Tesekkur ederim cnm hosbuldum cok heyecanli bir gunde bugün benim icin hic beklemiyordumBu gruptasın ❤hosgeldın cnm
Öyle bir uyuyorum ki uyumalara doyamıyorum 2 gündür. Hoşbulduk, teşekkür ederim :)Hoşgeldin hayırlı olsun
Hoşgeldiniz hayırlı olsun :)tüm kalbimle hoşbuldum şükür.teşekkür ederim
Sanırım editor kimseyi eklenmiyorBeni de 2021 Haziran annelerine eklemenizi rica ediciğim
sat 11.09.2020 tdt 18.06.2021 ilk çocuk :)
Eki Görüntüle 2701800
Surpriz yaptı demekTesekkur ederim cnm hosbuldum cok heyecanli bir gunde bugün benim icin hic beklemiyordum
rahatlayalım hep beraber kızçelerBencede çok erken tecrübesiz olduğum için mi öyle düşünüyorum dedim ama sen tecrübeli biri olarak erken demişsin rahatladım
hoşgeldin hepimiz haziran annesi olma ümidiyle buradayız bakalım inşallah da öle olur
konuyu ben alcam ama hamileliğim kesinleştikten sonraSanırım editor kimseyi eklenmiyor
İnsallah cnm ne yapacagimi hic bilmiyorum ilk yapacagm is 2 gun sonra kan vermek sonrasinda iyi bir hastahane bulmak kizlar ben ankaradayim nereye gidebilirimrahatlayalım hep beraber kızçeler
hoşgeldin hepimiz haziran annesi olma ümidiyle buradayız bakalım inşallah da öle olur
bugün kan vermiş miydin canım?İnsallah cnm ne yapacagimi hic bilmiyorum ilk yapacagm is 2 gun sonra kan vermek sonrasinda iyi bir hastahane bulmak kizlar ben ankaradayim nereye gidebilirim
Teşekkürler evet pazartesine çağırdı doktorgayet iyi artmş canım 4 günde 4kattan nerdeyse fazla artmşkeseyi görmek için haftaya fln randevu alabilirsin gibi değerine göre
hadi hayırlısıyla güzel haberler ver biz de randevu sonrasındaTeşekkürler evet pazartesine çağırdı doktor
Inşallah canımOo süperben de pazartesı vercem tekrar boyle guzel sayılar gorurüm insallah ❤
Inşallah güzellik günler geçmiyor ne zaman keseyu görürüz ne zaman kalp atışını diye hayırlı sağlıklı olsun inşallahhadi hayırlısıyla güzel haberler ver biz de randevu sonrasında
öyle evet her hafta bi endişe getirio bu ilk zmnlarda sanrmInşallah güzellik günler geçmiyor ne zaman keseyu görürüz ne zaman kalp atışını diye hayırlı sağlıklı olsun inşallah
ben kızımda da 7.haftada duyduğumu hatırlıyorum. Doktor da erken dedi bence de erken daha 5arti 2 ama işte insanda bir acaba kaliyor:) sen kaç oldunLesaM ve @merve-onur kızlar endişe yapmayın henüz kalp için erken bence hala benim ilk gebelikte 7+4te duymştum zor bela, belki siz de haftaya duyarsnız inşallaaah ben de sizleri takip ediorm sizden geride olduğum için size göre gitcm randevu alıp. içimizi ferah tutup olumlu düşünmek bizim yararımıza die düşünorum
Ay yok canım bu seferki doktorum çok naifti kendimi çok önemli hissettim diğer hödük doktora goreHayırlısı olsun görürsün inşaAllah haftaya
Ben biraz araştırdım hep 7. yada 8. haftada duyuluyor kalp atışı bu doktorlar niye böyle yapıyor anlamadım
Yeni gelen kızlar hepiniz hoş geldiniz saglikla ilerlesin inşallah hamileliğinizben kızımda da 7.haftada duyduğumu hatırlıyorum. Doktor da erken dedi bence de erken daha 5arti 2 ama işte insanda bir acaba kaliyor:) sen kaç oldun
ben senden bir gün önde görünüorm sat a göre ama bnmki seninkinden daha geç döllenme olmş durumda sanki sen bikaç gün öndesin bana göre die düşünüorm
Bugun verdim cnm kani bugun ogrendim keçiörende oturuyorum yani iyisi olsunde özel devlet fark etmezbugün kan vermiş miydin canım?
ben de ankaradayım ne tarafta oturduğuna bağlı olarak hastane ve dr seçebilirsinözelde mi düşünüosun?
İnşallah canım :)konuyu ben alcam ama hamileliğim kesinleştikten sonrakesinleşince herkesi eklicem merak etmeyin :) takip ediorm sayfayı sürekli
kaç çıktı cnaım değer,n? devlette hiç bilmiorum dr yorum yapamıcam, özelde de hastane, dr ve madddiyat değerlendirmeli seçenekler oluşturulabilrBugun verdim cnm kani bugun ogrendim keçiörende oturuyorum yani iyisi olsunde özel devlet fark etmez
Inşallah canım Rabbim isterse,öyle evet her hafta bi endişe getirio bu ilk zmnlarda sanrmkan değeri düzgün artıo mu?sonra kese var mı? sonra kalbi atıo mu? sonra.... sonra.... sonra.... böle gidio işte :/ inşallah hepimiz bu tüm süreçleri sağlıkla tamamlarız