bnm de bgn pembe bi nokta geldi ben de bi endişelendm ama devamı gelmedi gelmesz inş die sakin kalmaya çalışıoruminşallah canım sende duyarsın haftaya umarım. Benim kahve akıntı olmasa biraz daha erteleyecektim gitmeyi.
Bakalım haftaya hepimiz müjdeli haberi veririz inşallah.
Hayırlısı olsun ikizse de. benim bir arkadaşım da şuan hamile değerleri baya yüksek çıktı ama tek bebek var.
ikizse ayni anda buyur gider pek de tatlı olurlar ama biraz zorlayabilir insani hayırlısı olsun:) saglikla gelsin hepsi de
Devamı gelmez umarım gelirse de mutlaka git canım. Ağır iş yapınca veya çok yorulunca da olabiliyor böyle akintılarbnm de bgn pembe bi nokta geldi ben de bi endişelendm ama devamı gelmedi gelmesz inş die sakin kalmaya çalışıorumbakma sakinmiş gibi konuştuğuma içimde fırtınalar kopuo ama seslendirmemeye çalışıorm
evet evde durdukça kendimi temizliğe veriorm ona bağladım noktay gördkten snra otrdum hep sen de öle yap dikkat et kendine lütfen canımDevamı gelmez umarım gelirse de mutlaka git canım. Ağır iş yapınca veya çok yorulunca da olabiliyor böyle akintılar
Evet cnm umutluyum ins benimls kalirdeğerin iyi gibi 6eylül sat ise, bel , kasık ağrısı normal denio, sen mayısta geçirmişsin sütünden bisürü zmn geçmiş rahat ol bence ben daha geçen ay geçirdim :) umutlu olmak lazım :))
Amin, sağlık herşeyden önce tabiki. Yaramaz olunca bazı tekler de ikizden beter zorluyor .İnşallah yaramaz olmazinşallah canım sende duyarsın haftaya umarım. Benim kahve akıntı olmasa biraz daha erteleyecektim gitmeyi.
Bakalım haftaya hepimiz müjdeli haberi veririz inşallah.
Hayırlısı olsun ikizse de. benim bir arkadaşım da şuan hamile değerleri baya yüksek çıktı ama tek bebek var.
ikizse ayni anda buyur gider pek de tatlı olurlar ama biraz zorlayabilir insani hayırlısı olsun:) saglikla gelsin hepsi de
O tırsma bende de var, ama gelirse de hayır demem sevinirim . Bir de gözleri eşime benzerse çok sevinirim :)değer yanıltıcı olabilio, bnm değerin katlanışı acaba ikiz mi die bi tırstırdı ama keseyi tek gördk. sizin de gönlünüze göre olsn inş
hadi inşallah :) kocacığının gözlerine bol bol bak hamileliğin süresince :)Amin, sağlık herşeyden önce tabiki. Yaramaz olunca bazı tekler de ikizden beter zorluyor .İnşallah yaramaz olmaz
O tırsma bende de var, ama gelirse de hayır demem sevinirim . Bir de gözleri eşime benzerse çok sevinirim :)
Ani gelişen preeklampsi yüksek tansiyon gebelik zehirlenmesi deniyor. Sizin neyden sebepcanım neden erken doğum yaptın. Bende aynı şeyleri yaşadım. Ben kronik tansiyon hastasıyım. sende sebep neydi
Bence iki hafta daha bekleŞimdi eve döndüm normalde 7 haftalık olmalıyım ama doktor geçen hafta geç döllenme kese 5 haftalık demişti şimdide bebeği göremedik kese büyümüş ama bebek yok haftaya göremezsek bebek yoktur dedi kötüyüm valla şuan 1 hafta nasıl geçecek bana bilmiyorum
İnşallah sikinti olmaz canimGünaydın kızlar nasılsınız?
Benim dün gece yine kahve lekelemem olduilkinde korkmadım ama 2.sefer olunca çok korktum dün uyuyamadım hatta sürekli uyandım bir tuhaf oldum. Bugün öğleden sonra gidicez doktora dua edin lütfen
Vajinal mi bakti karindan gözükmeyebilirSag ol canım sende haber ver doktordan dönünce ne dedi diye umarım tahmin ettiğimiz gibi normaldir bu da ultrason canim
ben bakarken bizim komşunun ikizleri vardı. Onları o kadar çok severdimki annesi bize getirmeyince annesine kizardimAmin, sağlık herşeyden önce tabiki. Yaramaz olunca bazı tekler de ikizden beter zorluyor .İnşallah yaramaz olmaz
O tırsma bende de var, ama gelirse de hayır demem sevinirim . Bir de gözleri eşime benzerse çok sevinirim :)
çıkar canım artık ver senden çok ben meraktan öldüm burda:))Kızlar bat a 5 gün var çok şiddetli mide bulantısı yaşıyorum. Birazdan oğlumu özele götürecem hamilelik testi versem kandan çıkar mı sizce?
hayırlısı neyse o olsun canım valla ne desem bilemedim oldu ya onun mutluluğu yetiyorAyyy ikiside tutmuştur inşallah
Bugün işe gittim bi gün zor dayandim resmen ücretsize ayrildimHaziran anneleri benim gibi uykucu olmaya başladınız mıhiç uykuya düşkün değildim son zamanlar da uyumak istiyorum
Canım bilemiyorum ikiz genini anneden alıyormuş sanırım ama Allah bilir tabikızlar reglime 3 gün varken betahcg yaptırdım, 199,80 çıktı.eşimin de ikizi var.bende olabilir mi?
Aynen öyle hep bi şey bulunuyoröyle evet her hafta bi endişe getirio bu ilk zmnlarda sanrmkan değeri düzgün artıo mu?sonra kese var mı? sonra kalbi atıo mu? sonra.... sonra.... sonra.... böle gidio işte :/ inşallah hepimiz bu tüm süreçleri sağlıkla tamamlarız
Sağ ol canım inşallah öyle olur duyarız kalbini görürüz varlığını hayırlısıylaLesaM ve M merve_eymen kızlar endişe yapmayın henüz kalp için erken bence hala benim ilk gebelikte 7+4te duymştum zor bela, belki siz de haftaya duyarsnız inşallaaah ben de sizleri takip ediorm sizden geride olduğum için size göre gitcm randevu alıp. içimizi ferah tutup olumlu düşünmek bizim yararımıza die düşünorum
Bebeği görebildin mi canim ve risk falan var mı dedi ne olduBizde kalp atışını duyamadık kızlar haftaya tekrar gel dedi.
Kahve akıntı için de iğne ve hap verdi
Evet gece kullanınca öyle ama sabah kullanıdğım öyle olamıyor maalesef işe gelmeden atıyırum yarım saat yatıp işe gitmek zorunda kalıyorum işe glincede hep çıkıyor Allah var yani bazen kan geliyo zannediyorum korkuyorum 2 düşüğüm olmustu kimyasal gebelik gecirmiştim insallah bu güzel olacak Rabbim büyük burdaki bütün arkadaslarada sağ salim elimize almak nasip etsinİnşaAllah canım. Evet bende de akıyor. Doktorum dedi ki, gece uyumadan önce koy öyle uyu sabaha çok akma olmuyor gece kullanınca
Karından baktı ve gozukurcanim kese görünüyorsa bebekte görünür baktığı yolla alakalı olduğunu düşünmüyorum tek çıkar yol doktorunda dediği gibi bebeğin tahminimizden geç döllenmiş ve küçük olması ki umarım öyledir herkes bebeğine sağlıkla kavuşur inşallahVajinal mi bakti karindan gözükmeyebilir