• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Oo o kadar geç mi adet olunuyor 😳😳😳
Bende temmuz da kürtaj oldum kese oluştu ama kalp atışı olmadı o yüzden kürtaj oldum sonra 40 gün sonra adet oldum sonra birdaha oldum sinrasi şimdi hamileyim inşallah Allah tamamına erdirsin inşallah hepimiz hepimiz kucağımıza alalım daha yeni 5+4 inan korkuyorum doktara gitmeye beta baktırdım adetim 2 gün geçince 1778 idi
Ama bunun bütün ruhhen ve kalbim inanıyorum Allah'ım ol emriyle olur verir biz asi kullariz sadece niye oldu nasıl oldu diyoruz halbuki o yeterki emretsin önünde kim durabilir hiç kimse Allahım sana sonsuz güveniyorum kucağımızi boş bırakmasın

Asisi olmayan hayvanlar sıkıntı oluşturabilir. Asisi olan takipli olanlarda bence de bir sıkıntı çıkmaz. Çiğ ete bile dokunmamak lazım bu süreçte.

Canım arada yaz bize. Seni yine gormek isteriz buralarda. Ama kendini üzme. Bebeğin doğacaksa illaki nasip olacak birgün. Ümitsizliğe kapılma. Demekki zamanı değildi bunu yaşaman gerekiyordu.

Allah yardımcın olsun. Ihmal etme bende yeni yaptırdım ama senin kedin olduğu için bir an önce baktirsan iyi olur. Insallah bir sıkıntı çıkmaz.
Amin teşekkür ederim 🌼 baktırcam inşaAllah

Bende temmuz da kürtaj oldum kese oluştu ama kalp atışı olmadı o yüzden kürtaj oldum sonra 40 gün sonra adet oldum sonra birdaha oldum sinrasi şimdi hamileyim inşallah Allah tamamına erdirsin inşallah hepimiz hepimiz kucağımıza alalım daha yeni 5+4 inan korkuyorum doktara gitmeye beta baktırdım adetim 2 gün geçince 1778 idi
Ama bunun bütün ruhhen ve kalbim inanıyorum Allah'ım ol emriyle olur verir biz asi kullariz sadece niye oldu nasıl oldu diyoruz halbuki o yeterki emretsin önünde kim durabilir hiç kimse Allahım sana sonsuz güveniyorum kucağımızi boş bırakmasın
Genetik patolohıye falan gondermıs mıydınız?

zahıde kucuk e gıttım, o da aynı seyı soyledı, ama benım doktordan farklı olarak ultrason cıhazı daha ıyı, renklı falan kan akısına falan baktı, Yolkun kenarında embrıyo ya benzeyen bısey gordu emın olmamakla bırlıkte, cumartesı gıttıfım doktorun gordugu seyı, fetus olusmus kalp atısı durmus olabılır, gelısım durmus olabılır, yolk kesesi de bu yuzden var, embrıyo kuculup kaybolmaya baslıyor olabılır dedı.. 7+5teyım normal de karından da gorulmesj gerekırdı dedı.. Sanırım olmustu kalbı durdu veya calısmadı.. Doktorun fazla beklememesının sebebı de kese cok duzgun gelısmeye devamedıyor rahım ıyıce yapışmasını istemiyordur dedı. Yarın gidicem kendı doktoruma, yarın veya cumartesı dusuk yaptıracak o da..
Nasipte yokmus haziran annesı olmak 😔😔😔
😔😔😔 Çok üzüldüm...
Ama şer gördüğümüzde hayır vardır böyle düşünebilirisn 😔inşaAllah tekrardan olur Rabbim hayırlısı ile nasip etsin dualarım seninle..💙

Sohrab Sohrab kuzum dilerim en yakın zamanda doktor doktor gezmeden uğraşmadan yeniden hamiş kalırsın. O bebişin gelme zamanı değilmiş öyle düşün hakkında herşeyin hayırlsı olsun 😘 özletme kendini kayıplara karışma 😉

Kizlar utanarak birsey soracagm bende kabızlık başladı ama cok şükür hergun çıkıyorum sıkıntım kanama oluyot makatta bunun icin ne yapabilirim sonrasinda acıyor baharatli yemiyorum çatlıyor sanırım böyle bir sikintisi3 olan var mi :KK43:
Canım bol su iç kahvaltıda çiğ kapya biberi eksik etme , kefir tüket kabızlığa iyi gelir bir de kayısı değil de gün kurusu tercih edersen işe yarar. Doktoruna danış belki takviye bişey verir bağırsakları zorlamamak lazım. 💐

Sizleri tanıdıgım ıcın cok mutluyum, hepınız den Allah razı olsun, benım derdımi sahıplendınız benımle bırlıkte sızde uzuldunuz, dualarınızda yer verdınız, Allahım hepınızın ne muradı varsa versın, bilmeden uzdugum kırdığım kısıler varsa affetsin benı 🙏🏻hakkınızı helal edın
Cok uzuldum cnm😔😔 rabbim tekrar saglikli bir gebelik nasip etsin insallah dualarim seninle olcak😔❤️

merhaba kızlar geçen çarşamba keseyi gördük, acaba kalp atışını ne zaman duyarız? son adet tarihim 25 eylül. siz kaç haftalıkken duydunuz?
Kızlar merhaba . Son adet tarıhim 11 eylüldü doktora salı günü gittim doktor ultrasondan baktı kese iyi dedi ama bebegin kalp atısını duymadım . Haftaya cumartrsi gidecem. Kızlar boş gebelikte nasıl oluyor belirtiler oluyormu . Burda yorumları okurken tedirgin oldum benim beta hcg salı günü 8000 dim. Doktor senin bebek4,5 5 haftalık dedi . Ben ne yapayım baska doktora daha gideyim mi bekleyeyim mi . Ayrıca bana d vitamini ve balık yagı gibi bi vitamin verdi .

Sohrab Sohrab seni tanıdığım için çok mutlu oldum. Rabbim en doğrusunu bilir hayırlı zamanda tekrardan sağlıkla ilerleyen bir hamilelik dilerim inşallah her şey gönlünce olsun :KK36::KK60:

Sohrab Sohrab cnm dusuk ve kurtajdan sonra hamile kalma sansin cok daha yuksek... ❤️❤️❤️ Gonlunu ferah tut icine ne sinerse onu yap :) ben oyle yaptim ve sukur 2 kizlarim oldu,

Back