senin tarafında varsa ikizlik geni olabilir, bnm eşimin de ikizi var ama bende ikiz olma korkusu çok fazlaydı ama kese bi taneydi rahatladım, sen istiosan Allah gönlüne göre versinkızlar reglime 3 gün varken betahcg yaptırdım, 199,80 çıktı.eşimin de ikizi var.bende olabilir mi?
Evet canım biliyorum haftaya ancak duyulur. Doktor da şuan erken bebeği görmeyi beklemiyoruz dedi de ben tezcanliligmdan sordum doktoraLesaM canım öncelikle tekrar geçmil olsun sende haftaalarımız aynı bwnde 5+2 detim . Kalp atışı duyamadık demişsin ama normal olan zaten bu 6+ lardan sonra eğer cihaz , senin göbek yağların müsaitse görünür . Zaten sende biliyosundurda işte insan telaş yapıyor bide lekelenme gelince.
lütfen sakin ol inşallaj bebeğin sağlıkla gelişir ♥
haftaya die ümiiid ediorum inşallah :)
Ne zamn netleşir ❤
Yaa inşallahhHaftaya çarşamba ya da perşembe keseyi görmeye gidicez bakalım belli olur herhalde o zaman canım
Fitil kullan bekleyelim dedi. Eğer kalp atışı görüldüğünde de akıntım devam ederse iğne verecek. Akıntım bu gün pembe değilde açık kahverengi olmaya başladı. İlk gebeliğimde de erken haftarda kahverengi akıntım oldu hep o zaman da fitil kullandım sağlıklı gebelikti ama malesef 22 haftalık erken doğumum oldu bebek çok küçük k olduğu için kaybettikAnladim canim. Doktorun ne dedi peki akintin icin ?
evet gördk canım haftaya çarş gel bebeğe bakalım dedi 14üne yani, kalp atışı için erken olabilir die de ekledi amaEvet canım biliyorum haftaya ancak duyulur. Doktor da şuan erken bebeği görmeyi beklemiyoruz dedi de ben tezcanliligmdan sordum doktora
Hayırlısı olsun protestan öğrene verdi onu vurdurdum bi de hap var
Istirahat et dedi.
Seninle günlerimiz aynı olduğuna sevindim birlikte takip ederiz inşallah.
hullaglnc keseyi görmüstun degilmi sen canım? Tekrar ne zaman gideceksin? Ben 17sinde gidicem kismetse
Progrstan evet banada ilk gebelikte vermişti . Ağızdan mı alıcaksın ? Bana inanılmaz bulantı yapmıştıEvet canım biliyorum haftaya ancak duyulur. Doktor da şuan erken bebeği görmeyi beklemiyoruz dedi de ben tezcanliligmdan sordum doktora
Hayırlısı olsun protestan öğrene verdi onu vurdurdum bi de hap var
Istirahat et dedi.
Seninle günlerimiz aynı olduğuna sevindim birlikte takip ederiz inşallah.
hullaglnc keseyi görmüstun degilmi sen canım? Tekrar ne zaman gideceksin? Ben 17sinde gidicem kismetse
Anladim canim gecmis olsun.. O zaman fitile bugun basladin dogrumu anladim ? Akintin kahve rengine donduyse iyi bisey. Kirmiziyi gorursen kotu diye biliyorum. Ilk hamileligimde 2 aylikken dusuk yaptim pembeyle basladi kirmiziya dondu, ve dusuk gerceklesmisti.Fitil kullan bekleyelim dedi. Eğer kalp atışı görüldüğünde de akıntım devam ederse iğne verecek. Akıntım bu gün pembe değilde açık kahverengi olmaya başladı. İlk gebeliğimde de erken haftarda kahverengi akıntım oldu hep o zaman da fitil kullandım sağlıklı gebelikti ama malesef 22 haftalık erken doğumum oldu bebek çok küçük k olduğu için kaybettik
Sağol canım. Sana da geçmiş olsun Allah bir daha kötü gün göstermesin. Fitili 1 haftadır günde 1 defa kullanıyordum 200 olanından. Bu günden itibaren 2 kere kullanmaya başladım açık kahveye döndü çok değil şükürAnladim canim gecmis olsun.. O zaman fitile bugun basladin dogrumu anladim ? Akintin kahve rengine donduyse iyi bisey. Kirmiziyi gorursen kotu diye biliyorum. Ilk hamileligimde 2 aylikken dusuk yaptim pembeyle basladi kirmiziya dondu, ve dusuk gerceklesmisti.
