- 31 Ekim 2020
- 686
- 502
- 18
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bişey sorcam 27 Eylül son adet 35 günde oluyordum yumurtlama tahminen 18 1 Kasım olmam gerekiyordu olmadim salı günü beta verdim 1778 çıktı Perşembe yani bugün verdim 3314 çıktı nasıl
Ben de günde iki tane iki kere yedim öyleBunu bilmiyodum gecen hafta bi tane yaş hurma yemiştim iyiki baska yemedim
Canım ne diyeceğimi bilmiyorum üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim kısa zamanda Yerini doldursun inşallah![]()
Allah razı olsun cnm bnmBen de inanıyorum ki yakın zamanda tekrar güzel haberleri alacaksın inşallah![]()
Çok iyi çıkmış canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahNiye kimse cvp vermiyor
Dualarim seninle cnmAllah razı olsun cnm bnmnasip deilmiş sımdı, insallah yenıden saglıklı Bı gebelık gecırebılırım
Bide mevsimi geldi yas hurma güzelde oluyor insanın yiyesi geliyoBen de günde iki tane iki kere yedim öyle
Hani iki kat diyolar ya ondan gece gece şüpheye düştümÇok iyi çıkmış canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah![]()
Peki canım sen bir daha ne zaman gideceksin doktora. Banada bebegin 4,5 5 haftalık dedi .Canım hayırlı olsun. Benim de sat 12 Eylül yumurtlama 30 Eylüldü. Geçen pazartesi bhcg 7250 ve ultrasonda 4+6 haftalık dedi. Bugün başka doktora gittim yolk sac oluşmuş ama kalp atışı için erken dedi. Tedirgin oldum çünkü üzerinden 10 gün geçti. Kalp atışını duyması gerekmez miydi![]()
zahıde kucuk e gıttım, o da aynı seyı soyledı, ama benım doktordan farklı olarak ultrason cıhazı daha ıyı, renklı falan kan akısına falan baktı, Yolkun kenarında embrıyo ya benzeyen bısey gordu emın olmamakla bırlıkte, cumartesı gıttıfım doktorun gordugu seyı, fetus olusmus kalp atısı durmus olabılır, gelısım durmus olabılır, yolk kesesi de bu yuzden var, embrıyo kuculup kaybolmaya baslıyor olabılır dedı.. 7+5teyım normal de karından da gorulmesj gerekırdı dedı.. Sanırım olmustu kalbı durdu veya calısmadı.. Doktorun fazla beklememesının sebebı de kese cok duzgun gelısmeye devamedıyor rahım ıyıce yapışmasını istemiyordur dedı. Yarın gidicem kendı doktoruma, yarın veya cumartesı dusuk yaptıracak o da..
Nasipte yokmus haziran annesı olmak![]()
İnşallah canım benim dualarımda olacaksın tekrar hamile olarak dönersinAllah razı olsun cnm bnmnasip deilmiş sımdı, insallah yenıden saglıklı Bı gebelık gecırebılırım
Ben de buna şaşırırdım cidden hep sağlıklı derlerdi :) Bide nar yedim sonra lekenmem az iki gün az tekrar tahlilleri yaptırasım var paronaya olduk:)Bide mevsimi geldi yas hurma güzelde oluyor insanın yiyesi geliyoŞimdi bunu duydum ya ne yesem 2 kez düşünürüm artık
![]()
Hayırlısı olsun kuzum, nasip deılmısçok üzüldüm ah ya hiç böyle bir şey beklemiyordum. Hala umudum vardı dün![]()
İnşallah canım benim dualarımda olacaksın tekrar hamile olarak dönersin![]()
Narda mı düşük riski yapıyormusBen de buna şaşırırdım cidden hep sağlıklı derlerdi :) Bide nar yedim sonra lekenmem az iki gün az tekrar tahlilleri yaptırasım var paronaya olduk:)
Folik asit kullan bn e canım direk aldaydın belkı unutmstrHanımlar bu arada ben gebelik düşünmeye başladığımdan berı dr gıdıyorum ama bana hiç folik asit vermedi ,bı sorun olur mu ya ben sabahları aç karna hurma yıyorum ,onda var dıye folik asit ve cumartesi kontrolum var![]()
Bilmem kanı sulandiracagı yazıyor ama cıddı bısey degıldı bnm yasadıgım sükür.Narda mı düşük riski yapıyormus
Haftaya gel tekrar bakalım dedi. Aslında kendi doktorum 27 ekimde baktı 4+6 haftalık geç döllenme olmuş dedi ve 18 kasımda gel kalp atışına bakarız dedi. Keşke 2.doktora gidip aklımı hiç bulandırmasaydım diyorum şimdi bakalım hayırlısı artıkPeki canım sen bir daha ne zaman gideceksin doktora. Banada bebegin 4,5 5 haftalık dedi .
Biz 2 kere gittik ikiisnde de eşim ve kızım girdi içeirKızlar doktorda eşler giremiyormus sanırım içeri öyle mi![]()