• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Kızlar sabah tekrar detaylı doktoruna gideceğiz dualarınızı beklerim. İnşallah beyindeki o değer sınırın daha da altına düşmüştür ben stresten mahvoldum 2 haftadır. Bebeğim iyi diye düşünmek istiyorum öyle geçiriyorum kalbimden ama bir yandan da endişe etmeden yapamıyorum. Dualarınıza talibim. Sabah erkenden gideceğiz bakalım ne diyecek. 🤲❤️

İnşallah iyi haberlerini bekliyoruz. Her şey yolunda olduğunu hissediyorum ben. Ya mesajları geriden okuyorum anca gördüm 🙏

Canım bu konuyla alakalı inan hiç bir fikrim yok ama geçmiş olsun demek istedim. İnşallah en kısa zamanda geçer gider. İnşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza 🤲 🌸
Amiin canım çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Seninde mesajlarını okuyorum dört gözle bugün doktorunun sıkıntı olmadığını söylemesini bekliyorum 🙏🏻🙏🏻

Benimde aslında sana benzer bi sıkıntım oldu. Belki de aynı şey bilmiyorum. Detaylıda bebeğimin beyninde iki tane kist olduğunu söyledi doktor ama hiç korkma internetede bakma bunlar zamanla kayboluyor dedi.
3 hafta sonra kontrole gittiğimde birinin tamamen gittiğini diğerininde çok küçüldüğünü söyledi doktorum çok şükür 🙏🏻😍 Darısı başına olacak inşallahh 🙏🏻🙏🏻

Dün ayaklarım bileklerim şişmiş kızlar. Normaldir di mi bu?
Benim de aynı. İnsanlıktan çıkmış haldeler. Hiç kadın ayağı demezsiniz. :bicak:

Her oturmamda, koltuğun karşısına bi tabure yada sandalye koyuyorum, ayaklarımı uzatıp oturuyorum. Yemek yerken bile masa altından karşımdaki boş sandalyeye uzatıyorum ayaklarımı 😬 Fark ediyor bu dediklerim. Deneyin.

Kızlar geldim çok şükür bin şükür yükselme yok sınırın altında. 9.3 ölçtü doktorunla aynı ölçtüm dedi. Hatta 8 küsür bak en geniş yerden ölcüyorum 9.3 çıkıyor dedi. Yukselmemis düşmüş yani iyi falan dedi çok sevindim tabii ❤️🤲🥰 doktoruma msj attım o da yükselme yok randevunda gelirsin dedi 4 Nisan'da gideceğim nasipse şeker ölçümü falan yapılacak. Detaylı doktoru da 1 ay sonra yine böyle kontrol randevusuna çağırdı. Sanırım doğana kadar yükselip yukselmedigini takip edecekler. Olsun bebeğim iyi olsun da gider gider gelirim hiç sorun değil ❤️ 🤲
Canım benim geçmiş gitmiş olsun. Ben kaçırmışım ne zamandır sık sık giremediğim için siteye ❤️ inşallah hep. İyle güzel haberler alırsın kuzum ❤️

Her oturmamda, koltuğun karşısına bi tabure yada sandalye koyuyorum, ayaklarımı uzatıp oturuyorum. Yemek yerken bile masa altından karşımdaki boş sandalyeye uzatıyorum ayaklarımı 😬 Fark ediyor bu dediklerim. Deneyin.
Kızlar ramazan ayında şişmeler ödemeler oluyor eğer oruç tutuyorsanız vücut su almadığı için şişmeye daha meyilli oluyor. Dinlenirken ayakları biraz yukarı kaldırarak uzanmak iyi gelir odemlere öpücükler 😘

Bütün oeguleri yapardım iğne oyası hiç bilmiyordum, evlendiktenten sonra cöktum kv.me öğret bana da diye, ay oda gelinim bir şey öğretmemi istedi diye gaza geldi, iki gundde öğretti, eşe dost ayaparken baktım sipariş almışım gidiyor, zevkli oluyor dedim bari yapayım 😂😂 bu sipariş yüklüydü de iştebazi durumlardan sebep aksıyor :anneadayı: Allah'tan vakti var daha 😂
Aslında bir yandan güzel oluyor evde yapılacak bir şey yoksa uğraşmak zevkli bu tür şeylerle güzel vakit geçiyor bence 😁
Bir yerden başlarsan yaparsın çoğunu 😂

