- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.334
- 598
Çok tesekkur ederım canım benımSohrab çok üzüldüm canım, inşallh en kısa zamanda tekrar saglıklı hamilelik gecirip kucagına alırsın yavrunu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tesekkur ederım canım benımSohrab çok üzüldüm canım, inşallh en kısa zamanda tekrar saglıklı hamilelik gecirip kucagına alırsın yavrunu
![]()
Evet genelde bu testi 2 düşükte falan yapıyolar ama 2 düşük cok yıpratıcı bence ondan ilkinde ne testler varsa yaptırmak gerek düşüncesindeyimSorucam onu mutlakacok tesekkur ederım.. Belki de pıhtılasna sorunum vardır
Saol cnm inanirmisim dogru duzgun kahvalti edemiyorum mide bulantisindanCanım bol su iç kahvaltıda çiğ kapya biberi eksik etme , kefir tüket kabızlığa iyi gelir bir de kayısı değil de gün kurusu tercih edersen işe yarar. Doktoruna danış belki takviye bişey verir bağırsakları zorlamamak lazım.![]()
Hurmayi simdi yeme cnm doguna yakin ye allah korusun düşük yaptırırHanımlar bu arada ben gebelik düşünmeye başladığımdan berı dr gıdıyorum ama bana hiç folik asit vermedi ,bı sorun olur mu ya ben sabahları aç karna hurma yıyorum ,onda var dıye folik asit ve cumartesi kontrolum var![]()
En kisa zamanda yine olucak inan bende subatta kaybettim iki aylik bebegimi bu ay cok sukur hamileyimÇok tesekkur ederım canım benım![]()
Günlük üç tane yıyorum zararı olmaz dediler ,ama bende kararsız kaldım folik asıt de lazımmş doktor nıye vermedı ki bana kullanmamanın zararı olur mu kıHurmayi simdi yeme cnm doguna yakin ye allah korusun düşük yyaptır
Canım doktor bana dereotu ye ardından bir bardak su iç demişti dene bence canımKizlar utanarak birsey soracagm bende kabızlık başladı ama cok şükür hergun çıkıyorum sıkıntım kanama oluyot makatta bunun icin ne yapabilirim sonrasinda acıyor baharatli yemiyorum çatlıyor sanırım böyle bir sikintisi3 olan var mi![]()
Hurmanın öyle bi etkisi mi var canım? Kuru hurma mı yaş hurma mı bide. İlk defa duydumHurmayi simdi yeme cnm doguna yakin ye allah korusun düşük yaptırır
Genelde ilk aylarda her ikisini de önermiyorlar 36 haftadan sonra yemek doğumu kolaylaştırıyorHurmanın öyle bi etkisi mi var canım? Kuru hurma mı yaş hurma mı bide. İlk defa duydum
Folidoce kullaniyorum ben bir doktora danisip alabilirsin folik asit onemli ilk 3 ay kullaniyorsjn zaten sonrasinda birakiyorsun hemen danisGünlük üç tane yıyorum zararı olmaz dediler ,ama bende kararsız kaldım folik asıt de lazımmş doktor nıye vermedı ki bana kullanmamanın zararı olur mu kı![]()
Cumartesı sorcam ya aklıma takıldı ılk cocugumda hamile kalmdn üç ay önce başladmFolidoce kullaniyorum ben bir doktora danisip alabilirsin folik asit onemli ilk 3 ay kullaniyorsjn zaten sonrasinda birakiyorsun hemen danis
Canım hayırlı olsun. Benim de sat 12 Eylül yumurtlama 30 Eylüldü. Geçen pazartesi bhcg 7250 ve ultrasonda 4+6 haftalık dedi. Bugün başka doktora gittim yolk sac oluşmuş ama kalp atışı için erken dedi. Tedirgin oldum çünkü üzerinden 10 gün geçti. Kalp atışını duyması gerekmez miydiKızlar merhaba . Son adet tarıhim 11 eylüldü doktora salı günü gittim doktor ultrasondan baktı kese iyi dedi ama bebegin kalp atısını duymadım . Haftaya cumartrsi gidecem. Kızlar boş gebelikte nasıl oluyor belirtiler oluyormu . Burda yorumları okurken tedirgin oldum benim beta hcg salı günü 8000 dim. Doktor senin bebek4,5 5 haftalık dedi . Ben ne yapayım baska doktora daha gideyim mi bekleyeyim mi . Ayrıca bana d vitamini ve balık yagı gibi bi vitamin verdi .
Bunu bilmiyodum gecen hafta bi tane yaş hurma yemiştim iyiki baska yemedimGenelde ilk aylarda her ikisini de önermiyorlar 36 haftadan sonra yemek doğumu kolaylaştırıyor
Canım genelde kalp atısı 7. Haftadan itibaren duyuluyormus bende arastırdım bosa kendini üzme haftaya duyarsınız inşallahCanım hayırlı olsun. Benim de sat 12 Eylül yumurtlama 30 Eylüldü. Geçen pazartesi bhcg 7250 ve ultrasonda 4+6 haftalık dedi. Bugün başka doktora gittim yolk sac oluşmuş ama kalp atışı için erken dedi. Tedirgin oldum çünkü üzerinden 10 gün geçti. Kalp atışını duyması gerekmez miydi![]()
Canım ne diyeceğimi bilmiyorum üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim kısa zamanda Yerini doldursun inşallahzahıde kucuk e gıttım, o da aynı seyı soyledı, ama benım doktordan farklı olarak ultrason cıhazı daha ıyı, renklı falan kan akısına falan baktı, Yolkun kenarında embrıyo ya benzeyen bısey gordu emın olmamakla bırlıkte, cumartesı gıttıfım doktorun gordugu seyı, fetus olusmus kalp atısı durmus olabılır, gelısım durmus olabılır, yolk kesesi de bu yuzden var, embrıyo kuculup kaybolmaya baslıyor olabılır dedı.. 7+5teyım normal de karından da gorulmesj gerekırdı dedı.. Sanırım olmustu kalbı durdu veya calısmadı.. Doktorun fazla beklememesının sebebı de kese cok duzgun gelısmeye devamedıyor rahım ıyıce yapışmasını istemiyordur dedı. Yarın gidicem kendı doktoruma, yarın veya cumartesı dusuk yaptıracak o da..
Nasipte yokmus haziran annesı olmak![]()
Ben de inanıyorum ki yakın zamanda tekrar güzel haberleri alacaksın inşallahİyiki tanıdımAllah razı olsun, Bı suru arkadsım oldu bu topik sayesinde
![]()
Ben kuzum ilk hamileliğimde de yaşamıştım kokusu geliyor, tadı damağımda oluyor sankiKızlar bu aşerme denilen şey nasıl birşey acaba yaşayan var mı![]()