Aman onların sesi hiç kesilmiyor nedense sadece konuşuyorlar kendilerini tutmuşlar sanki bu zamana kadar bulunca fırsat kaçırmıyorlar en iyisi kısada olsa cevaplarını verip susturmak bi daha muhattap olmamak sanırım
Cnm.benimde ayni ölüyorum ilaçlarla bile ölü gibi dolanıyorum her şeyden gördüğüm herseyden herkesten tiksiniyorum dayanamıyorum artık cocuk gibi agliyorum hep
Bide bunun şey versiyonu var bebek doğunca her şeyi unutacaksın felan Güzel ama zor bi süreç her zorluğa alışkın olmak yani göze almak lazım normal doğumunda zorlukları var tabi
Maalesef kızlar radyolojıyr de gittim kalp atımı yok, cumartesı gunu düşük yapıcam, nasip deilmiş.. Hepinize cok tesekkur ederım bana cok destek oldunuz, bu sefer temelli gidiyorum, hakkınızı helal edın, insallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alın
Cnm.benimde ayni ölüyorum ilaçlarla bile ölü gibi dolanıyorum her şeyden gördüğüm herseyden herkesten tiksiniyorum dayanamıyorum artık cocuk gibi agliyorum hep
İçtim rahatladim biraz. Düzenli içme konusunda da doktora danisacam teşekkür ederim:) Bu arada iki defa sizin yazınız önüme geldi hâlâ buralara alisamadim kopyaladim galiba kusura bakmayin.
Evet bulantim gidince endişelenmiştim ondan gitmiştim. Bi de mide yanması oluyordu o da geçti gibiydi. Sonuç itibariyle Bi sıkıntı çıkmadi. Yani genel olarak kötü bişey olacagini sanmiyorum dedi doktorumuz. Ama ben yinede içim rahat etsin istedim.
Kızlar ya birşey soracağım bu gün bi hastaneye daha gittim evet o da kalp durmuş dedi ama 2 gün evvel bhcg bakıldı 10.000 di bu gün bakıldı 50.000 e çıkmış. Düşmesi gerekmiyor mu
Kızlar ya birşey soracağım bu gün bi hastaneye daha gittim evet o da kalp durmuş dedi ama 2 gün evvel bhcg bakıldı 10.000 di bu gün bakıldı 50.000 e çıkmış. Düşmesi gerekmiyor mu
Bebeğin kalbi durdu ama kese orda ve büyümeye devam ediyor .
artış normla büyük ihtimalle düzenli bir artış yoktur .
kürtajfan sonra bile hemen 0 lanmıyor . Benım 1 ay sürmüştü x