• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Haftaya gel tekrar bakalım dedi. Aslında kendi doktorum 27 ekimde baktı 4+6 haftalık geç döllenme olmuş dedi ve 18 kasımda gel kalp atışına bakarız dedi. Keşke 2.doktora gidip aklımı hiç bulandırmasaydım diyorum şimdi bakalım hayırlısı artık
Sabırlı olun geç gorunebilir 8 9. Haftada duyanlar var

Kizlar arkadaşın dediği gibi hurma gebeliğin son ayında doğumu kolaylastirsin diye yemesi tavsiye edilir. Yanlış hatırlamıyorsam ananas da keza öyle. Siz nar da kan sulandırıcı etkisinden sanırım tavsiye edilmiyor. Maydanoz abartmamak şartıyla sorun olmaz. Böyle yazinca umarım canınız çekmez.

İlk gebeligimde pko olduğum için hamile olduguma ihtimal vermemistim ama mutfağın önünden geçerken nasıl meyve koktu . Evde yok biliyorum. Hayatta aklıma gelmez . Eşime hatta sordum sen meyve mi aldın buram buram kokuyor demiştim. Öğrenince kilo kilo yedim sonra . Oglumda bayılarak yiyor şuan 🥰

Bu arada şu karantina günlerinde var ya kovite sov sov rahatlayamadim. Annem yakalanınca hemen oğlumu korumak adına alt dairemize yerleştim. Şansa oğlum usuttu ateşlendi gece. Eee çıkmam yasak . Gece ambulans geldi hemen . Tek başımayım. Zaten panik var o an ne yapacağımı bilemedim. 3 gece sabahladim. Ateşler içindeydi. O iyileşti şimdi ben grip oldum. Ateşleniyorum kendime bakmaya mecalik yok inanılmaz yorgunum.

Kizlar arkadaşın dediği gibi hurma gebeliğin son ayında doğumu kolaylastirsin diye yemesi tavsiye edilir. Yanlış hatırlamıyorsam ananas da keza öyle. Siz nar da kan sulandırıcı etkisinden sanırım tavsiye edilmiyor. Maydanoz abartmamak şartıyla sorun olmaz. Böyle yazinca umarım canınız çekmez.

İlk gebeligimde pko olduğum için hamile olduguma ihtimal vermemistim ama mutfağın önünden geçerken nasıl meyve koktu . Evde yok biliyorum. Hayatta aklıma gelmez . Eşime hatta sordum sen meyve mi aldın buram buram kokuyor demiştim. Öğrenince kilo kilo yedim sonra . Oglumda bayılarak yiyor şuan 🥰
Nar 1 kase yedim ben hergun yememek mi lazım yani 🙁 kış meyve sebzesini de sevemiyorum Allah günah yazmasın

bu arada ad soyad bilgimi paylaşmış oldum yanlışlıkla 🤨🤨 nasil silinir bu foto geri ahhhaahhhaa neyseki kimlik no yazmıyo
Paylaştığınız testten isim soyad gibi kişisel bilgileriniz kaldırıldı.

Nar 1 kase yedim ben hergun yememek mi lazım yani 🙁 kış meyve sebzesini de sevemiyorum Allah günah yazmasın
Arada yapılan az miktarda küçük kacamaklardan bişey olmaz sanırım ama siz yine de sık yememeye bakın . Ya da bir tane değilde çeyrek dilim yiyin çok canınız çekerse. 😘

Canım ne desek bol bilşyorum rabbim yardımcın olsun . Gönlüne kalbine ferahlık versin 🤲🏻
bu iştende hemencik sağlıkla kurtul inşallah .

şuan bunu duymak sana saçma gelşyor olabılır bende ilk bebeğimi 9 Kasım 2018 de kürtajla aldırdım kalbi durdu. Bende o yıl hazirana annesi Olucaktım olamadım .
Sen bak kadere bir evladımı kucağıma aldım üstüne 2. Gebeliğim yine Haziran ayına denk geldi .
isyan etme nolur seni tanıdığım kadarıyla böyle biride değilsin . Ağla istediğin kadar ağla sakın içine atma . Bu acı gecmicek gecicek dersem yalan olur. Hep kalbinde bi sızı olarak kalıcak ama en güzel sızı unutma ♥️
ben her zmana burdayım ne zaman dertleşmek istersen yazman yeter
Benimde buna benzer bir hikayem var ilk gebeliğim devam etseydi (kimyasal oldu) 2018 Haziran annesi olacaktım olmadı oğlum 2018 Ağustos doğumlu.. Sohrab Sohrab Allah en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik nasip etsin🙏🙏🙏

