• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aman onların sesi hiç kesilmiyor nedense sadece konuşuyorlar kendilerini tutmuşlar sanki bu zamana kadar bulunca fırsat kaçırmıyorlar en iyisi kısada olsa cevaplarını verip susturmak bi daha muhattap olmamak sanırım 🙂
Valla hergün birilerini tersleyip evden gonderiyordum yaptığım belki çok ayıptı ama onlarda üstüme üstüme geliyorlardi😅

Kızlar ben niye böyle kötüye gidiyorum ya mide bulantim azalacağına artıyor. Ne yesem sonra ağızda kötü tat kalıyor. :KK35:
Cnm.benimde ayni ölüyorum ilaçlarla bile ölü gibi dolanıyorum her şeyden gördüğüm herseyden herkesten tiksiniyorum dayanamıyorum artık cocuk gibi agliyorum hep 😭

Bide bunun şey versiyonu var bebek doğunca her şeyi unutacaksın felan 😅 Güzel ama zor bi süreç her zorluğa alışkın olmak yani göze almak lazım normal doğumunda zorlukları var tabi 🙂
Ahahah Aynen bide ben gogus agrilarimdan aglarken sen emzir bak bi gülüşüyle hersey geçecek diyolardi ama kulliyen yalan😅

Maalesef kızlar 😔 radyolojıyr de gittim kalp atımı yok, cumartesı gunu düşük yapıcam, nasip deilmiş.. Hepinize cok tesekkur ederım bana cok destek oldunuz, bu sefer temelli gidiyorum, hakkınızı helal edın, insallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alın ❤️🙏🏻
Çok üzüldüm, Rabbim senin için en hayırlı en güzel zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin 🤲🏻 Helal olsun sende hakkını helal et

Cnm.benimde ayni ölüyorum ilaçlarla bile ölü gibi dolanıyorum her şeyden gördüğüm herseyden herkesten tiksiniyorum dayanamıyorum artık cocuk gibi agliyorum hep 😭
Bende çok ağlıyorum ve hep yorgunum normal ya hormonlar sonuçta:)

Bana demişti bi dr ama bunda sormadım mineral çok içinde diye , ben içtim bi zarar gormedm yıne de bi dr danışın istersenız dogru c

Bana demişti bi dr ama bunda sormadım mineral çok içinde diye , ben içtim bi zarar gormedm yıne de bi dr danışın istersenız dogru cevabı o verir tabi 😊
İçtim rahatladim biraz. Düzenli içme konusunda da doktora danisacam teşekkür ederim:) Bu arada iki defa sizin yazınız önüme geldi hâlâ buralara alisamadim kopyaladim galiba kusura bakmayin.

Belirtileriniz kesildi değil mi yani korkmamak mı gerekmiş
Evet bulantim gidince endişelenmiştim ondan gitmiştim. Bi de mide yanması oluyordu o da geçti gibiydi. Sonuç itibariyle Bi sıkıntı çıkmadi. Yani genel olarak kötü bişey olacagini sanmiyorum dedi doktorumuz. Ama ben yinede içim rahat etsin istedim.

Bebek hareket edene kadar bazen suruyor canim ins 16 haftalara kalmadan gecer
Kızımda daha uzun sürmüştü ya zor bitmisti. bu daha kısa sürer dedim ama bakalım ne zamana kadar gidecek
Ben ağlamıyorum ama kimseye tahammülüm yok bazen kızım yanıma gelince bile babanla oyna falan diyorum ya😕

Ahahah Aynen bide ben gogus agrilarimdan aglarken sen emzir bak bi gülüşüyle hersey geçecek diyolardi ama kulliyen yalan😅
Oysa bebek güleyim diyene kadar bile kaç ay geçiyor doğunca gülüyor sanar duyanda 😅 Ben de hep sağarak verdim çok zordu 🙂

Kızlar ya birşey soracağım bu gün bi hastaneye daha gittim evet o da kalp durmuş dedi ama 2 gün evvel bhcg bakıldı 10.000 di bu gün bakıldı 50.000 e çıkmış. Düşmesi gerekmiyor mu

Kızlar ya birşey soracağım bu gün bi hastaneye daha gittim evet o da kalp durmuş dedi ama 2 gün evvel bhcg bakıldı 10.000 di bu gün bakıldı 50.000 e çıkmış. Düşmesi gerekmiyor mu
Bebeğin kalbi durdu ama kese orda ve büyümeye devam ediyor .
artış normla büyük ihtimalle düzenli bir artış yoktur .
kürtajfan sonra bile hemen 0 lanmıyor . Benım 1 ay sürmüştü x

Back
X