• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hanımlar bu arada ben gebelik düşünmeye başladığımdan berı dr gıdıyorum ama bana hiç folik asit vermedi ,bı sorun olur mu ya ben sabahları aç karna hurma yıyorum ,onda var dıye folik asit ve cumartesi kontrolum var 🤷🏻‍♀️

Canım bol su iç kahvaltıda çiğ kapya biberi eksik etme , kefir tüket kabızlığa iyi gelir bir de kayısı değil de gün kurusu tercih edersen işe yarar. Doktoruna danış belki takviye bişey verir bağırsakları zorlamamak lazım. 💐
Saol cnm inanirmisim dogru duzgun kahvalti edemiyorum mide bulantisindan

• Beğen
Reactions: H E
Hanımlar bu arada ben gebelik düşünmeye başladığımdan berı dr gıdıyorum ama bana hiç folik asit vermedi ,bı sorun olur mu ya ben sabahları aç karna hurma yıyorum ,onda var dıye folik asit ve cumartesi kontrolum var 🤷🏻‍♀️
Hurmayi simdi yeme cnm doguna yakin ye allah korusun düşük yaptırır

Hurmayi simdi yeme cnm doguna yakin ye allah korusun düşük yyaptır
Günlük üç tane yıyorum zararı olmaz dediler ,ama bende kararsız kaldım folik asıt de lazımmş doktor nıye vermedı ki bana kullanmamanın zararı olur mu kı 😞

• Beğen
Reactions: H E
Kizlar utanarak birsey soracagm bende kabızlık başladı ama cok şükür hergun çıkıyorum sıkıntım kanama oluyot makatta bunun icin ne yapabilirim sonrasinda acıyor baharatli yemiyorum çatlıyor sanırım böyle bir sikintisi3 olan var mi :KK43:
Canım doktor bana dereotu ye ardından bir bardak su iç demişti dene bence canım

Günlük üç tane yıyorum zararı olmaz dediler ,ama bende kararsız kaldım folik asıt de lazımmş doktor nıye vermedı ki bana kullanmamanın zararı olur mu kı 😞
Folidoce kullaniyorum ben bir doktora danisip alabilirsin folik asit onemli ilk 3 ay kullaniyorsjn zaten sonrasinda birakiyorsun hemen danis

Kızlar merhaba . Son adet tarıhim 11 eylüldü doktora salı günü gittim doktor ultrasondan baktı kese iyi dedi ama bebegin kalp atısını duymadım . Haftaya cumartrsi gidecem. Kızlar boş gebelikte nasıl oluyor belirtiler oluyormu . Burda yorumları okurken tedirgin oldum benim beta hcg salı günü 8000 dim. Doktor senin bebek4,5 5 haftalık dedi . Ben ne yapayım baska doktora daha gideyim mi bekleyeyim mi . Ayrıca bana d vitamini ve balık yagı gibi bi vitamin verdi .
Canım hayırlı olsun. Benim de sat 12 Eylül yumurtlama 30 Eylüldü. Geçen pazartesi bhcg 7250 ve ultrasonda 4+6 haftalık dedi. Bugün başka doktora gittim yolk sac oluşmuş ama kalp atışı için erken dedi. Tedirgin oldum çünkü üzerinden 10 gün geçti. Kalp atışını duyması gerekmez miydi:(

Canım hayırlı olsun. Benim de sat 12 Eylül yumurtlama 30 Eylüldü. Geçen pazartesi bhcg 7250 ve ultrasonda 4+6 haftalık dedi. Bugün başka doktora gittim yolk sac oluşmuş ama kalp atışı için erken dedi. Tedirgin oldum çünkü üzerinden 10 gün geçti. Kalp atışını duyması gerekmez miydi:KK43:
Canım genelde kalp atısı 7. Haftadan itibaren duyuluyormus bende arastırdım bosa kendini üzme haftaya duyarsınız inşallah🙏🏻😊

zahıde kucuk e gıttım, o da aynı seyı soyledı, ama benım doktordan farklı olarak ultrason cıhazı daha ıyı, renklı falan kan akısına falan baktı, Yolkun kenarında embrıyo ya benzeyen bısey gordu emın olmamakla bırlıkte, cumartesı gıttıfım doktorun gordugu seyı, fetus olusmus kalp atısı durmus olabılır, gelısım durmus olabılır, yolk kesesi de bu yuzden var, embrıyo kuculup kaybolmaya baslıyor olabılır dedı.. 7+5teyım normal de karından da gorulmesj gerekırdı dedı.. Sanırım olmustu kalbı durdu veya calısmadı.. Doktorun fazla beklememesının sebebı de kese cok duzgun gelısmeye devamedıyor rahım ıyıce yapışmasını istemiyordur dedı. Yarın gidicem kendı doktoruma, yarın veya cumartesı dusuk yaptıracak o da..
Nasipte yokmus haziran annesı olmak 😔😔😔
Canım ne diyeceğimi bilmiyorum üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim kısa zamanda Yerini doldursun inşallah:(

Kızlar bişey sorcam 27 Eylül son adet 35 günde oluyordum yumurtlama tahminen 18 1 Kasım olmam gerekiyordu olmadim salı günü beta verdim 1778 çıktı Perşembe yani bugün verdim 3314 çıktı nasıl

Kızlar birşey sorucam geçen ayın 20’sinde kan tahlili vermiştim 5 haftalık görünüyor değil mi ultrasonda 6 gün filan geride göründü de geride mi merak ettim acaba som adet tarihini mi karıştırıyorum diye düşünmüştüm

Eklentiler

• F50AB0B2-38CC-4AB3-92DD-D2238940BDAD.png
    F50AB0B2-38CC-4AB3-92DD-D2238940BDAD.png
    726,4 KB · Görüntüleme: 40
Back