• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
😂😂😂 Çocuklarda anlıyor kime gideceğini seveceni bizden iyi biliyor ☺️
Kesinlikle anlıyorlar ve hissediyorlar cok sıcakkanlı bir çocuk aslında belkide yay burcu olduğu içindir bilmiyorum ama herkese sarılır öper oynar insanları hayvanları çok seven bi cocuk ama bazen bazı insanlarla aynı ortamda olunca bile huzursuz oluyo yani gerçekten kimden ne geleceğini hissediyor sanki😅

11+da mı kesilecek 12+dami diye emin olamadım bende ondan sordum canım. Doktor 12.hafta demisti bana da. Şu ilaçlar bence benim midemi bulandırıyor bir an önce sadece vitamin almak istiyorum
12. Haftada kesilir diye biliyorum daha girmedim için bana kullan dedi folik asit büyük tablet mi benim aldığım çok küçük hemen içiliyor içtikten sonra mı bulandırıyo senin şimdi aklıma elevit geldi ya kızımdan ne kötü büyük ilaçtı😅

12. Haftada kesilir diye biliyorum daha girmedim için bana kullan dedi folik asit büyük tablet mi benim aldığım çok küçük hemen içiliyor içtikten sonra mı bulandırıyo senin şimdi aklıma elevit geldi ya kızımdan ne kötü büyük ilaçtı😅
Ben de folbiol 5 mg kullanıyordum ama doktorum miktarın fazla olduğunu premesis plus ile hem bulantılarımı engelleyeceğini hem de farklı vitaminlerle folik alabileceğimi söyledi, ona başladık. Premesis plus kullanan var mı kızlar

Kesinlikle anlıyorlar ve hissediyorlar cok sıcakkanlı bir çocuk aslında belkide yay burcu olduğu içindir bilmiyorum ama herkese sarılır öper oynar insanları hayvanları çok seven bi cocuk ama bazen bazı insanlarla aynı ortamda olunca bile huzursuz oluyo yani gerçekten kimden ne geleceğini hissediyor sanki😅
Aynen altıncı hisseleri çok kuvvetli bazı insanlar ne yaparsa yapsın onun gözünde aynı çocuklar için değişmiyorlar cidden ☺️ Covid değiştirdi ama biraz evde kalınca bizimki herkesten uzaklaşmıştı bi ara şimdi tekrar çekinmiyor canım

Yok küçük ince bisey içtiğim ama yine de ben ilaçlardan şüpheleniyorum. Son 2 3 gündür vitamini içmiyorum mesela midem kötü oluyor diye.
Bende decavit kullanıyordum o da iğrenç kokuyordu. Su çocukları sağ salim dogursaydik😁

Ooo maşallah kızz rekor sendeymis gerçekten 🤣 şu an iki kilo almışsın ben üç kilo aldım bu hamilelikten daha büyük sonuçlar bekliyorum 😎 ahahaha🤣❤️
Şu bulantılar geçsin kendimi sınırlıycam bulantı yokta tiksinme 😂kahvaltı bile yapamıyorum 😂

Yok küçük ince bisey içtiğim ama yine de ben ilaçlardan şüpheleniyorum. Son 2 3 gündür vitamini içmiyorum mesela midem kötü oluyor diye.
Bende decavit kullanıyordum o da iğrenç kokuyordu. Su çocukları sağ salim dogursaydik😁
Amin inşallah canım 😅 decavitte çok kötü ya sorma 😄 folik asitten sonra vitamin başlayacak hele Demir ilacı bide kabızlık yapıyor😬 sağ Salim doğsunlarda 😄

Amin inşallah canım 😅 decavitte çok kötü ya sorma 😄 folik asitten sonra vitamin başlayacak hele Demir ilacı bide kabızlık yapıyor😬 sağ Salim doğsunlarda 😄
Evet bir de demir vardı demi😭
Sen peki tiroid ilacını sordun mu? devam ediyor musun ben 1 ay sonra sağlık ocağında tahlil yaptırayım tekrar diyorum

Evet bir de demir vardı demi😭
Sen peki tiroid ilacını sordun mu? devam ediyor musun ben 1 ay sonra sağlık ocağında tahlil yaptırayım tekrar diyorum
Devam ediyorum canım benim kesilmez neredeyse iki haftaya bi kan verdim korkumdan ben de yarın ikili için kan verirken vericem bi daha gidemedim ben de kadın doğumcu öyle devam et dedi ama yine de giderim bi içim rahat etsin diyorum fırsat bulamadım😃

Günaydın kızlar. Ben 8 haftanın içindeyim doktorum garanti olsun diye haftaya çağırmıştı kalp atışı için ama dün geceden 2 damla pembe akıntı oldu. Sabah silinince yine peçetede pembelik vardı. Kasıklarımda hafif ağrı var ama o zaten hep vardı. Sizce bugün gideyim mi yoksa bekleyip haftaya mı gideyim ne dersiniz bu akıntılar normal mi
Ne yaptin canim ? Gittinmi doktora ?

Maalesef kızlar 😔 radyolojıyr de gittim kalp atımı yok, cumartesı gunu düşük yapıcam, nasip deilmiş.. Hepinize cok tesekkur ederım bana cok destek oldunuz, bu sefer temelli gidiyorum, hakkınızı helal edın, insallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alın ❤️🙏🏻
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. RABBİM neylerse güzel eyler, sağlıklı güzel gebeliklerde seni inşallah tekrar görmek nasip olsun. Kendine iyi bak ALLAH a emanetsin :KK60:

Ben kendimi hala listeye ekletmedim, gebelik takvimide acmadim korkumdan dolayi.. daha once kayiplarimdan dolayi.. bugun 9+1 olduk insallah hersey yolundadir❤️ Randevum 1/12 de daha var artik 4 haftada bir gidiliyor

Selam hatunlar 🤩
Bulantısı için Prilam DR kullananınız var mı?
Resmen hayata döndüm 2 gündür.

Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Adetime 1 hafta var ve dünden beridir bazen hareket ederken sağ kasığıma içerden bişey batıyo gibi oluyor. Bu şekilde yaşayan oldu mu acaba hamilelik belirtisi olabilir mi ya da kist?

Back
X