• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım ne diyeceğimi bilmiyorum üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim kısa zamanda Yerini doldursun inşallah:(

Ben de inanıyorum ki yakın zamanda tekrar güzel haberleri alacaksın inşallah 🙏🙏
Allah razı olsun cnm bnm ❤️nasip deilmiş sımdı, insallah yenıden saglıklı Bı gebelık gecırebılırım

Canım hayırlı olsun. Benim de sat 12 Eylül yumurtlama 30 Eylüldü. Geçen pazartesi bhcg 7250 ve ultrasonda 4+6 haftalık dedi. Bugün başka doktora gittim yolk sac oluşmuş ama kalp atışı için erken dedi. Tedirgin oldum çünkü üzerinden 10 gün geçti. Kalp atışını duyması gerekmez miydi:KK43:
Peki canım sen bir daha ne zaman gideceksin doktora. Banada bebegin 4,5 5 haftalık dedi .

zahıde kucuk e gıttım, o da aynı seyı soyledı, ama benım doktordan farklı olarak ultrason cıhazı daha ıyı, renklı falan kan akısına falan baktı, Yolkun kenarında embrıyo ya benzeyen bısey gordu emın olmamakla bırlıkte, cumartesı gıttıfım doktorun gordugu seyı, fetus olusmus kalp atısı durmus olabılır, gelısım durmus olabılır, yolk kesesi de bu yuzden var, embrıyo kuculup kaybolmaya baslıyor olabılır dedı.. 7+5teyım normal de karından da gorulmesj gerekırdı dedı.. Sanırım olmustu kalbı durdu veya calısmadı.. Doktorun fazla beklememesının sebebı de kese cok duzgun gelısmeye devamedıyor rahım ıyıce yapışmasını istemiyordur dedı. Yarın gidicem kendı doktoruma, yarın veya cumartesı dusuk yaptıracak o da..
Nasipte yokmus haziran annesı olmak 😔😔😔

çok üzüldüm ah ya hiç böyle bir şey beklemiyordum. Hala umudum vardı dün :(

Bide mevsimi geldi yas hurma güzelde oluyor insanın yiyesi geliyo🤭 Şimdi bunu duydum ya ne yesem 2 kez düşünürüm artık :KK70:
Ben de buna şaşırırdım cidden hep sağlıklı derlerdi :) Bide nar yedim sonra lekenmem az iki gün az tekrar tahlilleri yaptırasım var paronaya olduk:)

Hanımlar bu arada ben gebelik düşünmeye başladığımdan berı dr gıdıyorum ama bana hiç folik asit vermedi ,bı sorun olur mu ya ben sabahları aç karna hurma yıyorum ,onda var dıye folik asit ve cumartesi kontrolum var 🤷🏻‍♀️
Folik asit kullan bn e canım direk aldaydın belkı unutmstr

Peki canım sen bir daha ne zaman gideceksin doktora. Banada bebegin 4,5 5 haftalık dedi .
Haftaya gel tekrar bakalım dedi. Aslında kendi doktorum 27 ekimde baktı 4+6 haftalık geç döllenme olmuş dedi ve 18 kasımda gel kalp atışına bakarız dedi. Keşke 2.doktora gidip aklımı hiç bulandırmasaydım diyorum şimdi bakalım hayırlısı artık

Back