- 13 Haziran 2020
- 535
- 472
- 53
- 30
Canım çok geçmiş olsunn rabbim inşallah tekrar nasip ederAllah razı olsun cnm bnm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok geçmiş olsunn rabbim inşallah tekrar nasip ederAllah razı olsun cnm bnm![]()
Helal olsun canim bizde seni coo sevdik insallah en yakin zamanda gebelik haberini alırizzSizleri tanıdıgım ıcın cok mutluyum, hepınız den Allah razı olsun, benım derdımi sahıplendınız benımle bırlıkte sızde uzuldunuz, dualarınızda yer verdınız, Allahım hepınızın ne muradı varsa versın, bilmeden uzdugum kırdığım kısıler varsa affetsin benıhakkınızı helal edın
Canım çok geçmiş olsunn rabbim inşallah tekrar nasip eder![]()
Saolun kızlarHelal olsun canim bizde seni coo sevdik insallah en yakin zamanda gebelik haberini alırizz![]()
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Ben de temmuz ayında kimyasal gebelik yaşadım ve tekrar hamile kalmak kolay olur dediklerinde pek inandırıcı gelmemişti ama Eylül'de tekrar hamile kaldım. Ben de sizin kısa sürede hamile kalacağınızı düşünüyorum. Allah hayırlı evlat versin hepimizeBununduyduguma gercekten cok mutlu oldumH E de dusuk ten sonra hamıle kalmıs
Yaa cok tesekkur ederımMerhaba öncelikle geçmiş olsun. Ben de temmuz ayında kimyasal gebelik yaşadım ve tekrar hamile kalmak kolay olur dediklerinde pek inandırıcı gelmemişti ama Eylül'de tekrar hamile kaldım. Ben de sizin kısa sürede hamile kalacağınızı düşünüyorum. Allah hayırlı evlat versin hepimize![]()
Canım benim ne desem bilemedim vardır bi hayır bunda da elbetzahıde kucuk e gıttım, o da aynı seyı soyledı, ama benım doktordan farklı olarak ultrason cıhazı daha ıyı, renklı falan kan akısına falan baktı, Yolkun kenarında embrıyo ya benzeyen bısey gordu emın olmamakla bırlıkte, cumartesı gıttıfım doktorun gordugu seyı, fetus olusmus kalp atısı durmus olabılır, gelısım durmus olabılır, yolk kesesi de bu yuzden var, embrıyo kuculup kaybolmaya baslıyor olabılır dedı.. 7+5teyım normal de karından da gorulmesj gerekırdı dedı.. Sanırım olmustu kalbı durdu veya calısmadı.. Doktorun fazla beklememesının sebebı de kese cok duzgun gelısmeye devamedıyor rahım ıyıce yapışmasını istemiyordur dedı. Yarın gidicem kendı doktoruma, yarın veya cumartesı dusuk yaptıracak o da..
Nasipte yokmus haziran annesı olmak![]()
Çok yeni daha hamileliğin değer düşük ama sende b12ye dikkat etmelisin alt sınıra yakın benim gibi aşırı yorgunluk var bendedekızlar kan testi böyle çıktı![]()
normal görünmemesi geç döllenme erken henuz fetal part gelişinde embriyo oluruyormus.Kızlar merhaba . Son adet tarıhim 11 eylüldü doktora salı günü gittim doktor ultrasondan baktı kese iyi dedi ama bebegin kalp atısını duymadım . Haftaya cumartrsi gidecem. Kızlar boş gebelikte nasıl oluyor belirtiler oluyormu . Burda yorumları okurken tedirgin oldum benim beta hcg salı günü 8000 dim. Doktor senin bebek4,5 5 haftalık dedi . Ben ne yapayım baska doktora daha gideyim mi bekleyeyim mi . Ayrıca bana d vitamini ve balık yagı gibi bi vitamin verdi .
