Maalesef kızlar radyolojıyr de gittim kalp atımı yok, cumartesı gunu düşük yapıcam, nasip deilmiş.. Hepinize cok tesekkur ederım bana cok destek oldunuz, bu sefer temelli gidiyorum, hakkınızı helal edın, insallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alın
Maalesef kızlar radyolojıyr de gittim kalp atımı yok, cumartesı gunu düşük yapıcam, nasip deilmiş.. Hepinize cok tesekkur ederım bana cok destek oldunuz, bu sefer temelli gidiyorum, hakkınızı helal edın, insallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alın
Ben 11e girdim bir de niye böyle oldu anlamadım. Bir de kustukca daha çok midem bulanıyor onu anladım. Başlarda kendimi tutuyordum kusmuyordum sanki o zaman daha iyiydim.
Ben 11e girdim bir de niye böyle oldu anlamadım. Bir de kustukca daha çok midem bulanıyor onu anladım. Başlarda kendimi tutuyordum kusmuyordum sanki o zaman daha iyiydim.
Toplam 6 qma -5 el başladım ben onun avantajı oldu . Göbeğim top gibiydi arkadan değil öncen belli oluyordu hamile olduğum 7. Aya kadar kimse öğrenmedi zaten hamile olduğumu
Buda böyle olur inşallah ödem falan hiçbirşeyim olmamıştı
Ben de gidiyorum canım şu an normal kilomdayım sadece sağlıklı besleneyim diye gidiyorum . Günde 3 ceviz ve 2 kase yoğurt tavsiye etti hamilelik için farklı olarak
Cok gecmis olsun canim insAllah biran once sagligina kavusursun herseyde vardir bir hayir kayiplar uzuyor insani ama rabbim in vardir guzel hediyesi sonrasinda. Bebekden cok kendini dusun canim verende yaradan alanda sual olunmaz. Haddimiz degil yikilmak karalar baglamak en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlarin olsun insAllah canim hakkim yoktur ama varsada benden yana cani gonulden helal olsun Allah,a emanet
Toplam 6 qma -5 el başladım ben onun avantajı oldu . Göbeğim top gibiydi arkadan değil öncen belli oluyordu hamile olduğum 7. Aya kadar kimse öğrenmedi zaten hamile olduğumu
Buda böyle olur inşallah ödem falan hiçbirşeyim olmamıştı
Vay be amma şanslısın bende -3 le başladım ama sonradan coştum,benim 5. Ayda tüm dünyaya duyuracak kadar büyüktü aslında benim de top gibiydi ama arkadan önden her yerden belli oluyordu yanaklar da domates gibi,ay sana özendim kız ne çekiyordum ben o kocaman karınla yürüyene kadar