zahıde kucuk e gıttım, o da aynı seyı soyledı, ama benım doktordan farklı olarak ultrason cıhazı daha ıyı, renklı falan kan akısına falan baktı, Yolkun kenarında embrıyo ya benzeyen bısey gordu emın olmamakla bırlıkte, cumartesı gıttıfım doktorun gordugu seyı, fetus olusmus kalp atısı durmus olabılır, gelısım durmus olabılır, yolk kesesi de bu yuzden var, embrıyo kuculup kaybolmaya baslıyor olabılır dedı.. 7+5teyım normal de karından da gorulmesj gerekırdı dedı.. Sanırım olmustu kalbı durdu veya calısmadı.. Doktorun fazla beklememesının sebebı de kese cok duzgun gelısmeye devamedıyor rahım ıyıce yapışmasını istemiyordur dedı. Yarın gidicem kendı doktoruma, yarın veya cumartesı dusuk yaptıracak o da..
Nasipte yokmus haziran annesı olmak 😔😔😔
Canım çok üzüldüm ama ne desek boş rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik geçirip kucağına almayı nasip etsin sen elimden geleni yaptı nasip böyleymiş canım herzaman dumandasın canım en kısa zamanda inşallah güzel haberlerini alacağız🤲🤲

Ben de buna şaşırırdım cidden hep sağlıklı derlerdi :) Bide nar yedim sonra lekenmem az iki gün az tekrar tahlilleri yaptırasım var paronaya olduk:)
Doğru söylüyorsun valla bende bi türk kahvesi içtim sabaha lekelenme oldu korkudan şimdi içemiyorum progestanida bırakamıyorum tekrar leke gelir diye

Haftaya gel tekrar bakalım dedi. Aslında kendi doktorum 27 ekimde baktı 4+6 haftalık geç döllenme olmuş dedi ve 18 kasımda gel kalp atışına bakarız dedi. Keşke 2.doktora gidip aklımı hiç bulandırmasaydım diyorum şimdi bakalım hayırlısı artık
Benimde geç döllenme olmustur . Haftaya cumartesi gittiğimde inşallah kalp sesini duyarız

Canım üzülme veren de Allah alan da Allah rabbim den yeterki umudumuzu kaybetmeyelim.gecen sene bende öyleydim kimyasal gebelik geçirdim .ve dedim ki bu hayırlı değil ki bana nasip olmadı.o yüzden rabbim hayırlı evlatlar versin bize

Hanımlar bu arada ben gebelik düşünmeye başladığımdan berı dr gıdıyorum ama bana hiç folik asit vermedi ,bı sorun olur mu ya ben sabahları aç karna hurma yıyorum ,onda var dıye folik asit ve cumartesi kontrolum var 🤷🏻‍♀️
Niye vermedi . Acaba belki değerler iyiyse o yüzden vermemistir

zahıde kucuk e gıttım, o da aynı seyı soyledı, ama benım doktordan farklı olarak ultrason cıhazı daha ıyı, renklı falan kan akısına falan baktı, Yolkun kenarında embrıyo ya benzeyen bısey gordu emın olmamakla bırlıkte, cumartesı gıttıfım doktorun gordugu seyı, fetus olusmus kalp atısı durmus olabılır, gelısım durmus olabılır, yolk kesesi de bu yuzden var, embrıyo kuculup kaybolmaya baslıyor olabılır dedı.. 7+5teyım normal de karından da gorulmesj gerekırdı dedı.. Sanırım olmustu kalbı durdu veya calısmadı.. Doktorun fazla beklememesının sebebı de kese cok duzgun gelısmeye devamedıyor rahım ıyıce yapışmasını istemiyordur dedı. Yarın gidicem kendı doktoruma, yarın veya cumartesı dusuk yaptıracak o da..
Nasipte yokmus haziran annesı olmak 😔😔😔
Geçmiş olsun canım en doğru zamanda inşaallah hayırlı gebelik haberini alırsın

Back