Anneciğin nasıl ?
Canım çok sağol üç gün önce enfeksiyonu temizlemek için yeniden operasyona aldılar. Ama genel durumu çok şükür iyiye gidiyor 🙏🏻 yara yeri inşallah bir iyilesir toparlarsa kemoterapi başlayacak. Evine bir gelsin, am tikli konuşsun da gerisi hallolur çok şükür 🙏🏻

Kızlar geldim çok şükür bin şükür yükselme yok sınırın altında. 9.3 ölçtü doktorunla aynı ölçtüm dedi. Hatta 8 küsür bak en geniş yerden ölcüyorum 9.3 çıkıyor dedi. Yukselmemis düşmüş yani iyi falan dedi çok sevindim tabii ❤️🤲🥰 doktoruma msj attım o da yükselme yok randevunda gelirsin dedi 4 Nisan'da gideceğim nasipse şeker ölçümü falan yapılacak. Detaylı doktoru da 1 ay sonra yine böyle kontrol randevusuna çağırdı. Sanırım doğana kadar yükselip yukselmedigini takip edecekler. Olsun bebeğim iyi olsun da gider gider gelirim hiç sorun değil ❤️ 🤲
Yaaa gözün aydın canım 🥰🤲🏻şükür sıkıntı yok içini ferah tut bundan sonra da olmayacak 🥰

Ayyyy hadi gözün aydın stres yapma Rabbime bırak hicbirsey olmaz Allahın izniyle

Çok sevindim canım gözün aydın olsun 😍😍

Ayakkabım sıkınca dedim ayakkabının içinde birşey var herhalde , meğerse bir gecede şişmiş ayaklarım. 😄 diktim yukarı böyle şu an

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5 KB · Görüntüleme: 27
Bende yaşıyorum ayak bileklerim şişiyor çoraplar kesiyor falan. Mümkün olduğunca uzatıp dinlenmeye çalışıyorum canım.
İnşallah iyi haberlerini bekliyoruz. Her şey yolunda olduğunu hissediyorum ben. Ya mesajları geriden okuyorum anca gördüm 🙏
Çok şükür canım iyi haberlerle geldim teşekkür ederim 🤲❤️
Amiin canım çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Seninde mesajlarını okuyorum dört gözle bugün doktorunun sıkıntı olmadığını söylemesini bekliyorum 🙏🏻🙏🏻

Benimde aslında sana benzer bi sıkıntım oldu. Belki de aynı şey bilmiyorum. Detaylıda bebeğimin beyninde iki tane kist olduğunu söyledi doktor ama hiç korkma internetede bakma bunlar zamanla kayboluyor dedi.
3 hafta sonra kontrole gittiğimde birinin tamamen gittiğini diğerininde çok küçüldüğünü söyledi doktorum çok şükür 🙏🏻😍 Darısı başına olacak inşallahh 🙏🏻🙏🏻
Yok canım aynı şey değil benimki sıvı bir şey. Su kesesi dedi bugün doktor. 10mm altında olması gerekiyormuş onu takip ediyorlar işte. İlkinde tam sınırda çıktı. Git gide düşüyor gibi şükür. İnşallah da düşer. Çok şükür senin de iyiye gitmesine çok sevindim canım inşallah tamamen kaybolur gider de sağlıkla gelir minik kuzularımız ❤️🤲🥰
Canım benim geçmiş gitmiş olsun. Ben kaçırmışım ne zamandır sık sık giremediğim için siteye ❤️ inşallah hep. İyle güzel haberler alırsın kuzum ❤️
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah hepimiz güzel haberler alalım inşallah. Okudum şimdi annene çok sevindim inşallah tamamen kurtulacak dualarımız onunla seninle. 🤲❤️
Yaaa gözün aydın canım 🥰🤲🏻şükür sıkıntı yok içini ferah tut bundan sonra da olmayacak 🥰
İnşallah canım benim inşallah olmaz sorunsuz sıkıntısız gelir bebeklerimiz ❤️🤲🥰
Ayyyy hadi gözün aydın stres yapma Rabbime bırak hicbirsey olmaz Allahın izniyle
Amin inşallah canım benim inşallah teşekkür ederim ❤️ 😍

