2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba kizlar benim son adet tarihim 06 eylül bugun gebe oldugumu oyrendim degerim 100.87 bende bu gruba mi dahil olurum ins yoksa diger aya mi
Regen_
@Azze
Kizlar hamile oldugumu ogrendim size de habrr vereym dedim :)
Yaaaa çok sevindimm canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah bana da dua et olur mu

Inşallah canım Rabbim isterse,
bu bebeği bize sağlıkla nasıp ettiyse,
hiç birşey olmaz diye düşünelim bol bol dua edelim hayırlı evlat olsun inşallah

Senin deger kac yada kac hafta
benim kan takibi keseyi görmeyle sonlandı haftaya bebeği görmek için randevu verdi dr. en son geçen hafta cuma 907 idi değerim de şuan sağlıklı ilerliosa 7-8bin civarıdır

Kizlar ya Allah göstermesin şu an düşük falan olsa kanama şeklinde mi olur yyoksa hissetmez miyiz

kaç çıktı cnaım değer,n? devlette hiç bilmiorum dr yorum yapamıcam, özelde de hastane, dr ve madddiyat değerlendirmeli seçenekler oluşturulabilr
100.87 cikti cnm ama benm belim agriyor arada karnimda normal mi ki mayista kimyasal gecirdim biraz korkuyorum

Canım fitili bende kullanıyırum 5 haftalık daha. Yalnız fitili atınca yatıyırum yarım saat falan ama ne kadar yatarsam yatıyım geri de geliyor. Seninde öyle mi acab. Pembe akıntıyı bana arkadasım progestan birikintisi dedi korkma insallah birseycik olmaz

100.87 cikti cnm ama benm belim agriyor arada karnimda normal mi ki mayista kimyasal gecirdim biraz korkuyorum
değerin iyi gibi 6eylül sat ise, bel , kasık ağrısı normal denio, sen mayısta geçirmişsin sütünden bisürü zmn geçmiş rahat ol bence ben daha geçen ay geçirdim :) umutlu olmak lazım :))

Canim ben tam anlamadim nasil once var sonra yok dedi kalp atisi icin ?? Progesteron fitili bende kullaniyorumn hemde 200 sabah 200 aksam. Dusuk yaptigimdan doktorum bu sefer emin olmak icin oyle yap dedi. Simdiye kadar hic pembe akintim olmadi canim.

İnşaAllah canım. Evet bende de akıyor. Doktorum dedi ki, gece uyumadan önce koy öyle uyu sabaha çok akma olmuyor gece kullanınca

Evet canım önce kalp atışı var dedi sonra daha detaylı bakmaya başladı henüz kalp atışı yok yalnış oldu dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Fitili ben de öyle kullanıyorum akşam ve sabah korkuyorum bir şey olucak diye

LesaM canım öncelikle tekrar geçmil olsun sende haftaalarımız aynı bwnde 5+2 detim . Kalp atışı duyamadık demişsin ama normal olan zaten bu 6+ lardan sonra eğer cihaz , senin göbek yağların müsaitse görünür . Zaten sende biliyosundurda işte insan telaş yapıyor bide lekelenme gelince.
lütfen sakin ol inşallaj bebeğin sağlıkla gelişir

Anladim canim. Doktorun ne dedi peki akintin icin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…