2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
bnm de bgn pembe bi nokta geldi ben de bi endişelendm ama devamı gelmedi gelmesz inş die sakin kalmaya çalışıorum bakma sakinmiş gibi konuştuğuma içimde fırtınalar kopuo ama seslendirmemeye çalışıorm

Devamı gelmez umarım gelirse de mutlaka git canım. Ağır iş yapınca veya çok yorulunca da olabiliyor böyle akintılar

Devamı gelmez umarım gelirse de mutlaka git canım. Ağır iş yapınca veya çok yorulunca da olabiliyor böyle akintılar
evet evde durdukça kendimi temizliğe veriorm ona bağladım noktay gördkten snra otrdum hep sen de öle yap dikkat et kendine lütfen canım

değerin iyi gibi 6eylül sat ise, bel , kasık ağrısı normal denio, sen mayısta geçirmişsin sütünden bisürü zmn geçmiş rahat ol bence ben daha geçen ay geçirdim :) umutlu olmak lazım :))
Evet cnm umutluyum ins benimls kalir

Amin, sağlık herşeyden önce tabiki. Yaramaz olunca bazı tekler de ikizden beter zorluyor .İnşallah yaramaz olmaz
değer yanıltıcı olabilio, bnm değerin katlanışı acaba ikiz mi die bi tırstırdı ama keseyi tek gördk. sizin de gönlünüze göre olsn inş
O tırsma bende de var, ama gelirse de hayır demem sevinirim . Bir de gözleri eşime benzerse çok sevinirim :)

hadi inşallah :) kocacığının gözlerine bol bol bak hamileliğin süresince :)

Kızlar bat a 5 gün var çok şiddetli mide bulantısı yaşıyorum. Birazdan oğlumu özele götürecem hamilelik testi versem kandan çıkar mı sizce?

Bence iki hafta daha bekle

İnşallah sikinti olmaz canim

ben bakarken bizim komşunun ikizleri vardı. Onları o kadar çok severdimki annesi bize getirmeyince annesine kizardim büyüdükçe tabi daha tatli oldular. Kız olan oğlana sürekli vururdu:)) o bile tatlı geliyordu bize
Kızlar bat a 5 gün var çok şiddetli mide bulantısı yaşıyorum. Birazdan oğlumu özele götürecem hamilelik testi versem kandan çıkar mı sizce?
çıkar canım artık ver senden çok ben meraktan öldüm burda:))

Haziran anneleri benim gibi uykucu olmaya başladınız mı hiç uykuya düşkün değildim son zamanlar da uyumak istiyorum
Bugün işe gittim bi gün zor dayandim resmen ücretsize ayrildim Uyku değilde ağri bulanti aşiri halsizlik oluyor.

Aynen öyle hep bi şey bulunuyorbiraz daha sakin olup çok kurmamalı ama demesi kolay

Sağ ol canım inşallah öyle olur duyarız kalbini görürüz varlığını hayırlısıyla

İnşaAllah canım. Evet bende de akıyor. Doktorum dedi ki, gece uyumadan önce koy öyle uyu sabaha çok akma olmuyor gece kullanınca
Evet gece kullanınca öyle ama sabah kullanıdğım öyle olamıyor maalesef işe gelmeden atıyırum yarım saat yatıp işe gitmek zorunda kalıyorum işe glincede hep çıkıyor Allah var yani bazen kan geliyo zannediyorum korkuyorum 2 düşüğüm olmustu kimyasal gebelik gecirmiştim insallah bu güzel olacak Rabbim büyük burdaki bütün arkadaslarada sağ salim elimize almak nasip etsin

Vajinal mi bakti karindan gözükmeyebilir
Karından baktı ve gozukurcanim kese görünüyorsa bebekte görünür baktığı yolla alakalı olduğunu düşünmüyorum tek çıkar yol doktorunda dediği gibi bebeğin tahminimizden geç döllenmiş ve küçük olması ki umarım öyledir herkes bebeğine sağlıkla kavuşur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…