2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sohrab

Bence hepimizin aklı sende, bize haber borçlusun hadi ver güzel haberlerini

Canım hadi güzel haberlerle gel bekliyoruz seni

Hiç sorma canim beklemedeyiz. Sohrab umarim hersey yolundadir bitanem

Dualarimiz seninle Sohrab guzel haberler getir inşallah bugün degilsede en yakın zamanda❤

Sohrab kuzum neredesin? İyi haberler getir inşallah Pusudayım bekliyorum
Maalesef kızlar radyolojıyr de gittim kalp atımı yok, cumartesı gunu düşük yapıcam, nasip deilmiş.. Hepinize cok tesekkur ederım bana cok destek oldunuz, bu sefer temelli gidiyorum, hakkınızı helal edın, insallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alın

İlk gebeliği olan arkadaşları etkilemek istemem ama sanırım ben bunda sezaryan isteyecegim
Yok sakın isteme hele ilki normalse sezaryenin sonrası fena ıkı günde ayağa kalkmış birisi olarak söylüyorum bunu ama anestezi geçince çok fena bebeğini göremiyor gözün biraz kendime gelince ertesi gün kalktım ayağa sadece yatakta dönerken sıkıntı çektim sonrasında doğrulamadım diyenler var benim öyle olmadı ama yine de sonrası zor canım

Canım benim ilkinde 12. Haftaya kadar sürmüştü ama 10.haftadan sonra azalarak devam etti ve üçüncü ayın sonunda tamamen bitti bende çok kusuyordum sonra kendimi tutmaya başladım daha iyi oluyor gerçekten:)
Yok canim hiç azalmadı niye böyle oldum bilmiyorum. Üstelik yemek yiyememeye başladım. Ne yapalım artık saglikla doğsunlar da
Allah gönlüne göre versin canım:)
İlk gebeliği olan arkadaşları etkilemek istemem ama sanırım ben bunda sezaryan isteyecegim
Ay yok ne sezaryeni 1haftaya ayağa kalkamıyor insan
Ben çok ayva yerdim gamzeli olmadı ama bizde gamzeli pek kimse yok :)
Hadi ya onu da eledik demek

Çok üzüldüm canım tekrar kendini toparlayınca güzel haberler alırsın bebişine kavuşursun inşallah ya

Kuzum ne diyeceğimi bilemiyorum şu an gerçekten çok çok üzüldüm bugün gerçekten iyi haberler getireceğine inanıyordum herkes de öyle bekliyordu eminim..Ama nasipte ne varsa o işte hayırlısı böyledir Allah'ın bir bildiği vardır..Kendini üzme diyemiyorum ama en kısa zamanda buraya tekrar hamile bir şekilde yazacağına inanıyorum. Çok geçmiş olsun.. hakkım da sonuna kadar helal olsun sende helal et

Hiiiiiic biseycik olmaz diger aya kismetmis bitanem uzulmek yok neler var hayatta. Daha yolun çok basindayiz. Hayirlisi boyleymis pozitif ol zaten 3 aya kadar hepimiz diken ustundeyiz. Yazarasin ama arada Helal olsun kuzum sende helal et Allaha emanet ol

Canım benim keşke istediğin gibi olsaydı sonucu. Dua ettim sana bugün kısmet değilmiş çok üzgünüm

Canım moralini bozma haziranda değil de ağustosta alırsın bebeğini kucağına, Allahın takdiri diyelim

Evet bende aynı şekilde düşünüyorum ama bana herkes 2. Çocuk daha kolay çıkar dediler de inansam mı bilemedim açıkçası
Bana da hep öyle diyorlardı ama aynı kişiler normal doğum kolay göz açıp kapatana kadar doguyo da diyolardi ilk gebeligim de tekrar inanamadım bu yüzden

Yaa Evet sezaryan in sonrası çok zormuş herkes öyle diyor inşallah korkularimi yenerim normal dogar yine ama öncelik sağlıkla gelsinde nasıl geldiği önemli degil

Üzüldüm. Sabır dılıyorum. Zor bir süreç. Allah hayırlısını versin. En yakın zamanda yeniden görüşürüz inşallah

Bana da hep öyle diyorlardı ama aynı kişiler normal doğum kolay göz açıp kapatana kadar doguyo da diyolardi ilk gebeligim de tekrar inanamadım bu yüzden
Evet ya aynı kişiler doğru şuan fark ediyorum.. ama sezeryan da zor diyorlar gerci doğuma çoook var şu zorlukları bir atlatalım da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…