Canım hadi güzel haberlerle gel bekliyoruz seni
Maalesef kızlar
Yok sakın istemeİlk gebeliği olan arkadaşları etkilemek istemem ama sanırım ben bunda sezaryan isteyecegim
Yok canim hiç azalmadı niye böyle oldum bilmiyorum. Üstelik yemek yiyememeye başladım. Ne yapalım artık saglikla doğsunlar daCanım benim ilkinde 12. Haftaya kadar sürmüştü ama 10.haftadan sonra azalarak devam etti ve üçüncü ayın sonunda tamamen bitti bende çok kusuyordum sonra kendimi tutmaya başladım daha iyi oluyor gerçekten:)
Allah gönlüne göre versin canım:)Evet yaa bende bayılırım böyle tombik yanakli gamzeli bir bebistabi dualarimizda önceliğimiz sağlıklı eksiksiz fazlasiz bi şekilde dogmalari ama inşallah saglikli gamzeli tombik bir kızım olur demeden de edemiyorum
Ay yok ne sezaryeni 1haftaya ayağa kalkamıyor insanİlk gebeliği olan arkadaşları etkilemek istemem ama sanırım ben bunda sezaryan isteyecegim
Hadi ya onu da eledik demekBen çok ayva yerdim gamzeli olmadı ama bizde gamzeli pek kimse yok :)
Çok üzüldüm canım tekrar kendini toparlayınca güzel haberler alırsın bebişine kavuşursun inşallah yaMaalesef kızlarradyolojıyr de gittim kalp atımı yok, cumartesı gunu düşük yapıcam, nasip deilmiş.. Hepinize cok tesekkur ederım bana cok destek oldunuz, bu sefer temelli gidiyorum, hakkınızı helal edın, insallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alın
Bir tane içebilirsin gündeAz da olsa tuketmek istiyorum. 2 gündür bulantılar başladı cidden ağrı yapıyor artık midemde. Zor süreçler.
Yok bebişler güzel yüzlü oluyor benceOysaki ne hayallerle yıyodum o ayvalari
Kuzum ne diyeceğimi bilemiyorum şu an gerçekten çok çok üzüldüm bugün gerçekten iyi haberler getireceğine inanıyordum herkes de öyle bekliyordu eminim..Ama nasipte ne varsa o işte hayırlısı böyledir Allah'ın bir bildiği vardır..Kendini üzme diyemiyorum ama en kısa zamanda buraya tekrar hamile bir şekilde yazacağına inanıyorum. Çok geçmiş olsun.. hakkım da sonuna kadar helal olsun sende helal etMaalesef kızlarradyolojıyr de gittim kalp atımı yok, cumartesı gunu düşük yapıcam, nasip deilmiş.. Hepinize cok tesekkur ederım bana cok destek oldunuz, bu sefer temelli gidiyorum, hakkınızı helal edın, insallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alın
5. aydan sonra aldım nasıl olduysaSonunda benim gibi güzel kilolar alan biri buldumkime sorduydam 5-10 kilo arası valla
Hiiiiiic biseycik olmaz diger aya kismetmis bitanem uzulmek yok neler var hayatta. Daha yolun çok basindayiz. Hayirlisi boyleymis pozitif ol zaten 3 aya kadar hepimiz diken ustundeyiz. Yazarasin ama aradaMaalesef kızlarradyolojıyr de gittim kalp atımı yok, cumartesı gunu düşük yapıcam, nasip deilmiş.. Hepinize cok tesekkur ederım bana cok destek oldunuz, bu sefer temelli gidiyorum, hakkınızı helal edın, insallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alın
Canım benim keşke istediğin gibi olsaydı sonucu. Dua ettim sana bugün kısmet değilmiş çok üzgünümMaalesef kızlarradyolojıyr de gittim kalp atımı yok, cumartesı gunu düşük yapıcam, nasip deilmiş.. Hepinize cok tesekkur ederım bana cok destek oldunuz, bu sefer temelli gidiyorum, hakkınızı helal edın, insallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alın
2 bucuk aydayım 90 kiloyum doktorum kilo alma deyip yolluyo sadeceGitmedim ama ilerleyen zamanlarda beni muhtemelen diyetisyene yönlendirir gibime geliyor. Daha ıkı buçuk aydayım 72 kiloyum
Canım moralini bozma haziranda değil de ağustosta alırsın bebeğini kucağına, Allahın takdiri diyelimMaalesef kızlarradyolojıyr de gittim kalp atımı yok, cumartesı gunu düşük yapıcam, nasip deilmiş.. Hepinize cok tesekkur ederım bana cok destek oldunuz, bu sefer temelli gidiyorum, hakkınızı helal edın, insallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alın
Evet bende aynı şekilde 5. Ayda başladı bir anda açıldı iştah..5. aydan sonra aldım nasıl olduysa
Bana da hep öyle diyorlardı ama aynı kişiler normal doğum kolay göz açıp kapatana kadar doguyo da diyolardi ilk gebeligim de tekrar inanamadım bu yüzdenEvet bende aynı şekilde düşünüyorumama bana herkes 2. Çocuk daha kolay çıkar dediler de inansam mı bilemedim açıkçası
2 bucuk aydayım 90 kiloyum doktorum kilo alma deyip yolluyo sadeceyürüyüş yapın bari. Ben yürüyorum en azından doğum rahat olur dıyorlar. Sağlıklı olsun da zayıflarım kilo umrumda degıl ama ıste saglık ıcın kılo zararlı
Maalesef kızlarradyolojıyr de gittim kalp atımı yok, cumartesı gunu düşük yapıcam, nasip deilmiş.. Hepinize cok tesekkur ederım bana cok destek oldunuz, bu sefer temelli gidiyorum, hakkınızı helal edın, insallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alın üzüldüm
Yaa Evet sezaryan in sonrası çok zormuş herkes öyle diyor inşallah korkularimi yenerim normal dogar yineYok sakın istemehele ilki normalse sezaryenin sonrası fena ıkı günde ayağa kalkmış birisi olarak söylüyorum bunu ama anestezi geçince çok fena bebeğini göremiyor gözün biraz kendime gelince ertesi gün kalktım ayağa sadece yatakta dönerken sıkıntı çektim sonrasında doğrulamadım diyenler var benim öyle olmadı ama yine de sonrası zor canım
Üzüldüm. Sabır dılıyorum. Zor bir süreç. Allah hayırlısını versin. En yakın zamanda yeniden görüşürüz inşallahMaalesef kızlarradyolojıyr de gittim kalp atımı yok, cumartesı gunu düşük yapıcam, nasip deilmiş.. Hepinize cok tesekkur ederım bana cok destek oldunuz, bu sefer temelli gidiyorum, hakkınızı helal edın, insallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alın
Evet ya aynı kişiler doğru şuan fark ediyorum.. ama sezeryan da zor diyorlar gerci doğuma çoook var şu zorlukları bir atlatalım da inşallahBana da hep öyle diyorlardı ama aynı kişiler normal doğum kolay göz açıp kapatana kadar doguyo da diyolardi ilk gebeligim de tekrar inanamadım bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?