• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Maalesef kızlar 😔 radyolojıyr de gittim kalp atımı yok, cumartesı gunu düşük yapıcam, nasip deilmiş.. Hepinize cok tesekkur ederım bana cok destek oldunuz, bu sefer temelli gidiyorum, hakkınızı helal edın, insallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alın ❤️🙏🏻
Üzüldüm canım inşallah Rabbim sağlıklı bebekler nasip eder🤲🏻 kendine çok iyi bak

Maalesef kızlar 😔 radyolojıyr de gittim kalp atımı yok, cumartesı gunu düşük yapıcam, nasip deilmiş.. Hepinize cok tesekkur ederım bana cok destek oldunuz, bu sefer temelli gidiyorum, hakkınızı helal edın, insallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alın ❤️🙏🏻
Canım çok üzüldüm Allahım sana en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin hep dualarımdasın 🙏🏼

Ben 11e girdim bir de niye böyle oldu anlamadım. Bir de kustukca daha çok midem bulanıyor onu anladım. Başlarda kendimi tutuyordum kusmuyordum sanki o zaman daha iyiydim.
Bebek hareket edene kadar bazen suruyor canim ins 16 haftalara kalmadan gecer

Ben hamilelik öncesi düzenli gidiyordum doktorumda 4 ay kilo alma deyince gideyim bari dedim ama can bu neler çekiyor 😬
Evet ya dengeyi kendimiz tutturuz, gerçi ben bu konuda çok iradesizim ama😅

Ben 11e girdim bir de niye böyle oldu anlamadım. Bir de kustukca daha çok midem bulanıyor onu anladım. Başlarda kendimi tutuyordum kusmuyordum sanki o zaman daha iyiydim.
Ben de bir kere kustum o kadar rahatladım ki ama vitaminli falan şeyler yemeğe çalışıyorum kusarsam boşa gider diye tutuyorum 😄

6 mı? 16 kilo aldım ben karnım devasa bir topa benziyordu doğumum da zor oldu o yüzden galiba🤦🏼‍♀️🤣
Toplam 6 😂 qma -5 el başladım ben onun avantajı oldu . Göbeğim top gibiydi arkadan değil öncen belli oluyordu hamile olduğum 😂7. Aya kadar kimse öğrenmedi zaten hamile olduğumu 😂😂
Buda böyle olur inşallah ödem falan hiçbirşeyim olmamıştı

Cok gecmis olsun canim insAllah biran once sagligina kavusursun herseyde vardir bir hayir kayiplar uzuyor insani ama rabbim in vardir guzel hediyesi sonrasinda. Bebekden cok kendini dusun canim verende yaradan alanda sual olunmaz. Haddimiz degil yikilmak karalar baglamak en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlarin olsun insAllah canim hakkim yoktur ama varsada benden yana cani gonulden helal olsun Allah,a emanet

Toplam 6 😂 qma -5 el başladım ben onun avantajı oldu . Göbeğim top gibiydi arkadan değil öncen belli oluyordu hamile olduğum 😂7. Aya kadar kimse öğrenmedi zaten hamile olduğumu 😂😂
Buda böyle olur inşallah ödem falan hiçbirşeyim olmamıştı
Vay be amma şanslısın 😅 bende -3 le başladım ama sonradan coştum,benim 5. Ayda tüm dünyaya duyuracak kadar büyüktü 🤣 aslında benim de top gibiydi ama arkadan önden her yerden belli oluyordu🙃 yanaklar da domates gibi,ay sana özendim kız ne çekiyordum ben o kocaman karınla yürüyene kadar 😅

• Beğen
Reactions: H E
Back
X