- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
Yaaaa çok sevindimm canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah bana da dua et olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa çok sevindimm canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah bana da dua et olur mu
benim kan takibi keseyi görmeyle sonlandı haftaya bebeği görmek için randevu verdi dr. en son geçen hafta cuma 907 idi değerim de şuan sağlıklı ilerliosa 7-8bin civarıdırInşallah canım Rabbim isterse,
bu bebeği bize sağlıkla nasıp ettiyse,
hiç birşey olmaz diye düşünelim bol bol dua edelim hayırlı evlat olsun inşallah
Senin deger kac yada kac hafta
çok bilgim yok ama genelde kanama oluo sanrm ;(Kizlar ya Allah göstermesin şu an düşük falan olsa kanama şeklinde mi olur yyoksa hissetmez miyiz
Uyku diye ölüyorum canim yaaa Acikiyorum yemek yerken uykum geliyor. Tamda boyleyim yani.Haziran anneleri benim gibi uykucu olmaya başladınız mı hiç uykuya düşkün değildim son zamanlar da uyumak istiyorum
Amin cnm swn her zaman aklimsasin ins olacakYaaaa çok sevindimm canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah bana da dua et olur mu
100.87 cikti cnm ama benm belim agriyor arada karnimda normal mi ki mayista kimyasal gecirdim biraz korkuyorumkaç çıktı cnaım değer,n? devlette hiç bilmiorum dr yorum yapamıcam, özelde de hastane, dr ve madddiyat değerlendirmeli seçenekler oluşturulabilr
Canım fitili bende kullanıyırum 5 haftalık daha. Yalnız fitili atınca yatıyırum yarım saat falan ama ne kadar yatarsam yatıyım geri de geliyor. Seninde öyle mi acab. Pembe akıntıyı bana arkadasım progestan birikintisi dedi korkma insallah birseycik olmazMerhaba kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik? Aramıza katılan yeni hamileleri de tebrik ediyorum inşaAllah sağlıkla gelsinler bebişler Biz bu gün 5+5iz pembe akıntım var progesteron fitili kullanıyorum. Bu gün doktora gittim 12 mm gebelik kesesi, yolk sac ve bebek göründü. Kalp atışına ilk var dedi sonra yok. Doktor sağlıklı gebelik olup olmadığına dair bir şey söylemek için çok erken 10 gün sonra tekrar gel kalbi atıyormu bakalım dedi. Çok canım sıkkın böyle akıntısı olup sağlıklı gebelik geçiren var mı?
Uyku diye ölüyorum canim yaaa Acikiyorum yemek yerken uykum geliyor. Tamda boyleyim yani.
Hoşbuldum ,senin de hayırlı olsun :)Hoşgeldiniz hayırlı olsun :)
değerin iyi gibi 6eylül sat ise, bel , kasık ağrısı normal denio, sen mayısta geçirmişsin sütünden bisürü zmn geçmiş rahat ol bence ben daha geçen ay geçirdim :) umutlu olmak lazım :))100.87 cikti cnm ama benm belim agriyor arada karnimda normal mi ki mayista kimyasal gecirdim biraz korkuyorum
Canim ben tam anlamadim nasil once var sonra yok dedi kalp atisi icin ?? Progesteron fitili bende kullaniyorumn hemde 200 sabah 200 aksam. Dusuk yaptigimdan doktorum bu sefer emin olmak icin oyle yap dedi. Simdiye kadar hic pembe akintim olmadi canim.Merhaba kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik? Aramıza katılan yeni hamileleri de tebrik ediyorum inşaAllah sağlıkla gelsinler bebişler Biz bu gün 5+5iz pembe akıntım var progesteron fitili kullanıyorum. Bu gün doktora gittim 12 mm gebelik kesesi, yolk sac ve bebek göründü. Kalp atışına ilk var dedi sonra yok. Doktor sağlıklı gebelik olup olmadığına dair bir şey söylemek için çok erken 10 gün sonra tekrar gel kalbi atıyormu bakalım dedi. Çok canım sıkkın böyle akıntısı olup sağlıklı gebelik geçiren var mı?
Haftaya çarşamba ya da perşembe keseyi görmeye gidicez bakalım belli olur herhalde o zaman canımİkiz ❤inşallahh ikizdir, ya da yuksek ihtimalle erkek
İnşaAllah canım. Evet bende de akıyor. Doktorum dedi ki, gece uyumadan önce koy öyle uyu sabaha çok akma olmuyor gece kullanıncaCanım fitili bende kullanıyırum 5 haftalık daha. Yalnız fitili atınca yatıyırum yarım saat falan ama ne kadar yatarsam yatıyım geri de geliyor. Seninde öyle mi acab. Pembe akıntıyı bana arkadasım progestan birikintisi dedi korkma insallah birseycik olmaz
Yok canım çift embriyoMaşallah maşallah ☺ Tek emriyomuydu ☺
Evet canım önce kalp atışı var dedi sonra daha detaylı bakmaya başladı henüz kalp atışı yok yalnış oldu dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Fitili ben de öyle kullanıyorum akşam ve sabah korkuyorum bir şey olucak diyeCanim ben tam anlamadim nasil once var sonra yok dedi kalp atisi icin ?? Progesteron fitili bende kullaniyorumn hemde 200 sabah 200 aksam. Dusuk yaptigimdan doktorum bu sefer emin olmak icin oyle yap dedi. Simdiye kadar hic pembe akintim olmadi canim.
Anladim canim. Doktorun ne dedi peki akintin icin ?Evet canım önce kalp atışı var dedi sonra daha detaylı bakmaya başladı henüz kalp atışı yok yalnış oldu dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Fitili ben de öyle kullanıyorum akşam ve sabah korkuyorum bir şey olucak diye
kızlar reglime 3 gün varken betahcg yaptırdım, 199,80 çıktı.eşimin de ikizi var.bende olabilir mi?Yok canım çift embriyo
konuyu ben alcam ama hamileliğim kesinleştikten sonra kesinleşince herkesi eklicem merak etmeyin :) takip ediorm sayfayı sürekli