2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
inşallah canım sende duyarsın haftaya umarım. Benim kahve akıntı olmasa biraz daha erteleyecektim gitmeyi.
Bakalım haftaya hepimiz müjdeli haberi veririz inşallah.

Hayırlısı olsun ikizse de. benim bir arkadaşım da şuan hamile değerleri baya yüksek çıktı ama tek bebek var.
ikizse ayni anda buyur gider pek de tatlı olurlar ama biraz zorlayabilir insani hayırlısı olsun:) saglikla gelsin hepsi de🥰
bnm de bgn pembe bi nokta geldi ben de bi endişelendm ama devamı gelmedi gelmesz inş die sakin kalmaya çalışıorum :KK66: bakma sakinmiş gibi konuştuğuma içimde fırtınalar kopuo ama seslendirmemeye çalışıorm :KK66:

bnm de bgn pembe bi nokta geldi ben de bi endişelendm ama devamı gelmedi gelmesz inş die sakin kalmaya çalışıorum :KK66: bakma sakinmiş gibi konuştuğuma içimde fırtınalar kopuo ama seslendirmemeye çalışıorm :KK66:
Devamı gelmez umarım gelirse de mutlaka git canım. Ağır iş yapınca veya çok yorulunca da olabiliyor böyle akintılar

Devamı gelmez umarım gelirse de mutlaka git canım. Ağır iş yapınca veya çok yorulunca da olabiliyor böyle akintılar
evet evde durdukça kendimi temizliğe veriorm ona bağladım noktay gördkten snra otrdum hep sen de öle yap dikkat et kendine lütfen canım

değerin iyi gibi 6eylül sat ise, bel , kasık ağrısı normal denio, sen mayısta geçirmişsin sütünden bisürü zmn geçmiş rahat ol bence ben daha geçen ay geçirdim :) umutlu olmak lazım :))
Evet cnm umutluyum ins benimls kalir

inşallah canım sende duyarsın haftaya umarım. Benim kahve akıntı olmasa biraz daha erteleyecektim gitmeyi.
Bakalım haftaya hepimiz müjdeli haberi veririz inşallah.

Hayırlısı olsun ikizse de. benim bir arkadaşım da şuan hamile değerleri baya yüksek çıktı ama tek bebek var.
ikizse ayni anda buyur gider pek de tatlı olurlar ama biraz zorlayabilir insani hayırlısı olsun:) saglikla gelsin hepsi de🥰
Amin, sağlık herşeyden önce tabiki. Yaramaz olunca bazı tekler de ikizden beter zorluyor .İnşallah yaramaz olmaz :KK48:
değer yanıltıcı olabilio, bnm değerin katlanışı acaba ikiz mi die bi tırstırdı ama keseyi tek gördk. sizin de gönlünüze göre olsn inş :dua:
O tırsma bende de var, ama gelirse de hayır demem sevinirim . Bir de gözleri eşime benzerse çok sevinirim :)

Amin, sağlık herşeyden önce tabiki. Yaramaz olunca bazı tekler de ikizden beter zorluyor .İnşallah yaramaz olmaz :KK48:

O tırsma bende de var, ama gelirse de hayır demem sevinirim . Bir de gözleri eşime benzerse çok sevinirim :)
hadi inşallah :) kocacığının gözlerine bol bol bak hamileliğin süresince :)

Kızlar bat a 5 gün var çok şiddetli mide bulantısı yaşıyorum. Birazdan oğlumu özele götürecem hamilelik testi versem kandan çıkar mı sizce?

Şimdi eve döndüm normalde 7 haftalık olmalıyım ama doktor geçen hafta geç döllenme kese 5 haftalık demişti şimdide bebeği göremedik kese büyümüş ama bebek yok haftaya göremezsek bebek yoktur dedi kötüyüm valla şuan 1 hafta nasıl geçecek bana bilmiyorum
Bence iki hafta daha bekle

Günaydın kızlar nasılsınız?
Benim dün gece yine kahve lekelemem oldu🤦‍♀️ ilkinde korkmadım ama 2.sefer olunca çok korktum dün uyuyamadım hatta sürekli uyandım bir tuhaf oldum. Bugün öğleden sonra gidicez doktora dua edin lütfen 🤲
İnşallah sikinti olmaz canim 🤲

ben bakarken bizim komşunun ikizleri vardı. Onları o kadar çok severdimki annesi bize getirmeyince annesine kizardim😁 büyüdükçe tabi daha tatli oldular. Kız olan oğlana sürekli vururdu:)) o bile tatlı geliyordu bize
Kızlar bat a 5 gün var çok şiddetli mide bulantısı yaşıyorum. Birazdan oğlumu özele götürecem hamilelik testi versem kandan çıkar mı sizce?
çıkar canım artık ver senden çok ben meraktan öldüm burda:))

öyle evet her hafta bi endişe getirio bu ilk zmnlarda sanrm :KK66: kan değeri düzgün artıo mu?sonra kese var mı? sonra kalbi atıo mu? sonra.... sonra.... sonra.... böle gidio işte :/ inşallah hepimiz bu tüm süreçleri sağlıkla tamamlarız :dua:
Aynen öyle hep bi şey bulunuyor😫biraz daha sakin olup çok kurmamalı ama demesi kolay 😀

LesaM LesaM ve M merve_eymen kızlar endişe yapmayın henüz kalp için erken bence hala benim ilk gebelikte 7+4te duymştum zor bela, belki siz de haftaya duyarsnız inşallaaah :dua: ben de sizleri takip ediorm sizden geride olduğum için size göre gitcm randevu alıp. içimizi ferah tutup olumlu düşünmek bizim yararımıza die düşünorum :KK66:
Sağ ol canım inşallah öyle olur duyarız kalbini görürüz varlığını hayırlısıyla

İnşaAllah canım. Evet bende de akıyor. Doktorum dedi ki, gece uyumadan önce koy öyle uyu sabaha çok akma olmuyor gece kullanınca
Evet gece kullanınca öyle ama sabah kullanıdğım öyle olamıyor maalesef işe gelmeden atıyırum yarım saat yatıp işe gitmek zorunda kalıyorum işe glincede hep çıkıyor Allah var yani bazen kan geliyo zannediyorum korkuyorum 2 düşüğüm olmustu kimyasal gebelik gecirmiştim insallah bu güzel olacak Rabbim büyük burdaki bütün arkadaslarada sağ salim elimize almak nasip etsin

Vajinal mi bakti karindan gözükmeyebilir
Karından baktı ve gozukurcanim kese görünüyorsa bebekte görünür baktığı yolla alakalı olduğunu düşünmüyorum tek çıkar yol doktorunda dediği gibi bebeğin tahminimizden geç döllenmiş ve küçük olması ki umarım öyledir herkes bebeğine sağlıkla kavuşur inşallah

X