Amin canımikinize de çok çok geçmiş olsun kızlar inşallah bir an önce geçer kanamanız ve bir daha tekrarlamaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımikinize de çok çok geçmiş olsun kızlar inşallah bir an önce geçer kanamanız ve bir daha tekrarlamaz![]()
Çok erken başladı çokmu büyük karnın olacak kız benim diğer gebeliğim de çok az karnım çıkmıştı neredeyse 5 aya kadar kıyafetlerim olduYok canım şişkinlik değil, her zamanki göbeğimden daha büyük yani eşim de fark etti. Ve ben çalıştığım için gün içinde hep dışarıdayım ve giydiğim kıyafetler sıkıyor şimdiden, sadece evde rahat ediyorum. Bildiğin çıktı yani benim karnım
Liocuğum rengi kırmızı olmadıkça korkma aktif kanama yok demektir . O içeride kalan eski kanEvet canim daha iyim. Kqnama kesildi ama az önce peçeteye kahve renginden de koyu renkte kan oldu.
Bol su iç . Hamileliğin ilk trimestrende benim doktor hiç ilaç alma taraftarı değil ama türkiyede tüp bebek doktorum sabah 1 akşam bir parol içe bilirsin demişti. Almanyadaki doktorum ise ilaç kesinlikle önermiyorum dedi . Geçmiş olsun bol limonlu sıcak birşeyler için . ( bitkilerede dikkat ) ama boğaz için limon karabiber ve bal sıcak suyla yapabilirsin canım. Çok geçmiş olsunKızlar ben üşüttüm sanırım, burnum tıkandı boğazım da ağrıyor gibi. Böyle olup iyileşenler var mı neler kullandınız ilaç ya da bitkisel olarak
Dün bende aynı durumu yaşadım 12 haftalık olduk bebeğimiz büyüyor ve rahimde kendine daha fazla alan açıyormuş bu vajinal sancılar ondanKızlar günaydın dün akşamsan beri vajinaya bıçak saplanır tarzında ağrı girip çıkıyor kısa süreli ama rahatsız edici ve can yakıcı. 11 haftalık olduk normal mi acaba korkmalı mıyım
Ayyy içim rahatladı şuan sancılar çekilebilir düzeyde gibi geliyor artıkDün bende aynı durumu yaşadım 12 haftalık olduk bebeğimiz büyüyor ve rahimde kendine daha fazla alan açıyormuş bu vajinal sancılar ondan![]()
Ben iyiyim teşekkür ederim kızımla bol bol vakit geçiriyorum 9 hafta olduk dün eşimle bebeğe baktık ultrasonda bacakları falan olmuş duygulandım iyi geçiyor bir kere bulantı yaşadım onun dışında her şey yolunda teşekkürlerEvet canim daha iyim. Kqnama kesildi ama az önce peçeteye kahve renginden de koyu renkte kan oldu.
Teşekkür ederim canım. Sen nasılsın senin nasıl gidiyor evet günler hızlı geçiyor
Senin lekenme lerim gectimi tamamen canimDün bende aynı durumu yaşadım 12 haftalık olduk bebeğimiz büyüyor ve rahimde kendine daha fazla alan açıyormuş bu vajinal sancılar ondan![]()
Geçmiş olsun. Günlerdir aynıyım gece nefessiz kalıp daralıyorum boğaz kuruluğundan. Bahar alerjisi de karıştı. Nane yağı işe nefesimi rahatlattım sadece büyük ölçüde atlattık gibi sanki. Böyle ciğerde falan hissederseniz dr a gidin ama. Allah korusunKızlar ben üşüttüm sanırım, burnum tıkandı boğazım da ağrıyor gibi. Böyle olup iyileşenler var mı neler kullandınız ilaç ya da bitkisel olarak
Ben de gecirdim o salgından çok ağır geçti öksürük çok oldu ama doktor parol dışında hiç bişey vermediKızlar ben üşüttüm sanırım, burnum tıkandı boğazım da ağrıyor gibi. Böyle olup iyileşenler var mı neler kullandınız ilaç ya da bitkisel olarak
Geçmiş olsun ,inş geçer.Gunaydın kızlar dün çok aşırı kanamam olmuştu şimdi azaldı ama korkum geçmedi![]()
Ben tombiş olduğum için baya göbeğim var ama sanki gobegimde sertlik var,hissediyorum.Kızlar göbeğiniz çıktı mı? Ben geçen sabah giyinirken 2 tane etek değiştirince fark ettim, beli sıktı hepsinin. Akşam eve dönünce baktım ki bir baby bump’ım varSizde durumlar nasıl bebiş kendini belli ediyor mu?
Bana bir arkadaş yüzük ip testi yaptı ,nasıl bilmiyorum , orada erkek çıktı.Cin takviminde de erkek çıktı erkek oldu Tesadufte olabilir bilmiyorum.ben sat’a gore 11+5 oldum kizlar ve gobegim bildiginiz cikti hatta herkes cinsiyet tahminlerine baslamisti gecen hafta
sizler makas - bicak ya da ip yontemlerini yaptiniz mi?bir de cin takvimi varmis. hic de inanmam hurafelere ama insan merak ediyormus
![]()
Bende hamileliğin başından beri ara ara sanki adet olacakmisim gibi ağrılar oluyor.Normal heralde.Kızlar günaydın dün akşamsan beri vajinaya bıçak saplanır tarzında ağrı girip çıkıyor kısa süreli ama rahatsız edici ve can yakıcı. 11 haftalık olduk normal mi acaba korkmalı mıyım
Benim zaten göbeğim vardı sarkıktı. Ama şimdi sertlik var gibi hissediyorum. Önceki gebelikte de böyleydi benim göbeğim çok hızlı çıkıyor. Tabii ki şişkinlik var ama olsun insan hissetmek, sevmek istiyoKızlar göbeğiniz çıktı mı? Ben geçen sabah giyinirken 2 tane etek değiştirince fark ettim, beli sıktı hepsinin. Akşam eve dönünce baktım ki bir baby bump’ım varSizde durumlar nasıl bebiş kendini belli ediyor mu?
Her günün her saati midesi bulanan ben bunu sorguladıBen iyiyim teşekkür ederim kızımla bol bol vakit geçiriyorum 9 hafta olduk dün eşimle bebeğe baktık ultrasonda bacakları falan olmuş duygulandım iyi geçiyor bir kere bulantı yaşadım onun dışında her şey yolunda teşekkürler![]()
,Her günün her saati midesi bulanan ben bunu sorguladı![]()
Selam kızlar reglime 5 gün var erken geb testi yaptım 5-10 dk da bi çizgi belirdi var mıdır sizce ?,beni de azaldı bulantılarım sanırım bitecek
Benim hep net çıkmıştır ama erken gebelik testiyse doğru olabilir canım silikte olsa çizgi gorunuyorSelam kızlar reglime 5 gün var erken geb testi yaptım 5-10 dk da bi çizgi belirdi var mıdır sizce ?
böyle olup negatif çıkan oldu mu
Bana bir arkadaş yüzük ip testi yaptı ,nasıl bilmiyorum , orada erkek çıktı.Cin takviminde de erkek çıktı erkek oldu Tesadufte olabilir bilmiyorum.