2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bencede çok erken tecrübesiz olduğum için mi öyle düşünüyorum dedim ama sen tecrübeli biri olarak erken demişsin rahatladım
rahatlayalım hep beraber kızçeler

Merhaba kizlar benim son adet tarihim 06 eylül bugun gebe oldugumu oyrendim degerim 100.87 bende bu gruba mi dahil olurum ins yoksa diger aya mi
@Regen89
@Azze
Kizlar hamile oldugumu ogrendim size de habrr vereym dedim :)
hoşgeldin hepimiz haziran annesi olma ümidiyle buradayız bakalım inşallah da öle olur

rahatlayalım hep beraber kızçeler

hoşgeldin hepimiz haziran annesi olma ümidiyle buradayız bakalım inşallah da öle olur
İnsallah cnm ne yapacagimi hic bilmiyorum ilk yapacagm is 2 gun sonra kan vermek sonrasinda iyi bir hastahane bulmak kizlar ben ankaradayim nereye gidebilirim

İnsallah cnm ne yapacagimi hic bilmiyorum ilk yapacagm is 2 gun sonra kan vermek sonrasinda iyi bir hastahane bulmak kizlar ben ankaradayim nereye gidebilirim
bugün kan vermiş miydin canım?
ben de ankaradayım ne tarafta oturduğuna bağlı olarak hastane ve dr seçebilirsin özelde mi düşünüosun?

Inşallah güzellik günler geçmiyor ne zaman keseyu görürüz ne zaman kalp atışını diye hayırlı sağlıklı olsun inşallah
öyle evet her hafta bi endişe getirio bu ilk zmnlarda sanrm kan değeri düzgün artıo mu?sonra kese var mı? sonra kalbi atıo mu? sonra.... sonra.... sonra.... böle gidio işte :/ inşallah hepimiz bu tüm süreçleri sağlıkla tamamlarız

Yeni gelen kızlar hepiniz hoş geldiniz saglikla ilerlesin inşallah hamileliğiniz ben kızımda da 7.haftada duyduğumu hatırlıyorum. Doktor da erken dedi bence de erken daha 5arti 2 ama işte insanda bir acaba kaliyor:) sen kaç oldun
Hayırlısı olsun görürsün inşaAllah haftaya

Ben biraz araştırdım hep 7. yada 8. haftada duyuluyor kalp atışı bu doktorlar niye böyle yapıyor anlamadım
Ay yok canım bu seferki doktorum çok naifti kendimi çok önemli hissettim diğer hödük doktora gore adama soru sorulmuyordu..
Kalbin normal zamanı 7.hafta ama erken veya geç duyanda oluyor. 8.haftada duyulması lazım

bugün kan vermiş miydin canım?
ben de ankaradayım ne tarafta oturduğuna bağlı olarak hastane ve dr seçebilirsin özelde mi düşünüosun?
Bugun verdim cnm kani bugun ogrendim keçiörende oturuyorum yani iyisi olsunde özel devlet fark etmez

Bugun verdim cnm kani bugun ogrendim keçiörende oturuyorum yani iyisi olsunde özel devlet fark etmez
kaç çıktı cnaım değer,n? devlette hiç bilmiorum dr yorum yapamıcam, özelde de hastane, dr ve madddiyat değerlendirmeli seçenekler oluşturulabilr

Inşallah canım Rabbim isterse,
bu bebeği bize sağlıkla nasıp ettiyse,
hiç birşey olmaz diye düşünelim bol bol dua edelim hayırlı evlat olsun inşallah

Senin deger kac yada kac hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…