Vay be amma şanslısın bende -3 le başladım ama sonradan coştum,benim 5. Ayda tüm dünyaya duyuracak kadar büyüktü aslında benim de top gibiydi ama arkadan önden her yerden belli oluyordu yanaklar da domates gibi,ay sana özendim kız ne çekiyordum ben o kocaman karınla yürüyene kadar
Ahaha bende öyleydim hamile dış cekimimi karnim tam belli olsun diye beklerken doğuma üç gün kala yapmistim ben fotoğraf çekerken sancilarim başlamıştı usuttum ondan agriyo sanarak sıcak su içe içe sabah etmiştim o sancilarla
47 kiloyla başladım hala 47 görünuyorum ne ilerleme ne gerileme var tartı bozuk diye düşündüm ama komsudan da tartildim 47 çıktı gene bi rekora daha koşmak istemiyorum
Şuruptan ziyade erkenden uyudum ben sabaha azalmıştı süt ve çubuk kraker yedim epey bi iyiydim sabah da. Benim aşırı uykular işe yarıyor ilk defa. Kafayı koyduğumda bulantı falan dinlemiyor
Evet sabah gittim. Bi sıkıntı çıkmadi çok şükür. 23 kasımda olan randevumu da bugün gittiğim için 9 aralığa aldik. 1 ay sonra ikili test zamani gidelim bari diye:)
Şuruptan ziyade erkenden uyudum ben sabaha azalmıştı süt ve çubuk kraker yedim epey bi iyiydim sabah da. Benim aşırı uykular işe yarıyor ilk defa. Kafayı koyduğumda bulantı falan dinlemiyor
Yaa Evet sezaryan in sonrası çok zormuş herkes öyle diyor inşallah korkularimi yenerim normal dogar yine ama öncelik sağlıkla gelsinde nasıl geldiği önemli degil
Evet sabah gittim. Bi sıkıntı çıkmadi çok şükür. 23 kasımda olan randevumu da bugün gittiğim için 9 aralığa aldik. 1 ay sonra ikili test zamani gidelim bari diye:)
Bana da hep öyle diyorlardı ama aynı kişiler normal doğum kolay göz açıp kapatana kadar doguyo da diyolardi ilk gebeligim de tekrar inanamadım bu yüzden
Bide bunun şey versiyonu var bebek doğunca her şeyi unutacaksın felan Güzel ama zor bi süreç her zorluğa alışkın olmak yani göze almak lazım normal doğumunda zorlukları var tabi
Ah Evet canım herkes zayıf dedi ilk kilosu 3600 gram di ertesi gün 3400 e indi herkes ay bak yemedin naz yaptın cocuk nasil zayıf oldu bu cocugun altını degisemezsin elinde kalcak yeseydin kilo alırdi hem sen zayifsin halsiz olursun kocana cocuguna kendine bakamayacan diyen dengesizler bile olmustu yuzume demesen demeyende arkamdan konusmustu
Aman onların sesi hiç kesilmiyor nedense sadece konuşuyorlar kendilerini tutmuşlar sanki bu zamana kadar bulunca fırsat kaçırmıyorlar en iyisi kısada olsa cevaplarını verip susturmak bi daha muhattap olmamak sanırım