2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim karindan uzun bakti gözükmedi vajinal göründü onun için dedim canim erken olabilir daha hayirlisi inşallah amin

Reactions: H E
Benim karindan uzun bakti gözükmedi vajinal göründü onun için dedim canim erken olabilir daha hayirlisi inşallah amin
Kesede görünmedi mi karından baktığında yoksa sadece bebeği görmediği için mi vajinadan baktı

Reactions: H E
Kızlar güzel hamilelerin hepsini tebrik ederim. Benim yarın bat günüydü. Bugün adet oldum hem de ne adet kan gövdeyi götürüyor size birkaç şey soracaktım kızlar.
1) Folik asite başlamak istiyorum da, hemen alabilir miyim yoksa adetimin geçmesin mi bekleyeyim?
2) Hem benim hem eşim için önerdiğiniz doğal bir besin, kür vs var mı? Eğer varsa onlara ne zaman başlayayım, şimdi mi adet bitince mi?
3) Başka önerebileceğiniz şeyler varsa da hazırım

İnşallah iyi düşünelim iyi olsun

İnşallah gelecek ay güzel haberi hamile olduğunu söylersin canım Ben hamile kalmak için her gün sabah yemekten önce 1 dolu çay kaşığı bala çörekotu katıp onu yedim. Adet sırasında ve adetten sonra hep incir yedim. İncir yumurta gelişimi için çok çok faydalı. Folik aside başlaya bilirsin bence

Bebeği görebildin mi canim ve risk falan var mı dedi ne oldu
Doktor gördü mü bimiyorum ama ben göremedim. Sonra ilk bebeğimn kese fotosuna baktim onda da kesede bisey yok sonraki usgde görünmüş.
Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim Allah bilir

Çörek otu bildiğimiz çörek otu değil mi canım heralde o da faydalı bir şey teşekkür ederim bu ay hepsini deneyeceğim, 3 ay önce tahlillerim temiz çıkmıştı tekrar doktora gitmeden birkaç kez de böyle deneyeyim bakalım. Geçen ay ilk denememizdi ama tutmadı demek. Sen de sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Benide 2021 Haziran annelerine ekler misiniz?
sat 07.09.2020 tdt 14.06.2021 :) ilk çocuk

Merhabalar bugün gebelik sonucum 378 cıktı Allah saglikla hepimizin bebeğine kavuşmasını nasip etsin.bir sorum olucak size arkadaşlar aşırı derecede kasik batması var ayağa kalkınca artıyor sizlerde böyle durum oluyor mu?

Merhabalar:) inşallah diğer ay da senhamile kalırsın.
Ben çok kür falan bilmem ama bir arkadaşım soğan kürü yapmıştı. Bir de keçi boynuzu pekmezini eşin icerse o da iyi geliyor diye biliyorum. Hayirlisi olsun
Benide 2021 Haziran annelerine ekler misiniz?
sat 07.09.2020 tdt 14.06.2021 :) ilk çocuk
Merhabalar listeye arkadasimiz sonra herkesi eklicek gözünaydın
Kizlar sizce var mı
Var gibi duruyor

Gelecek ay güzel haberler alırsın inşaAllah,
Ben denemedim ama şöyle bir şey görmüştüm forumda

Eklentiler

• 7E7EB0C3-CB1A-4E19-B116-474D2D37B475.jpeg
    195,4 KB · Görüntüleme: 72
Canım yaptıramadım kan bakan makine bozukmuş :/ test aldıımm eczanede indirime girmiş erken test sabah yapıcam artık :)

Eklentiler

• 16021748537503024688664171502189.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…