evet yarın iğneye başlayacağım aslında bugün başlayacaktım ama sağlık ocağı bi de biz bakalım değerlere öyle vuralım iğneyi dediÇok yeni daha hamileliğin değer düşük ama sende b12ye dikkat etmelisin alt sınıra yakın benim gibi aşırı yorgunluk var bendede
Mesajı şikayet et yönetim silerbu arada ad soyad bilgimi paylaşmış oldum yanlışlıklanasil silinir bu foto geri ahhhaahhhaa neyseki kimlik no yazmıyo
Yok cnm kullanmadım, asılamadan sonra progestan ıgne kullanmıştım sadeceCanım benim ne desem bilemedim vardır bi hayır bunda da elbetherhangi biilaç kullanıuor musun gebeliğin başından beri progestan kan sulandırıcı vs?
Allah razı olsun kuzum, hayırlısı deılmıs, Rabbım ne zaman uygun görürse artıkSohrab bitanem çok üzgünüm senin için. Ama demekki saglikli bebek degilmis en azindan benim doktorum oyle soylemisti bana. Nefsine agir gelen hakkinda hayirli olurmus buna çok inaniyorum ben. Çok zor biliyorum ama elden gelen hiçbirsey yok malesef. Önemli olan senin sagligin kuzum. Moralini yüksek tut. Allahim tez zamanda güldürsün yüzünü. Unutma bu sadece bir asama, imtihan gibi dusun. Ama bizi unutma arada yazarsan seviniriz. Çok dikkat et kendine
![]()
Aslında bir yerde doğal seleksiyon diye düşünmek lazım, umarım ve inanıyorum ki en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğe vesile olur.. bu arada grubu da kurmuşsun, paylaşımların ve emeklerin için teşekkürler..zahıde kucuk e gıttım, o da aynı seyı soyledı, ama benım doktordan farklı olarak ultrason cıhazı daha ıyı, renklı falan kan akısına falan baktı, Yolkun kenarında embrıyo ya benzeyen bısey gordu emın olmamakla bırlıkte, cumartesı gıttıfım doktorun gordugu seyı, fetus olusmus kalp atısı durmus olabılır, gelısım durmus olabılır, yolk kesesi de bu yuzden var, embrıyo kuculup kaybolmaya baslıyor olabılır dedı.. 7+5teyım normal de karından da gorulmesj gerekırdı dedı.. Sanırım olmustu kalbı durdu veya calısmadı.. Doktorun fazla beklememesının sebebı de kese cok duzgun gelısmeye devamedıyor rahım ıyıce yapışmasını istemiyordur dedı. Yarın gidicem kendı doktoruma, yarın veya cumartesı dusuk yaptıracak o da..
Nasipte yokmus haziran annesı olmak![]()
Anladım canım, doktorun mutlaka en doğru sekilde yönlendircektir fakat benimde daha önce düşüğüm olduğu için bilgi vermek istedim bazen pıhtılaşma sorunlarında bebeğin gelişimi durabiliyormus ya da progstan yeterince olmazsada ama progestan iğne kullanmıssın zaten. Pıhtılaşmaya baktır bence tekrar hemen gebelikte planlıyorkenYok cnm kullanmadım, asılamadan sonra progestan ıgne kullanmıştım sadece
Allah razı olsun cnm benım ben de baskasından devralmıstım, hep bırlıkte büyüdük,Aslında bir yerde doğal seleksiyon diye düşünmek lazım, umarım ve inanıyorum ki en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğe vesile olur.. bu arada grubu da kurmuşsun, paylaşımların ve emeklerin için teşekkürler..
Sorucam onu mutlakaAnladım canım, doktorun mutlaka en doğru sekilde yönlendircektir fakat benimde daha önce düşüğüm olduğu için bilgi vermek istedim bazen pıhtılaşma sorunlarında bebeğin gelişimi durabiliyormus ya da progstan yeterince olmazsada ama progestan iğne kullanmıssın zaten. Pıhtılaşmaya baktır bence tekrar hemen gebelikte planlıyorken