buda yalan 😅 ben oglumda eksi elma limon greyfurt turşu eksi ve tuzlu herseyi Bayıla bayila yerdim tatlı görmek istemezdim banada hep kız olacak dediler ama nafile😅 simdi oglumda limon tursu eksi elma muptelasi 😅 tatlı bişey asla ağzına koyamiyoruz cikolata bile sevmeyen bir çocuk oldu hamilelikte sevdiğimiz şeylere dikkat etmemiz lazım 😅

Benim bu limona olan aşkım ne olacak yaa şu an bunu yazarken bile limon yiyorum, acı biberden limona geçtim 🤣
Dün gece uykumdan uyandım ağzımda ekşi bir tat su içtim geçmedi sonra anladım ki canım limon istiyormuş kesip yedim ıssıra ıssıra 🙈
Ayyy bende bunu okurken Naneli limon iciyordum artık bebege zarar verir diye limonu sade yedirmiyo eşim ama bu bitsin kalkıp limon kesecem yine 😅😅

Back
X