Yanlız değilsinnn :KK33: Bende dedim bi bebişe düz bir yelek öreyim ip aldım bir hevesle ama nerdeeee:))) kayınvalidem dedi ben örerim tamam 😂 ince işler hic bana göre değil ve beceremiyorum da zaten :)
Benim annem neler örmüş kızlar bi görseniz patikler yelekler ama çok heves ettim ya bir tane bile olsa öreyim diye ama tek bildiğim düz örgü 😁

Bende yaşıyorum ayak bileklerim şişiyor çoraplar kesiyor falan. Mümkün olduğunca uzatıp dinlenmeye çalışıyorum canım.

Çok şükür canım iyi haberlerle geldim teşekkür ederim 🤲❤️

Yok canım aynı şey değil benimki sıvı bir şey. Su kesesi dedi bugün doktor. 10mm altında olması gerekiyormuş onu takip ediyorlar işte. İlkinde tam sınırda çıktı. Git gide düşüyor gibi şükür. İnşallah da düşer. Çok şükür senin de iyiye gitmesine çok sevindim canım inşallah tamamen kaybolur gider de sağlıkla gelir minik kuzularımız ❤️🤲🥰

Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah hepimiz güzel haberler alalım inşallah. Okudum şimdi annene çok sevindim inşallah tamamen kurtulacak dualarımız onunla seninle. 🤲❤️

İnşallah canım benim inşallah olmaz sorunsuz sıkıntısız gelir bebeklerimiz ❤️🤲🥰

Amin inşallah canım benim inşallah teşekkür ederim ❤️ 😍
Amiin canım inşallah 🙏🏻🙏🏻 çok sevindim senin adına gözün aydın ☺️☺️❤️

Ben de şişle hiç öremiyorum. 🤷‍♀️

Perdenin kenarı yırtılmış. Cama da uzun geliyor boyu, yere alıyor uç kısımları. Eşim, ufak tefek her şeyi terziye götürüyoruz. Tadilatlara bi sürü para veriyoruz. YouTube dan izledim çok kolaymış perde kısaltmak dedi. He de dedim. Hiç ses etmedim. Adam dikiş makinesi almış gelmiş :KK57:

Diyor ki ben makineyi aldım. Dikme işi sende. :bicak:Video vardır netten bakarsın dedi. :olamaz: Üç gündür kutusunda duruyor. Sabah dedi ki hadi bunu aç. Kullan bakalım, çalışmıyorsa geri götüreyim. YouTube a baktım, kutu açılışı vardı, izledim kurdum. Perdenin kenarını diktim. Kendime gelinlik dikmiş gibi bi hava geldi :sampiyon::KK6:

Annem kardeşim giysi, elbise vs her şeyi diker. Ama evde makine old halde hiç elimi sürmemiştim dedim. Şakayla karışık bana dedi ki. işimize yaramayan bebekler örüyorsun, bunu yap bari faydamıza dedi. :tokat:

İki günden beridir şu kızçeyi örüyorum, az önce bitti.:p
IMG_4953.webp

Ben de şişle hiç öremiyorum. 🤷‍♀️

Perdenin kenarı yırtılmış. Cama da uzun geliyor boyu, yere alıyor uç kısımları. Eşim, ufak tefek her şeyi terziye götürüyoruz. Tadilatlara bi sürü para veriyoruz. YouTube dan izledim çok kolaymış perde kısaltmak dedi. He de dedim. Hiç ses etmedim. Adam dikiş makinesi almış gelmiş :KK57:

Diyor ki ben makineyi aldım. Dikme işi sende. :bicak:Video vardır netten bakarsın dedi. :olamaz: Üç gündür kutusunda duruyor. Sabah dedi ki hadi bunu aç. Kullan bakalım, çalışmıyorsa geri götüreyim. YouTube a baktım, kutu açılışı vardı, izledim kurdum. Perdenin kenarını diktim. Kendime gelinlik dikmiş gibi bi hava geldi :sampiyon::KK6:
Benim de var dikiş makinem acayip zevkli aslında biraz öğrenince 😂

Back
X