Evet malesef dr bana kesinlikle 75 gecmiyceksin diyor dogum bitene kadar napicam bilmiyor iki yıl geçmedi doğumun üzerinden spralle hamile kaldim mecburen doguracagim esim aldir dedi kıyamadım aldırmam dedim dr cok kızdı nie hamile kaldin dikişler iylesmemis daha çok erken dedi oglumda kızımda ki dikişler patlaması cunku cok kilo aldigim için simdi hic kilo almamak gerekmiş nasil olacaksa ooo
Evet malesef dr bana kesinlikle 75 gecmiyceksin diyor dogum bitene kadar napicam bilmiyor iki yıl geçmedi doğumun üzerinden spralle hamile kaldim mecburen doguracagim esim aldir dedi kıyamadım aldırmam dedim dr cok kızdı nie hamile kaldin dikişler iylesmemis daha çok erken dedi oglumda kızımda ki dikişler patlaması cunku cok kilo aldigim için simdi hic kilo almamak gerekmiş nasil olacaksa ooo
İçtim rahatladim biraz. Düzenli içme konusunda da doktora danisacam teşekkür ederim:) Bu arada iki defa sizin yazınız önüme geldi hâlâ buralara alisamadim kopyaladim galiba kusura bakmayin.
Maalesef kızlar radyolojıyr de gittim kalp atımı yok, cumartesı gunu düşük yapıcam, nasip deilmiş.. Hepinize cok tesekkur ederım bana cok destek oldunuz, bu sefer temelli gidiyorum, hakkınızı helal edın, insallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alın
Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum doktor 9 haftaylen gel dedi . 8+ ... günde mi gidilmeli 9+ ... günde mi ? Bir de kilo almamama rağmen hemen göbüşüm çıktı . Böyle olan var mı
Merhaba Aarjin4963
doktorumun verdiği diyet listesinde şöyle bi kağıt var umarım işine yarar ekliyorum . Araöğün yazan kısmını oku rahim kasılmalarına iyi gelen kuruyemiş
Aynen öyle ilk zamanlar o da benim gibi insanlara tahammül edemez diye uyanikken hep ağlar uyurken güler mutlu olurdu canım oğlum nasilda anlamış sevimsiz akrabalarimizi gorur görmez insanlara alışıp ciddi anlamda gulmesi 4 5 ayını aldi çocuğun Allah bilir ya alışana kadar neden bu sulaleyi seçtim diye Sorgulamiştir kendini
Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum doktor 9 haftaylen gel dedi . 8+ ... günde mi gidilmeli 9+ ... günde mi ? Bir de kilo almamama rağmen hemen göbüşüm çıktı . Böyle olan var mı
Günaydın kızlar. Ben 8 haftanın içindeyim doktorum garanti olsun diye haftaya çağırmıştı kalp atışı için ama dün geceden 2 damla pembe akıntı oldu. Sabah silinince yine peçetede pembelik vardı. Kasıklarımda hafif ağrı var ama o zaten hep vardı. Sizce bugün gideyim mi yoksa bekleyip haftaya mı gideyim ne dersiniz bu akıntılar normal mi