Aaa o zaman ben de bu pazartesi gittiğimde görebilecek misim inşallahbenim kan takibi keseyi görmeyle sonlandı haftaya bebeği görmek için randevu verdi dr. en son geçen hafta cuma 907 idi değerim de şuan sağlıklı ilerliosa 7-8bin civarıdır
kalp atışına net deil dedi dr um, önce bebeğimizi bi görelim dedi sadece kesenin oluştuğunu gördk biz pzt günüAaa o zaman ben de bu pazartesi gittiğimde görebilecek misim inşallah
Sen kalp atışını bekliyorsudur o zaman bir dahaki gittiğinde inşallah
Canım hatırladığım kadariyla adet günü hcg 1044 cıktı. Ertesi gün tekrar yaptirdim 2038 cıktı daha da yaptırmadım.evet gördk canım haftaya çarş gel bebeğe bakalım dedi 14üne yani, kalp atışı için erken olabilir die de ekledi amasen bana tarihlerine göre beta hcg değerlerini bi söler msn canım?
Hem iğne hem hap verdi. Iğne haftada 1.Progrstan evet banada ilk gebelikte vermişti . Ağızdan mı alıcaksın ? Bana inanılmaz bulantı yapmıştıEvet bende çok sevındım insan aynı ayda olup birde aynı tarihlerde olunca ekstra sevınıyo :)
Ama doğumumuz aynı olmaz sağlıkla ilerlerse benım kız tahmını doğum tairihini geçirdi
Ayyy ikiside tutmuştur inşallahYok canım çift embriyo
değerin bnmkinden önde dediğim gibi sen benden öndesin döllenme günü olarak, inşallah her şey yolunda gitcek canım, kalp için eren bak bnm dr haftaya çaş bebeği görmk için çağırdı kalbi duyamayabiliriz dediCanım hatırladığım kadariyla adet günü hcg 1044 cıktı. Ertesi gün tekrar yaptirdim 2038 cıktı daha da yaptırmadım.
betahcg değeri yüksek olanlarda oluyor diye duymuştum.11 eylül sat için 199,80 normal gözküyor ama 6 eylül arkadaşınki 100 çıkmış.ben olsun isterim,aradan çıkar 2si birdensenin tarafında varsa ikizlik geni olabilir, bnm eşimin de ikizi var ama bende ikiz olma korkusu çok fazlaydı ama kese bi taneydi rahatladım, sen istiosan Allah gönlüne göre versin
Bana şimdiden iğne verdi ya. Sadece kahve akıntı var. 5 Tane igne haftada 1kezFitil kullan bekleyelim dedi. Eğer kalp atışı görüldüğünde de akıntım devam ederse iğne verecek. Akıntım bu gün pembe değilde açık kahverengi olmaya başladı. İlk gebeliğimde de erken haftarda kahverengi akıntım oldu hep o zaman da fitil kullandım sağlıklı gebelikti ama malesef 22 haftalık erken doğumum oldu bebek çok küçük k olduğu için kaybettik
Yok bana daha vermediBana şimdiden iğne verdi ya. Sadece kahve akıntı var. 5 Tane igne haftada 1kez
inşallah canım sende duyarsın haftaya umarım. Benim kahve akıntı olmasa biraz daha erteleyecektim gitmeyi.değerin bnmkinden önde dediğim gibi sen benden öndesin döllenme günü olarak, inşallah her şey yolunda gitcek canım, kalp için eren bak bnm dr haftaya çaş bebeği görmk için çağırdı kalbi duyamayabiliriz dedisen içini ferah tutmaya çalış tamam mı
Hayırlısı olsun ikizse de. benim bir arkadaşım da şuan hamile değerleri baya yüksek çıktı ama tek bebek var.betahcg değeri yüksek olanlarda oluyor diye duymuştum.11 eylül sat için 199,80 normal gözküyor ama 6 eylül arkadaşınki 100 çıkmış.ben olsun isterim,aradan çıkar 2si birden
değer yanıltıcı olabilio, bnm değerin katlanışı acaba ikiz mi die bi tırstırdı ama keseyi tek gördk. sizin de gönlünüze göre olsn inşbetahcg değeri yüksek olanlarda oluyor diye duymuştum.11 eylül sat için 199,80 normal gözküyor ama 6 eylül arkadaşınki 100 çıkmış.ben olsun isterim,aradan çıkar 2si birden