- 15 Mart 2019
- 657
- 625
- 103
Bir kaç dk bekledim yoktu öylesine bakıyim dedim çıkmış. Bende ikilemde kaldım yarın tekrarlıyimBenim hep net çıkmıştır ama erken gebelik testiyse doğru olabilir canım silikte olsa çizgi gorunuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kaç dk bekledim yoktu öylesine bakıyim dedim çıkmış. Bende ikilemde kaldım yarın tekrarlıyimBenim hep net çıkmıştır ama erken gebelik testiyse doğru olabilir canım silikte olsa çizgi gorunuyor
benim de oyle, yalniz degilsin. bir dakika bulanmasa kutlayacagim ama yoookHer günün her saati midesi bulanan ben bunu sorguladı![]()
teste gore de cok degisiyor bence, benim ilk aldigim testte hicbir cizgi cikmadi, ikincisinde cizgiler tam ters cikti en son pembe kapakli uzun bi’ test var ondan aldim, damlatir damlatmaz cikti neredeyseBir kaç dk bekledim yoktu öylesine bakıyim dedim çıkmış. Bende ikilemde kaldım yarın tekrarlıyim
İnş vardır canım sağlıkla gelsinBir kaç dk bekledim yoktu öylesine bakıyim dedim çıkmış. Bende ikilemde kaldım yarın tekrarlıyim
Ateste gore de cok degisiyor bence, benim ilk aldigim testte hicbir cizgi cikmadi, ikincisinde cizgiler tam ters cikti en son pembe kapakli uzun bi’ test var ondan aldim, damlatir damlatmaz cikti neredeyse![]()
evet farklılık oluyor o kadar temiz boş duruyordu ki kesin yok dedim. Sonradan şoketeste gore de cok degisiyor bence, benim ilk aldigim testte hicbir cizgi cikmadi, ikincisinde cizgiler tam ters cikti en son pembe kapakli uzun bi’ test var ondan aldim, damlatir damlatmaz cikti neredeyse![]()
İnş vardır canım sağlıkla gels
Amin canımİnş vardır canım sağlıkla gelsin
ayy insallah hayirli haberler olsunA
evet farklılık oluyor o kadar temiz boş duruyordu ki kesin yok dedim. Sonradan şoke![]()
ben de 11. haftayi suruyorum en basindan beri arada agri, arada batma arada boyle elektrik gibi sancilar oluyor. doktor hepsine normal dedi, yogun kanama olmadigi muddetce kendini strese sokma, bebek rahme yerlesiyor kendine yer aciyor hepsi olacak bunlarin seklinde yorumladi.Kızlar günaydın dün akşamsan beri vajinaya bıçak saplanır tarzında ağrı girip çıkıyor kısa süreli ama rahatsız edici ve can yakıcı. 11 haftalık olduk normal mi acaba korkmalı mıyım
Benim kabizliktan dolayı oluyordu canım, zorlanınca pembe kırmızı lekeler görüyordum. Kabız olmamaya dikkat ediyorum şükür ki iyiyimSenin lekenme lerim gectimi tamamen canim
Rica ederim canım uzan dinlen çok fazla hareket etme ağrın olunca. Bende haftaya cinsiyetini öğrenicem bakalım gösterecek miAyyy içim rahatladı şuan sancılar çekilebilir düzeyde gibi geliyor artıkaman o büyüsün yeterki
çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
çok normal hiç korkma hatta ben onu hissedince mutlu oluyorum oh hersey yolunda diyorum bazen elektrik hissi bile oluyor :)Kızlar günaydın dün akşamsan beri vajinaya bıçak saplanır tarzında ağrı girip çıkıyor kısa süreli ama rahatsız edici ve can yakıcı. 11 haftalık olduk normal mi acaba korkmalı mıyım
Ya bakalım ne olacakRica ederim canım uzan dinlen çok fazla hareket etme ağrın olunca. Bende haftaya cinsiyetini öğrenicem bakalım gösterecek mi![]()
Canım siz iyi olun da bak gözün arkada da kalmaz bak oglusuna bakan da varmış Haftasonu babası getirir görmeyeOğluma kv bakıyor. Eşimde gün içinde işte oluyor. Kendiside gece geliyor. Oğlumda gelemiyor. Bu gün de çıkarmıyor Dr pazartesiye kaldı
Ben de 6. Haftada yakalandım o salgına, influenza oldum 42 derece ateşlerle gezdim. Ama yapabileceğim tek şey kuşburnu içmekti tabii ki siz doktorunuza sorun ben sordum öyle içtim. Başka da hiçbir şey yapamadım. Burnuma da çok az okaliptus yağı sürdüm böyle ucuna anca öyle açıldı ama varla yok arası, zararlı mıydı değil miydi bilmiyorum bende panik atak var nefes alamayınca daha kötü olduğum için kimseye sormadan sürdüm. Siz sorun ya da araştırın isterseniz. Geçmiş olsunKızlar ben üşüttüm sanırım, burnum tıkandı boğazım da ağrıyor gibi. Böyle olup iyileşenler var mı neler kullandınız ilaç ya da bitkisel olarak
Eşim kızımı da oğlumu da bilmişti bakalım bunu da bilecek mi erkek diyorYa bakalım ne olacakprens mi prenses mi
Çok rahat yapılıyor, arka tarafı da görmeden yapabiliyorum çünkü kesmediginden eminimO benim hep aklımda ya. Mevcut göbeğimden yapamıyorum zateb bebiş büyüyünce iyice elenirrimgenitale ve iç dudak etrafına rahatlıkla yapabiliyor musunuz? Öyle ise yarınngidip alcem valla
![]()
Çalışıyorsan direkt uzun süreli bir rapor iste, dinlenerek geçiyor. Bana parol, bilaxten ve burun damlası verdiler.Kızlar ben üşüttüm sanırım, burnum tıkandı boğazım da ağrıyor gibi. Böyle olup iyileşenler var mı neler kullandınız ilaç ya da bitkisel olarak
Benimde kırmızı kanamadan sonra öyle olmuştu hastaneden çıkarken gerekli ilaçları yazdı doktor kullandım Allah’a şükürler olsun dün kontrolde kanama alanının baya küçüldüğünü öğrendim, aynı zamanda yemek tuvalet harici hep uzandım kendimi yormadım. İnşallah sağlıkla mutlulukla huzurla kucağımıza almak nasip olur allahın izniyleEvet canim daha iyim. Kqnama kesildi ama az önce peçeteye kahve renginden de koyu renkte kan oldu.
Baktım biraz ama tam hangisi alacağım bilemedim. Adını yazar mısınız rica etsemÇok rahat yapılıyor, arka tarafı da görmeden yapabiliyorum çünkü kesmediginden eminim